- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да сам забременяла,когато...
Може ли да сам забременяла като се има предвид,че го правихме с презерватив, след това го проверих не беше скъсан. А и след това ми дойде(нормално както винаги за 6 дни). Но от 2-3 дни усещам някаква тежест в стамаха си възможно ли е да е от нередовно хранене или пък да съм настинала? Да си правя ли тест за бременност?Има ли опасност? Благодаря предварително.
я по-добре не прави никога секс, но редовно се проверявай, че никога не можеш да си сигурна дали и от опрашването на пчелите не може да се забременее![]()
Лелее колко еднакви теми ще пускате?!? Преди човек да тръгне да прави секс трябва да се пообразова малко, но повечето тук пропускат тази част и направо действат, а след това естествено започват глупавите въпроси... И за 1000 път-няма опастност да си бременна![]()
секс....стомах...бебе.... ?!Първоначално написано от Ho0ot KisSssS
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХ....
2 т. от правилника. Бан на профил
иди му удари едно юнашко сране и няма да ти тежи![]()
estestveno,4e ne si bremenna.6tom ti e do6lo daje ne moje da ima6 nikakvi sumneniq.a tova za tejestta s stomaha nqma ni6to ob6to.simptomi na bremennost po4ti nqma v purvite nqkolko meseca.![]()
ахахахахахаахахахахахахха хаПървоначално написано от Seizure of Power
2 т. от правилника. Бан на профил
отиди питай майка си...може и да оцелееш
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Ти добре ли си?Естествено, че не си.Правили сте го с презерватив, не е бил скъсан, дошло ти е и ти питаш.Представям си, ако не го бяхте правили с презерватив каква параноя щеше да е.
![]()
![]()
Естествено, че не си бременна. Правили сте го с презерватив, който не е бил скъсан и ти е дошло след това. Не виждам защо се притесняваш за глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
hxahxa abe ni6to ti nqma e are stiga depresii![]()
Do tova vodi zapochvaneto na polov jivot na 12-13,tq oshte neznae kade se razviva bebeto i kade i e klitora no e trugnala sex da prai... tc tc tcПървоначално написано от Aleandra
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
мда...после ще има "защо ми е надебеляло коремчето толкова" ако , не дай си боже, стане нещоПървоначално написано от DjBaloon
Ще се образова момичето се някога и няма да задава такива глупави въпроси
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
В тоя случай бих казала "Господи, слез да си събереш версиите"
![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!