PDA

View Full Version : Не оставайте с грешни впечатления

cherinka
02-23-2007, 19:10
Предната ми тема доказа тезата, че много от вас ( а и не само от форума, ами и по света), бързат в преценката си за един човек, без да познават или опознаят.
П.С. Щом имам приятели, на които мога да разчитам, щом имам семейство, с което се разбирам just perfect, щом в даскало нещата вървят добре, щом имам човек до себе си и още куп добри познати, от които рядко се чува лоша дума за мен (отбелязвам РЯДКО, а не ХИЧ)м значи не съм някоя надута глупачка с високо самочувствие и тем подобни. А и хайде моля ви се, какво означава един човек да е надут ?! Пример : Вървите си двамата с най-добрия или най-добрата ви приятелка по улицата, и некъв тип вика за вашия човек "Ееееей, глей го тоя/тая къв е надут". Разбира се в този случай за вас приятелят/приятелката ви едва ли за вас ще е "НАДУТА", но нека видим гледната точка и на този, който го е казал - За него вашия човек е бил някъв добре облечен, с изящна физиономия на лицето, която вкарва царски вид и т.н. Ето това е още едно доказателство, че не трябва да се влияем от външността по никъв начин. Ама как да ви го набия в главите?! (НИКАК).

bungle
02-23-2007, 19:12
Подкрепям това, което си казала.

Повечето тук са деца.
Или пък тъпи.
Нека им простим.

cherinka
02-23-2007, 19:17

Повечето тук са деца.
Или пък тъпи.
Нека им простим.

Хубаво е да се среща разбиране.. дам дам. :)

{Sweety_f}
02-23-2007, 19:20
spored men pyk si si mn naduta....tfa mi e mnenieto..xhxah

JoeBanana
02-23-2007, 19:26
еееех, деца, деца..... :mrgreen:

desperate
02-23-2007, 19:34

Повечето тук са деца.
Или пък тъпи.
Нека им простим.

Повечето не схванаха защо си направила тая тема и веднага почнаха.И правилно казваш... не е правилно човек да се определя по външността.

Sarabi
02-23-2007, 19:37
А теб защо те интересува мнението на хора, които взимат прибързани решения, адски предубедени са и са деца или тъпи?
Иначе "надут" приема всякакви различни форми в зависимост от съзнанието на човека. Вярно е, че на доста хора незаслужено им лепват този етикет, но трябва да признаем и че има толкова очевадни примери тук- таме, че направо ти се доповръща. Но, естествено, на някои хора, на които това държание, облекло, начин на говорене им допада същият този "надут" за нас човек е страшен пич.
Гледната точка определя света като добър или лош.

koalka
02-24-2007, 07:27
А теб защо те интересува мнението на хора, които взимат прибързани решения, адски предубедени са и са деца или тъпи?

И на мен това ми е интересно.Хаха, е ти какво искаш да ти кажа като темата, която беше пуснала гласеше"Много ли съм хубава?"?Това говори обикновено за човек с високо самочувствие, което кой е казал, че е лошо?

JoeBanana
02-24-2007, 07:37

И на мен това ми е интересно.Хаха, е ти какво искаш да ти кажа като темата, която беше пуснала гласеше"Много ли съм хубава?"?Това говори обикновено за човек с високо самочувствие, което кой е казал, че е лошо?
по-скоро говори за тема пародия :mrgreen:
всички четат, ама не всички осмислят

OtherDimension
02-24-2007, 08:02
коалка , не ти приляга на новата длъжност да се заяждаш с тва момиче (черинка) където видиш нейн пост ?
ако ти е толкова трън в очите помоли шефовете да й сложат бан и да мирясаш

cherinka
02-24-2007, 09:21
коалка , не ти приляга на новата длъжност да се заяждаш с тва момиче (черинка) където видиш нейн пост ?
ако ти е толкова трън в очите помоли шефовете да й сложат бан и да мирясаш

