View Full Version : Възможно ли е да сам забременяла,когато...
Ho0ot KisSssS
02-21-2007, 13:26
Може ли да сам забременяла като се има предвид,че го правихме с презерватив, след това го проверих не беше скъсан. А и след това ми дойде(нормално както винаги за 6 дни). Но от 2-3 дни усещам някаква тежест в стамаха си възможно ли е да е от нередовно хранене или пък да съм настинала? Да си правя ли тест за бременност?Има ли опасност? Благодаря предварително.
JoeBanana
02-21-2007, 13:35
я по-добре не прави никога секс, но редовно се проверявай, че никога не можеш да си сигурна дали и от опрашването на пчелите не може да се забременее :mrgreen:
ThePainIsReaL
02-21-2007, 13:36
Нищо ти няма , дишай ..
Sexapilna_kukla
02-21-2007, 13:38
Лелее колко еднакви теми ще пускате?!? Преди човек да тръгне да прави секс трябва да се пообразова малко, но повечето тук пропускат тази част и направо действат, а след това естествено започват глупавите въпроси... И за 1000 път-няма опастност да си бременна :!:
Ice_Queen
02-21-2007, 13:44
Може ли да сам забременяла като се има предвид,че го правихме с презерватив, след това го проверих не беше скъсан. А и след това ми дойде(нормално както винаги за 6 дни). Но от 2-3 дни усещам някаква тежест в стамаха си възможно ли е да е от нередовно хранене или пък да съм настинала? Да си правя ли тест за бременност?Има ли опасност? Благодаря предварително.
секс....стомах...бебе.... ?!
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХ....
JoeBanana
02-21-2007, 13:45
иди му удари едно юнашко сране и няма да ти тежи :mrgreen:
estestveno,4e ne si bremenna.6tom ti e do6lo daje ne moje da ima6 nikakvi sumneniq.a tova za tejestta s stomaha nqma ni6to ob6to.simptomi na bremennost po4ti nqma v purvite nqkolko meseca. [-X
Ice_Queen
02-21-2007, 13:48
иди му удари едно юнашко сране и няма да ти тежи :mrgreen:
ахахахахахаахахахахахахха ха
malka_sladuranka
02-21-2007, 13:50
иди му удари едно юнашко сране и няма да ти тежи :mrgreen: :shock: :shock: :shock:
gamercheto_
02-21-2007, 14:00
отиди питай майка си...може и да оцелееш
Ти добре ли си?Естествено, че не си.Правили сте го с презерватив, не е бил скъсан, дошло ти е и ти питаш.Представям си, ако не го бяхте правили с презерватив каква параноя щеше да е.
alkobalko
02-21-2007, 14:21
](*,) ](*,) ](*,) Естествено, че не си бременна. Правили сте го с презерватив, който не е бил скъсан и ти е дошло след това. Не виждам защо се притесняваш за глупости.
MiMs_Fallen
02-21-2007, 15:02
hxahxa abe ni6to ti nqma e are stiga depresii :wink:
DjBaloon
02-21-2007, 15:04
](*,) ](*,) ](*,) Естествено, че не си бременна. Правили сте го с презерватив, който не е бил скъсан и ти е дошло след това. Не виждам защо се притесняваш за глупости.
Do tova vodi zapochvaneto na polov jivot na 12-13,tq oshte neznae kade se razviva bebeto i kade i e klitora no e trugnala sex da prai... tc tc tc [-X
FikyScHetOo
02-21-2007, 22:01
Do tova vodi zapochvaneto na polov jivot na 12-13,tq oshte neznae kade se razviva bebeto i kade i e klitora no e trugnala sex da prai... tc tc tc [-X
мда...после ще има "защо ми е надебеляло коремчето толкова" ако , не дай си боже, стане нещо
Viktoriq_
02-22-2007, 00:33
няма ! споко ! на нервна почва е !
A_Loving_Girl
02-22-2007, 11:00
Ще се образова момичето се някога и няма да задава такива глупави въпроси
В тоя случай бих казала "Господи, слез да си събереш версиите"
:smt005