PDA

View Full Version : Prochete i komentiraite

Embata_beast1
02-21-2007, 20:30
sry no shte go napisha na latinica...

Ta zapoznah se s moeto momiche predi 2 meseca i polovina ...Otnachalo kakto v povecheto sluchai suglasete se ne se karahme govora za purvite 2 sedmici,no nie ne se poznavahme pochti,sled kato zapochnahme da se opoznavame vidqhme mnogo razlichiq v harakterite ni estestveno seki ot nas iskashe d apromeni v drugiq tova koeto ne mu haresva na nego no ne s epoluchava naposleduk...Predi 2 dni pak se skarahme kazah che nqma da hoda do tqh no otidoh i i kazah che veche nqma da s ekarame obeshtah i go i kakvo na dr den pak sushtoto ... i dvamate sme golemi inati obichame se adski mnogo no zashto neshtata ne vurvqt ne znam i iskam da gi opravq no se se poqvqvat razlichni faktori i predpostavki...Kazvat che za da obichash nqkoi trqbva da mu pravish kompromisi da pravime si kompromisi no ne stava ZASHTO ???? :( Ponqkoga si kazvame neshta za koito posle sujalqvame pone az sujalqvam za nqkoi neshta koito sum kazal ..

Po dqvolite daite suvet kajete nachin da ne se karame ili i az ne znam

nasty_f
02-21-2007, 20:45
Просто спрете да се опитвате да променяте нещата в себе си,а се отдайте на чувствата.Ако някой не се съгласи например да отидете еди къде си,пък на теб много ти се ходи се редувайте-един път където тя иска,друг път кедето ти искаш и така.

vvs_go
02-21-2007, 20:47
samo ti znae6 otgovora na tozi vypros

cherinka
02-22-2007, 03:13
Ами според мен различията ви ще ви отведат в различни посоки.

koalka
02-22-2007, 05:37
Най-добре поговорете за това пак и се опитайте да стигнете до компромис.А и виж...не може да се промените за толкова кратко време и да го изисквате един от друг. :wink:

iiirish
02-22-2007, 06:29
първо ще ти дам един съвет от мен: никога и за нищо на света не се опитвай да променяш някой човек! първото което е няма да успееш и второ - той вече има изграден характер, който не се поддава току-така на "промени"... глупаво е да се опитваш да "модерираш" някой в ръцете си според твоите изисквания все едно е пластелин!
според мен единственото, което можете да наравите е да се опитате да отстъпвате и да се научите какво значи думата "компромис"! щом сте решили да градите връзка трябва да сте наясно, че "качества" като инат и достойнство понякога трябва да бъдат оставени на заден план!

muhlqsal_4orap
02-22-2007, 11:06
първо ще ти дам един съвет от мен: никога и за нищо на света не се опитвай да променяш някой човек!
нали, милите даскали, наистина вярват че ше ви направят умни^^

Princesata
02-22-2007, 20:05
Така и понеже става въпрос за мене мисля и аз да се изкажа:
Та за мене ти не си човека който ще ми забранява и ще се ровичка из нещата ми казвала съм и преди да си решиш проблема с ревността а не да ме караш да си оставям приятелите защото ревнуваш от тях....Аз компромиси достатъчно съм направила

Onizuka
02-23-2007, 00:28
Ти сам даде отговора ...
Щото сте инати и никой не отстъпва...
Някой правилно каза, спрете да се опитвате да променяте нещата...
Оставете всичко да става от самосебе си!

DarkAngelOfHope
02-23-2007, 04:39
Ами според мен освен че не трябва да се опитвате да променяте характерите си ... вашата връзка е още една връзка отиваща на лошо заради думата "компромис"

Разберете че една връзка няма как да втрви без, гадната за мен, дума компромис, но какъв компромис си направил/а спярмо някого ако само му натякваш виж какво направих и колко неща съм правил/а за теб. Това са глупости ... за мен една от най - ... айде да кажа лошите думи в една връзка е "КОМПРОМИС" !!!