ама няма такова нещо. Пък и тя не се заяжда. Все пак не можем всички да мислим по един и същ начин. Тука във форума чесно казано има сблъсък на интереси. Абе айде, важното е да сме живи и здрави :)

malka_sladuranka
02-24-2007, 09:25
:-k Според мен не си надута, а точно обратното. Просто иронизираше темата на онова момиче. Дори мисля, че си някаква забавна шегаджийка с добра визия. :-D

Undying
02-24-2007, 09:27
И така наречените "надути" случайно имат семейства,имат приятели,имат човек до себе си и вобще всичко,което ти си изредила.
Аз лично не коментирам един човек наистина като "човек",тоест дали е надут,смотан,глупав,умен или т.н.,преди да съм го опознала.Ок,мога да пусна коментар за външния вид на някой без да го познавам-случвало ми се е,но да го поставя в графата "надут" само защото ходи по определен начин или се облича по-различно от мен-не.

02-24-2007, 09:50
EPA TE NADUTITE PUTKI SI LICHAT OT KILOMETRI. OBLECHENA PREDIZVIKALTENO, S VISOKO VIRNATA GLAVA I SE PRAVI CHE NE VIJDA NIKOI. NE E NUJNO DA RAZGOVARQM S NEQ ZA DA GO RAZBERA. TO DAJE V POVECHETO SLUCHAI IZOBSTO NQMASH SHANSA DA ZAGOVORISH TAKAVA :shock:

Barbie
02-24-2007, 13:29
EPA TE NADUTITE PUTKI SI LICHAT OT KILOMETRI. OBLECHENA PREDIZVIKALTENO, S VISOKO VIRNATA GLAVA I SE PRAVI CHE NE VIJDA NIKOI. NE E NUJNO DA RAZGOVARQM S NEQ ZA DA GO RAZBERA. TO DAJE V POVECHETO SLUCHAI IZOBSTO NQMASH SHANSA DA ZAGOVORISH TAKAVA :shock:

Това ви е проблема, момчета. Оплаквате се, че не можете да си хванете готино гадже, а дори не се и опитвате. Какво значи "не е нужно да я зяговарям, за да разбера"? И тя е човек като всички останали. И, представи си, може би е мила и сговорчива, стига да знаеш как да я заговориш...интелигентно. Аман от прибързани заключения.

Siseetoo
02-24-2007, 13:34

Това ви е проблема, момчета. Оплаквате се, че не можете да си хванете готино гадже, а дори не се и опитвате. Какво значи "не е нужно да я зяговарям, за да разбера"? И тя е човек като всички останали. И, представи си, може би е мила и сговорчива, стига да знаеш как да я заговориш...интелигентно. Аман от прибързани заключения.

Съгласна съм с Барби .. от 'надути' до 'надути' има огроомна разлика ..
п.с. много малко ще разберат какво исках да кажа ама все тая :-D

OtherDimension
02-24-2007, 15:03

аман от феминистки

Barbie
02-24-2007, 15:13

аман от феминистки

:-s Къде в изказването ми откри феминизъм?

OtherDimension
02-24-2007, 15:16

аман от феминистки

:-s Къде в изказването ми откри феминизъм?

ето там ,че във всеки твой пост отричаш , че има малоумни ,тъпи п*тки ... да не говорим за 16-годишните к*рвенца
за тях причината намираш в мъжете
не ти ли е малко неудобно на теб вече ?
ти от вкъщи излизала ли си изобщо ?
ако не си - излезни и само наблюдавай походката на някои каки - фръцкат се като манекенки с 2 леви крака и само се оглеждат дали някой ги зяпа
турили пухчета , розовко , бенбено .. и са голямата работа
наистина не знам в кой свят живееш...

