View Full Version : eto za6to ste ne6tasni .....ne mislite s glavite si......
eh pak sam az prosto az f
02-22-2007, 14:18
zdr,redovno pose6tavam tozi forum i vinagi me e bilo qd na temi ot roda na ''mn se karame'' ''kakda q promenq''' ''kakvo da pravq'' i proo4ie...taka spored men celiq problem idva ot tova 4e ne mislite kvo praite ,vinagi barzate a posle oleleeee!!!! drugoto koeto e sledkato se karate tolko,zamislete se dali ako bqhte opoznali 4oveka i ne vi dopada6e na harakter 6tqhte da ste s nego ...no eto 4e ne>vie pak barzate!ne mislite li 4e za da si izjiveem palnocenno teen jivota,bez nervi e nujno pone malko da se zamislim.i predi dA ''tragnete'' s nqkoi,zemeto go opoznaite i ve4e kogato e otminal perioda ''lubovta e lqpa'' i vie gledate realno na ne6tata,a o6te po hubavoto obi4ate 4oveka do vas s nedostatacite mi togava ve4e mojete da badete s nego.ni6to drugo nqma smisal......a sega kolko i da se vaikate,i da si izrevete o4ite...kakvoto ste si nadrobili takova 6te sarbate!!! ::: ako nekoi misli 4e ne sam prava pls kajete,4e da ne bi samo az da sam izkukala i da mislq taka :)
Ice_Queen
02-22-2007, 14:32
ахахахахаха
сру ама ти никога ли не си правила грешки от любов или любовни грешки? :evil:
avtorkata
02-22-2007, 14:46
pravila sam mn qsno,tva e normalno.....4ovek ne e bezgre6en,dale4 sam ot taq misal,no qvno temata ne e mn razbrana sry.zna4i
iskah da kaja po to4no 4e predi da trugnem s nqkoi trqbva da go opoznem,a ne samo zaradi fizi4eskoto privli4ane da sme s nego ei taka,i izvednaj aide pomagaite.e tva ve4e ne go razbiram~za si4ko se iska vreme 8-[
Ice_Queen
02-22-2007, 15:02
pravila sam mn qsno,tva e normalno.....4ovek ne e bezgre6en,dale4 sam ot taq misal,no qvno temata ne e mn razbrana sry.zna4i
iskah da kaja po to4no 4e predi da trugnem s nqkoi trqbva da go opoznem,a ne samo zaradi fizi4eskoto privli4ane da sme s nego ei taka,i izvednaj aide pomagaite.e tva ve4e ne go razbiram~za si4ko se iska vreme 8-[
що да не тръгнеш с някой към който имаш привличане боже!??!Живота не е само любов!!!!Даже самата любов е многооо рядко явление ( :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 ) . Прекрасно е когато я срещнеш и се отдадеш и т.н. ,но всеки си има свое разбиране .
Да се иска помощ е нещо човешко,така се научава нещо ново най-малкото.
Относно опознаването..хората се опознават цял живот!От месеца 2-3 не може да се опознае човека добре.Пък и да може ,сру,ама имаме много теми във форума,които доказват как някой момчета ( сру тва се сетих 1во за 1 тема по-надолу)са галантни,обсипват те с любов ,за тях си света..и ти глупачката се влюбваш,казваш си -аз го познавам отдавна ...и накрая тоой се променя или най-накрая разкрива онова гадно и черно в душата си и напълва щастливите ти очи със сълзи...
Изчакване,опознаване?
тц............................
cherinka
02-22-2007, 15:45
Абе да сме живи и здрави, това е най-важното.
Ice_Queen
02-22-2007, 18:00
Аз пък мисля че авторката е права ! Тва си е лично твое мнение!!!!!!Това че ти си съгласен , не значи че тя на 100% е права!!
Ice и ти си донякъде права - че хората не са съвършени и всички правиме грешки Но с това идва и опита. Аз съм права за себе си !Не до някъде а напълно!Тва си е мое мнение и форума е място да се изслушваме и да изказваме мнение и т.н.(понеже си нов ти го казвам от сега)!!!
Ice карай по спокойно - за какво се нервираш :) ?
какви чувства изпитвам си е мой проблем докато пиша и т.н. не се бях нервирала,виж,сега вече ти малко ме нервира :)
Понимаю?
Това, което си написала не е така, определено.Това, че се караш с любимия човек понякога, не означава, че той не е за теб, защото еднакви хора няма!
