PDA

View Full Version : Готини места за среща

ODB36
02-20-2007, 21:06
кажете някакви яки заведения,хубави кафета или просто място кадето обичате да ходите и е по-различно от нормалните места за среща :)
имам предвид не само заведения ами всичко което се сетите :)

xixi
02-20-2007, 21:10
Има една много яка кофа пред блока.Става хипер романтично там.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 11! §§

My_Infernal_Majesty
02-20-2007, 21:14
На една кръгла голяма пейка -която се намира зад църква - и е обрградено от борчета и дървета- страшно готино и спокойно е там- а също така вечер е едно от малкото места където няма лампа и нищо не ти дразни очите! супер е!

`Death`Whore`
02-20-2007, 21:15
Най-хубавите места за прекарване на времето си остават парковете. Има си избор - по-шумно или по-девствено и усамотено. Природата е прекрасно нещо, младите са позабравили това май...

SaYoNaRa
02-20-2007, 22:01
на Orange-а

cherinka
02-21-2007, 03:27
Ми под един от мостовете на р.Марица в Пловдив има нещо като гора, и нещо като малък бряг, и на пролет е много хубаво там - дали през деня, или вечерта, и подухва един такъв хубав вятър, и сичко е разцъфтяло и гледката е супер хубавка и местенцето е много приятно. И общо взето повече ме кефят места където може да се усамотява човек с партньора си. А относно тва на Марица - мноо обичам да си водя някой там, направо като се сетя и се побърквам ;-)

He3aBuCuM
02-21-2007, 06:22
На терасата в апартамента на моето бебче.
Вечер небето се вижда супер ясно.
Няма по прекрасно място от това - да гледаш звездите с любимия човек до теб ... :smt008

koalka
02-21-2007, 06:45
И ние обичаме да седим на пейка някъде, където е спокойно обаче, дори и тази пред блока.

iiirish
02-21-2007, 07:06
по принцип ние рядко оставаме сами така че повечето обикаляме барчетата и вече сервитьорките ни познават навсякъде :lol: това е през зимата де ;)
лятото всичко живо е по пейките из централната улица и е супер яко. запознаваш се със всичките :lol: в шумен спокойно място освен паметника няма, ама там опасно за моето здраве особено ако съм с бебо :lol:

priti_kiti
02-21-2007, 07:24
И аз съм ЗА парковете.. дори и през зимата :lol: Кво, шсе топлите :-D

DaRk_FaIrY
02-21-2007, 09:26
миии ако искаш и лифтовете на витоша стават в някоя кабинка сами двамата на високо отдолу сняг чист въздух красота :D \:D/

The-Cult
02-21-2007, 11:07
Ами почти навсякаде е романтично стига любимият ти човек да е с теб ;-)

FiRe_LaDy
02-21-2007, 12:06
POprincip obicham da hodq iz parkove,na razhodka nagore ( blizo do nashiq grad ima dosta hubavi mesta za razhodki prez lqtoto,a kogato padne snega e oshtepo hubavo ) ima i edno mestence ot kydeto se vijda celiq grad,obojavam da hodq tam vecher s kompaniq i da si izkarame veselo.Pyk s priqtelq mi poprincip stoim v doma,hodim po kafeta ili obikalqme.Abe ne e vajno za men chak tolkova kyde sym,a s kogo sym :P

gamercheto_
02-21-2007, 12:54
паркове ... а вечер по брега на морето....по яко място от това няма :P :P