Barbie
02-24-2007, 15:29
ето там ,че във всеки твой пост отричаш , че има малоумни ,тъпи п*тки ... да не говорим за 16-годишните к*рвенца
ако не си - излезни и само наблюдавай походката на някои каки - фръцкат се като манекенки с 2 леви крака и само се оглеждат дали някой ги зяпа

И какво като се фръцкат въпросните каки? Нормална женска суета. Това не означава, че не могат да бъдат приятни събеседници. Това, че аз нося къса пола и дълбоко деколте не означава, че съм прекалено сексуално разкрепостена нито дори че търся мъжко внимание. А съм чувала безброй такива коментари.

За 16 годишните "курви", колкото и да мразя това понятие - не намирам проблема в мъжете. Намирам го в училище, в семейната и приятелска среда.

И да, отричам, че има "малоумни, тъпи курви" - всеки човек притежава качества, които ти може да не забележиш, но някой друг да оценява. Не важи само за жените. При мъжете е същата работа. Това, че аз смятам някой за безмозъчен полу-идиот, не значи, че той е такъв. Въздържам се да правя коментари за хора, които не съм имала възможността да опозная.

И не, не ми е неудобно.

02-24-2007, 19:35

OtherDimension защото си мега, хипер, ултра грозен и невзрачен ли си толкова заядлив и озлобен ( видях ти снимките във "Всичко тийн на куп") или просто ти се е случило нещо ужасно в детството. Може би нямаш успех с жените(реторичен, ироничен въпрос-ясно ми е че те отхвърлят). Може би си малтретиран от родителите ти..? Прегледай се..имаш нужда от психическа подкрепа и хирургическа намеса. Кандитатствай за пълна промяна!!! Опитваш се да смачкаш самочувствието на нормалните хора, само защото не си приет от обществото и наподобяваш на червей. Да, червей, не само на външен вид, а и като поведение. Смешен си...комплексиран си...червей си..хахаха

OtherDimension
02-24-2007, 19:38

OtherDimension защото си мега, хипер, ултра грозен и невзрачен ли си толкова заядлив и озлобен ( видях ти снимките във "Всичко тийн на куп") или просто ти се е случило нещо ужасно в детството. Може би нямаш успех с жените(реторичен, ироничен въпрос-ясно ми е че те отхвърлят). Може би си малтретиран от родителите ти..? Прегледай се..имаш нужда от психическа подкрепа и хирургическа намеса. Кандитатствай за пълна промяна!!! Опитваш се да смачкаш самочувствието на нормалните хора, само защото не си приет от обществото и наподобяваш на червей. Да, червей, не само на външен вид, а и като поведение. Смешен си...комплексиран си...червей си..хахаха

:lol:

02-24-2007, 19:53

Нали знаеш, че мълчанието означава съгласие. Съгласяваш се, че си нечовешки грозен( това е ясно), съгласяваш се че имаш кофти живот(ами ясно е...), съгласяваш се, че си комплексар ( оо да и това е ясно) Съгласен си и, че смърдиш. Смърдиш на комплексарщина, провинциализъм, глупост и кисело. Може би мълчиш, защото си прекалено прост и незнаеш какво да отговориш? Истината боли грозни човече.

OtherDimension
02-24-2007, 19:55

Нали знаеш, че мълчанието означава съгласие. Съгласяваш се, че си нечовешки грозен( това е ясно), съгласяваш се че имаш кофти живот(ами ясно е...), съгласяваш се, че си комплексар ( оо да и това е ясно) Съгласен си и, че смърдиш. Смърдиш на комплексарщина, провинциализъм, глупост и кисело. Може би мълчиш, защото си прекалено прост и незнаеш какво да отговориш? Истината боли грозни човече.

02-24-2007, 19:59
OtherDimension надявам се да си си направил някои изводи и заключения и да направиш нещо за себе си. 8) Надявам се да не съм ти създала още един 100001вия комплекс, надявам се да си щастлив.