FiRe_LaDy
02-22-2007, 18:46
Avtorkata na temata do nqkyde e prava,no ne sym izcqlo syglasna s neq.Moje bi,ako chakah opredeleno vreme za da opoznaq nqkoi ot bivshite si gadjeta .. te shtqha da se prevyrnat v moi mnogo dobri priqteli i nikoga nqmashe da hodq s tqh.Ot duga strana s nqkoi nqmashe da trygna,zashtoto po kysno razbirah shto za hora sa i ot tova kakvo izliza,che 50% ot bivshite mi nqmashe da sym bila s tqh,nqmashe da sym pravila greshkite ot koito sym se pouchila i sega da se stremq da ne gi dopuskam i da imam po pylnocenni vryzki ot predi.Ne mislq,che za da byda s edin chovek trqbva zadyljitelno da go obicham ... zashtoto rqdko e tova nqkoi da byde s choveka,kogoto obicha(za jalost :smt010 )
avtorkata
02-22-2007, 19:08
priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...
Ice_Queen
02-22-2007, 19:13
priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!
Ти пишеш така все едно си безгрешна!
Не прочетох темата докрай защото ме хванаха нервите.
ако срещна някой непознат който супер много ме кефи и има привличане между нас защо да не тръгна с него?
и това че понякога се караме с нашите приятели незначи че те не са за нас или нещо такова
Не и вярвайте.Нещастни сте защото сте грозни и тъпи няма друга причина
zdr,redovno pose6tavam tozi forum i vinagi me e bilo qd na temi ot roda na ''mn se karame'' ''kakda q promenq''' ''kakvo da pravq'' i proo4ie...taka spored men celiq problem idva ot tova 4e ne mislite kvo praite ,vinagi barzate a posle oleleeee!!!! drugoto koeto e sledkato se karate tolko,zamislete se dali ako bqhte opoznali 4oveka i ne vi dopada6e na harakter 6tqhte da ste s nego ...no eto 4e ne>vie pak barzate!ne mislite li 4e za da si izjiveem palnocenno teen jivota,bez nervi e nujno pone malko da se zamislim.i predi dA ''tragnete'' s nqkoi,zemeto go opoznaite i ve4e kogato e otminal perioda ''lubovta e lqpa'' i vie gledate realno na ne6tata,a o6te po hubavoto obi4ate 4oveka do vas s nedostatacite mi togava ve4e mojete da badete s nego.ni6to drugo nqma smisal......a sega kolko i da se vaikate,i da si izrevete o4ite...kakvoto ste si nadrobili takova 6te sarbate!!! ::: ako nekoi misli 4e ne sam prava pls kajete,4e da ne bi samo az da sam izkukala i da mislq taka :)
Еми тва вече ми писна да го повтарям.... Във всяка тема от типа "Ама той/тя ме заряза пък аз го/я обичам", "Ама той/тя е задник/кучка и пак го/я обичам", "Ама той/тя ме лъже и ми изневерява" винаги пиша "Ама да си мислил/а на време преди да стане така... Сега кеф ли ти е?..." както казах писна ми да го повтарям явно никой не вече не мисли кво прави и чак когато нагази в лайната мисли как ще се измъква....
Ice и ти си донякъде права - че хората не са съвършени и всички правиме грешки Но с това идва и опита.
Какъв опит :smt017
Аз примерно съм съвършен...
За какво говориш :-k
Ти пишеш така все едно си безгрешна!
Не прочетох темата докрай защото ме хванаха нервите.
ако срещна някой непознат който супер много ме кефи и има привличане между нас защо да не тръгна с него?
и това че понякога се караме с нашите приятели незначи че те не са за нас или нещо такова
На мен ми пука.
А който ми вярва може да ми звънне да го поздравя за оптимизма!
CVETELLINA
02-23-2007, 06:37
Докато ти разчета темата..ехеее 100 часа
1-во Научи се да пишеш по-грамотно.. :?
и 2-ро не съм съгласна със нищо,от това което си написала.Значи не може в една връзка винаги всичко да протича гладко...И това,че понякога се слyчва да се скараме с гаджето си-не значи че не харесваме характера му.Няма безгрешни хора! :roll:
Леле, в тоя форум много ще се повтарям... аз съм безгрешен!
А не разбрах поста ти към кого беше адресиран, че третото ти око гледаше на другаде и се обърках! :lol:
avtorkata
02-23-2007, 13:02
1 vo ne sam kazala 4e sam bezgre6na,prosto kazvam da mislite s glavite si za6toto VREMETO NIKOGA NQMA DA SE VARNE NA ZAD ZA DA SE VAIKATE.KVOTO E STANALO STANALO,POVE4TO STE NA 15-18 GODINI,JIVOTA E PRED VAS,,I SQKA GRE6KA TRQBVA DA E POLU4ITELNA A NE FATALNA....NI6TO DRUK=GO NE ISKAH DA KAJA, SRY AKO NESAM BILA QSNA.....PROSTO MISLETE PREDI DA NAPRITE NE6TO!
