Влез

View Full Version : Хапчета за ...

SwEeTSsSnake
02-23-2007, 12:30
Чух, че имало някакви хапчета, чрез които ако си забременяла може да се махне бебето без да ходиш на гинеколог.И искам да питам има ли наистина такова нещо, защото ми се струва мн странно

П.П. Ако темата се повтаря нека да баде изтрита :-)

JoeBanana
02-23-2007, 12:35
няма такива апове, моето дете :mrgreen: има ли бебе - няма отърване

malka_sladuranka
02-23-2007, 12:38
Ако не се лъжа преди доста време имаше тема за едно забременено девойче, която каза на майка си...и май точно с някакви хапове се беше отървала.... :-k Ама не помня точно, потърси в търсачката..

Trisha1991
02-23-2007, 15:22
Ако си направиш чай от листата на закум, може да пометнеш. Поне според баба ми

koalka
02-23-2007, 15:37
Ако си бременна до три дни се пие Постинор.

Jenninka
02-23-2007, 16:24
Ако си бременна до три дни се пие Постинор.

И ти не знаеш кво каза ,ма както и да е...72 часа след половия акт се пие постинор,ако имаш съмнения ,че семенната течност е стигнала до яйцеклетката..
А за тези хапчета-да има такива.На една приятелка майка й е акушер-генеколог и ми каза ,че има хапчета(3наброй),с които след установена вече бременност ,може да се премахне плода.Но се пият до 3седмици след като си забременяла..Но не им знам името.Има такива хапчета за аборт ,да.Аз си мисля ,че ако си непълнолетна едва ли биха ти дали така да ги пиеш.Би трябвало да се иска и съгласието на родител.

Barbie
02-23-2007, 17:02
Има такива хапчета, но не са разпространени в България.

foxy-to
02-24-2007, 00:06
kak da ne sa razprostraneni??? ima gi v1v vsqka apteka.imam nqkolko priqtelki koito sa pili takiva. samo 4e sa dosta drasti4na merka i se pribqgva kam neq samo v nai nai nai kraen slu4ai. p1rvo pogovori s lekar toi 6te ti obqsni vsi4ko s podrobnosti :)

Barbie
02-24-2007, 00:36
kak da ne sa razprostraneni??? ima gi v1v vsqka apteka.imam nqkolko priqtelki koito sa pili takiva. samo 4e sa dosta drasti4na merka i se pribqgva kam neq samo v nai nai nai kraen slu4ai. p1rvo pogovori s lekar toi 6te ti obqsni vsi4ko s podrobnosti :)

:-s Няколко твои приятелки седмица след акта са си направили тест/ отишли са на преглед, остановили са че са бременни и са отишли в първата аптека, пийнали са хапченце и са абортирали?!

Убедена съм, че не говориш за това, за което става въпрос в темата...

ninsy
02-24-2007, 10:46

:-s Няколко твои приятелки седмица след акта са си направили тест/ отишли са на преглед, остановили са че са бременни и са отишли в първата аптека, пийнали са хапченце и са абортирали?!

Убедена съм, че не говориш за това, за което става въпрос в темата...
според мен говори за постинор