MauMyHkaTa
02-24-2007, 19:59
..... Нали знаеш, че мълчанието означава съгласие. Съгласяваш се, че си нечовешки грозен( това е ясно), съгласяваш се че имаш кофти живот(ами ясно е...), съгласяваш се, че си комплексар ( оо да и това е ясно) Съгласен си и, че смърдиш. Смърдиш на комплексарщина, провинциализъм, глупост и кисело. Може би мълчиш, защото си прекалено прост и незнаеш какво да отговориш? Истината боли грозни човече. "По-умният отстъпва" - са казали хората. Нямам какво повече да добавя... Интересно как прецени човека отведнъж без дори да си го виждал... :-k . Сега сигурно следва поредната порция "добронамерена" характеристика и за мен? :lol:

02-24-2007, 20:02
..... Нали знаеш, че мълчанието означава съгласие. Съгласяваш се, че си нечовешки грозен( това е ясно), съгласяваш се че имаш кофти живот(ами ясно е...), съгласяваш се, че си комплексар ( оо да и това е ясно) Съгласен си и, че смърдиш. Смърдиш на комплексарщина, провинциализъм, глупост и кисело. Може би мълчиш, защото си прекалено прост и незнаеш какво да отговориш? Истината боли грозни човече. "По-умният отстъпва" - са казали хората. Нямам какво повече да добавя... Интересно как прецени човека отведнъж без дори да си го виждал... :-k . Сега сигурно следва поредната порция "добронамерена" характеристика и за мен? :lol: Ти не пречиш, ти не обливаш форума със злоби и непреценени критики. Така че бъди щастлива.

OtherDimension
02-24-2007, 20:04
OtherDimension надявам се да си си направил някои изводи и заключения и да направиш нещо за себе си. 8) Надявам се да не съм ти създала още един 100001вия комплекс, надявам се да си щастлив.

създаЛА ?
я я ..
аз си помислих ,че е някой ЦС маняк ... то била няква мацка от "Ордена на железните гащи"

муцка, благодарен съм ти ,че ми отвори очите
от днес аз съм нов човек !
ще се опитам да бъда щастлив , макар ,че знам ,че няма да мога .. защото компелските са ми твърде много ... 100000 не е малка цифра
Но съм ти благодарен на тебе , че ми помогна и ми даде правилна насока в живота

Дори щях да те прегърна , ако не беше прокажена жаба..

02-24-2007, 20:09

създаЛА ?
я я ..
аз си помислих ,че е някой ЦС маняк ... то била няква мацка от "Ордена на железните гащи"

ще се опитам да бъда щастлив , макар ,че знам ,че няма да мога .. защото компелските са ми твърде много ... 100000 не е малка цифра

Жените нямаме ли право на мнение...Оооо забравих, че ти си женомразец, може би защото никоя освен някоя "прокажена жаба" няма да ти обърне внимание.. хаха... Радвам се, че съм ти отвориЛА очите и съм ти помогнаЛА. Комплексар. ;)

OtherDimension
02-24-2007, 20:13

създаЛА ?
я я ..

Жените нямаме ли право на мнение...Оооо забравих, че ти си женомразец, може би защото никоя освен някоя "прокажена жаба" няма да ти обърне внимание.. хаха... Радвам се, че съм ти отвориЛА очите и съм ти помогнаЛА. Комплексар. ;)

пф .. далеч съм от праисторическата ера
семейството ми ме е възпитавало в уважение и почит към женския пол ... имам сериозна приятелка от повече от година .. Говориш си , без да ме познаваш .. пфф

02-24-2007, 20:17
семейството ми ме е възпитавало в уважение и почит към женския пол ... имам сериозна приятелка от повече от година .. Говориш си , без да ме познаваш .. пфф
Първо незнам колко си въприел от възпитанието което са се опитали да ти дадат родителите. Второ евала, че си зарибил някоя с тази ужасна визия и това комплексарско държание. Трето Не те познавам, но виждам, че нямаш никаква почит към жените, щом някоя е хубава, значи е курва, щом някоя каже нещо ти бързаш да я обидиш. Това не е държание на кавалер, а на гадно мекотело.