Ice_Queen
02-23-2007, 13:06
1 vo ne sam kazala 4e sam bezgre6na,prosto kazvam da mislite s glavite si za6toto VREMETO NIKOGA NQMA DA SE VARNE NA ZAD ZA DA SE VAIKATE.KVOTO E STANALO STANALO,POVE4TO STE NA 15-18 GODINI,JIVOTA E PRED VAS,,I SQKA GRE6KA TRQBVA DA E POLU4ITELNA A NE FATALNA....NI6TO DRUK=GO NE ISKAH DA KAJA, SRY AKO NESAM BILA QSNA.....PROSTO MISLETE PREDI DA NAPRITE NE6TO!
Някой от нас мислят...други ще се научат..но тва ще стане само като си препатят.Живота не е само красиви моменти,рози и сърца...
що да не тръгнеш с някой към който имаш привличане боже!??!Живота не е само любов!!!!Даже самата любов е многооо рядко явление ( :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 ) . Прекрасно е когато я срещнеш и се отдадеш и т.н. ,но всеки си има свое разбиране .
Да се иска помощ е нещо човешко,така се научава нещо ново най-малкото.
Относно опознаването..хората се опознават цял живот!От месеца 2-3 не може да се опознае човека добре.Пък и да може ,сру,ама имаме много теми във форума,които доказват как някой момчета ( сру тва се сетих 1во за 1 тема по-надолу)са галантни,обсипват те с любов ,за тях си света..и ти глупачката се влюбваш,казваш си -аз го познавам отдавна ...и накрая тоой се променя или най-накрая разкрива онова гадно и черно в душата си и напълва щастливите ти очи със сълзи...
Изчакване,опознаване?
тц............................Напълно съгласна!Коато едно момче те харесва,той прави всичко възможно за да те спечели...държи се мило и галантно.Когато ходите той прави всичко възможно за да те задържи,и пак се държи мило и галантно,но когато скъсате ти си нищо за него и той разкрива своята същност.А ти можеш само да гледаш как омайва следващата в своята паяжина...
ПП:Ами...това не е за всички момчета...нали винаги има изключения!!! ;-)
ice_cream_f
02-23-2007, 17:56
priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!HAHAHA 6te si vzema sledotursa4 i 6te go namerq toq pravilen 4ovek :D
Ice_Queen
02-23-2007, 17:58
priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!HAHAHA 6te si vzema sledotursa4 i 6te go namerq toq pravilen 4ovek :D
все някога ще го срещнеш..дали ще го задържиш или той теб е др въпрос....
{Sweety_f}
02-23-2007, 19:01
mii mislq 4e ot edna strana si prava,no kogato 4ovek e vluben ne moje da se spre i da si kaje 4akai be..az tozi 4ovek poznaam li go tolkova dobre 4e da trygna s engo...nz tova e moito mnenie:)
krisi_l@loka
02-23-2007, 19:04
Абсолютно!
Абсолютно!
DareDevill
02-23-2007, 19:50
ima ne6to vqrno taka po dobre da se zabavi vsi4ko ot na4aloto i da se opoznaqt horta mnn dobre i togava ve4e da stava kot stava ot kolkoto da se barza i na kraq ni6to dane se polu4i ....
pr0blemnata
02-24-2007, 10:04
Ами ти явно не си осещала лубоф до ся.... молетиса кат незнаиш нищо по-добре не дей писа ...
priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!
ТИ ШЕ КАЕШ! ТВА ЧЕ НА ТЕБЕ НЕ ТИ ИЗНАСЯ И НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОБЕРЕШ В ПЛОСКАТА ТИКВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДРУГИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ТОВА КОЕТО ТИ НЯМАШ ШЕ ДАМ ПРИМЕР.. МАЙКА МИ И БАща ми са от 15 годишни заедно! тва са повече от 20 години!
Ice_Queen
02-24-2007, 15:05
ТИ ШЕ КАЕШ! ТВА ЧЕ НА ТЕБЕ НЕ ТИ ИЗНАСЯ И НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОБЕРЕШ В ПЛОСКАТА ТИКВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДРУГИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ТОВА КОЕТО ТИ НЯМАШ ШЕ ДАМ ПРИМЕР.. МАЙКА МИ И БАща ми са от 15 годишни заедно! тва са повече от 20 години!
Абе я го д*хай!!!!!!!! Къде съм казала че е невъзможно!Твоята като е ромбовидна о.к ,няма да споря...
Та да възможно е да се срещне о.к,имам познати които ходят от 13 вече 5 години са заедно! Вземи прочти цялата тема отново ,за да видиш за какво се спори!- За изчакване и за временни забивки и кои какво подкрепя и в какво вярва!
И извинявай ако моята глава е ..как каза..няма значение ,защото вярвам в различно от твоето..тогава и ти нямаш много умствен багаж!
Със здраве...
i sigyrno se 4ykat sus sasedite!!!!!!!! :smt005 :smt005
Zabivkite rulzzzzzzzz,lubovta e samo za tapaci!!! :smt005