OtherDimension
02-24-2007, 20:20
Първо незнам колко си въприел от възпитанието което са се опитали да ти дадат родителите. Второ евала, че си зарибил някоя с тази ужасна визия и това комплексарско държание. Трето Не те познавам, но виждам, че нямаш никаква почит към жените, щом някоя е хубава, значи е курва, щом някоя каже нещо ти бързаш да я обидиш. Това не е държание на кавалер, а на гадно мекотело.

държание на страхливо и гадно мекотело е да плюеш по някой , без да кажеш кой си ... :D

02-24-2007, 20:24
Кой съм..? Ами ти като плюеш някой казваш ли кой си? Или просто имаш някаква си регистрация? И аз мога да се регистрирам, но не ми се занимава, не намирам смисъл. Личността на един човек не е само в един профил в някакъф форум, ами начина му мислене , държанието му, отнешението му към другите и редица други неща. Забелязвам мненията ти, направила съм си изводите и смея да твърдя, че си нищожество.

OtherDimension
02-24-2007, 20:29
Кой съм..? Ами ти като плюеш някой казваш ли кой си? Или просто имаш някаква си регистрация? И аз мога да се регистрирам, но не ми се занимава, не намирам смисъл. Личността на един човек не е само в един профил в някакъф форум, ами начина му мислене , държанието му, отнешението му към другите и редица други неща. Забелязвам мненията ти, направила съм си изводите и смея да твърдя, че си нищожество.

аз смятам ,че си досаден микроб:)

02-24-2007, 20:31

аз смятам ,че си досаден микроб:) Ти винаги смяташ грешни и убидни неща и май и сам не ви вярваш.

OtherDimension
02-24-2007, 20:35

аз смятам ,че си досаден микроб:) Ти винаги смяташ грешни и убидни неща и май и сам не ви вярваш.

о ,напротив...
искаш доказателство ?! - пише се Обидни
дотук с тезата ти какъв съм аз и колко си по-добра от мене ..
:D

Barbie
02-24-2007, 23:16

:-s Мдам, виждаш ли? Мацката, вярвайки в безграничната си проницателност и дълбоките си познания относно човешката психика, е прочела 4-5 твои поста и веднага, като прекалено много хора, решава, че за нея ти си отворена книга - съвсем наясно е какъв си точно, как е протекъл животът ти до сега и какво те чака занапред.
Същото става с барнатите "каки" или някой друг човек, за който просто ти е съвсем ясно, че не струва...нищо, че не го познаваш...
Може ли да повторя - аман от прибързани заключения.

OtherDimension
02-25-2007, 08:55
:-s Мдам, виждаш ли? Мацката, вярвайки в безграничната си проницателност и дълбоките си познания относно човешката психика, е прочела 4-5 твои поста и веднага, като прекалено много хора, решава, че за нея ти си отворена книга - съвсем наясно е какъв си точно, как е протекъл животът ти до сега и какво те чака занапред.
Същото става с барнатите "каки" или някой друг човек, за който просто ти е съвсем ясно, че не струва...нищо, че не го познаваш...

Добре , представи си следната картина ..
Возиш се в автобуса и до тебе седят 2 яки каки , безспорно..
и едната приказва на другата : ох ,ма , тоя вчера на купона беше мноо як , и голф 3 имааа .. ма са дали ше го сваляяя...
а другата : а , ма , зарежи го тоя бе .. Светлин има много повече пари...
Пък аз вчера .. тати не искаше едно 30 лв да ми даде за дънки .. Ооох ше умраа !

та , какво би си помислила за тези момичета , ама честно ?
Не става ли ясно , само от 1-2 изречения , че за тях света се свежда до магазина за парцалки и дискотеката , мирогледа им е чисто материален .. нямат никакви мечти (освен да си купят дънчици) ... никакви идеали , никакъв стремеж към нещо духовно.
Какво би си помислила за тях ?

bungle
02-25-2007, 08:58

и едната приказва на другата : ох ,ма , тоя вчера на купона беше мноо як , и голф 3 имааа .. ма са дали ше го сваляяя...
Пък аз вчера .. тати не искаше едно 30 лв да ми даде за дънки .. Ооох ше умраа !

Не става ли ясно , само от 1-2 изречения , че за тях света се свежда до магазина за парцалки и дискотеката , мирогледа им е чисто материален .. нямат никакви мечти (освен да си купят дънчици) ... никакви идеали , никакъв стремеж към нещо духовно.

Тези мацки не се возят в автобуса... =; :smt005

malka_sladuranka
02-25-2007, 09:54

Мм...явно и гостенката, така набързо те е преценила, както ти прецени въпросните девойки. Може би за нея си толкова ясен, колкото те за теб. Явно както ти не обичаш такива момичета каквито описа, тя не обича такива като теб. Въпреки, че е тъпо човек да се обижда на външен вид, защото не всеки може да е красив.

OtherDimension
02-25-2007, 09:59
не всеки може да е красив.

и ти предполагам си от красивите ?

мен грозен ли ме наричаш ?

malka_sladuranka
02-25-2007, 10:03
не всеки може да е красив.

и ти предполагам си от красивите ?

мен грозен ли ме наричаш ?
Не съм казала подобно нещо! Просто прочетох за какво става въпрос. Видях, че те обиждат на външен вид и за това го казах :evil: И да, според мен съм красива, а колкото до другият ти въпрос - не съм аз тази която да определя ти грозен ли си, не си ли. За мен си просто един потребител от форума, не ме интересува как изглеждаш.

OtherDimension
02-25-2007, 10:05
такива като теб

какъв съм ?

malka_sladuranka
02-25-2007, 10:08
такива като теб

какъв съм ?
Гледай сега, ти не ме интересуваш, за да давам характеристики за теб. Какъв си - госта те беше преценил по свое му какъв си. Питай него, не мен. Аз говоря образно, а ти се хващаш за всяка една моя дума.

OtherDimension
02-25-2007, 10:10
такива като теб

какъв съм ?
Гледай сега, ти не ме интересуваш, за да давам характеристики за теб. Какъв си - госта те беше преценил по свое му какъв си. Питай него, не мен. Аз говоря образно, а ти се хващаш за всяка една моя дума.

не , просто мислех ,че и ти имаш определено мнение за мен
останал съм с грешно впечатление , сри ..

malka_sladuranka
02-25-2007, 10:15
такива като теб

какъв съм ?

не , просто мислех ,че и ти имаш определено мнение за мен
останал съм с грешно впечатление , сри ..
Всъшност, да имам някакви наблюдения спрециално от теб, но не мога да те характеризирам, защото не те познавам, не съм те виждала как се държиш в компания, не познавам приятелите ти(средата има голямо значение) и така нататък. Сега сигурно ще попиташ какви са ми впечатленията. Ще ти кажа, ами в някои постове се изказваш прекалено остро, нападаш хората без да ги познаваш, даваш прибързани заключения... [-X

aP0kAlIpSiS
02-25-2007, 10:32
[/quote]
Мм...явно и гостенката, така набързо те е преценила, както ти прецени въпросните девойки. Може би за нея си толкова ясен, колкото те за теб. Явно както ти не обичаш такива момичета каквито описа, тя не обича такива като теб. Въпреки, че е тъпо човек да се обижда на външен вид, защото не всеки може да е красив.[/quote]

Красотата е относителна.В Древен грим са харесвали пълни жени с "орлов нос".Наскоро бях чела статия, в която се раказваше за държава(не помня името), в която ако момиче няма 100 килограма,родителите не можели да и намерят съпруг,затова такива момичета с поднормено тегли биват изпращани в специални пансиони,където спазват специална диета за напълняване.
Това,че в момента големите модни компании са наложили канон за красотата,не е признак,че след 1000 години няма това да се промени.