Влез

View Full Version : Отчаян съм

Страници : 1 [2]

04-25-2007, 06:32
Знаеш ли докото мислиш за тово , че си грозен и някви подобни проблема ще си стои. [-X Гаранция ти давам , че ако се отпусниш малко и си вдигнеш самочувствието мацките ще тичат по теб :smt006 ....пък и не е толкова важно как изглеждаш , ако направиш така , че на хората да им е забавно с теб всичко ще се оправи....и не си мисли , че някой е по-хубав , само защото има приятелка т`ва най-вероятно се дължи на това че е по отракан---За всеки влак си има пътници :) така че не се притиснявай.Аиде успех и недеи да се самосъжаляваш , а си вдигни самочувствието(момичетата харесваме по-отракани момчета) ;-)

BAYO
04-25-2007, 11:43
"Nassgerrack" знам пич точно така ми подействахте... вие ми дадохте съветите те ме заредиха с надежда.Знам и ,че всичко останало зависи единственно и само от мен.Дано ,дано обаче всичко бъде както е сега и да не стане лошо отново.

"OVERMIND" мерси приятел ...и аз се моля ДАНО!!! Мисля сега малко по-малко да се посъвзема и да наваксам.А и нали сега с моето момиче...нещата стоят по друг начин трябва да всичко да е наред и да сме хепи .

Respect my mind !!! :smt012
Вярно че "за всеки влак си има пътници" си е дразнещо шаблонче, обаче явно и в твоя случай проработи. :) Много се радвам за теб ! :)

Respect батко. Просто се надявам всичко да е така, както го заслужаваш. Радвам се, че нашият инат е събудил в теб размисли и че си се взел в ръце. Дай боже да продължава така и за напред. Радвам ти се, от сърце. =D>

tzvety
04-29-2007, 17:03
zdrasti az i predi ti bqh pisala s molba da si ostavi6 skype ama ti ne go ostavi ta re6ih az da go ostavq

desperate
04-29-2007, 18:06
Добре ще те аддна .Само ,че не влизам много в скайпаа и въобще в каквито и да е чатове ,така де не толквоа често.

flower.lina
04-30-2007, 16:44
Добре ще те аддна .Само ,че не влизам много в скайпаа и въобще в каквито и да е чатове ,така де не толквоа често.

zaradi men ako moje dnes da vleze6 :roll: :?:

06-03-2007, 19:49
abe hora kvo stana s taq tema za6to zamrq kade se izgubi desperate?

lovers
06-03-2007, 20:38
Imash prekaleno nisko samochustvie!Tva na horata s nisko samochuvstvie im go pishe na licata.Digni go malko tva samochuvstvie i nz kakva ti e viziqta kato stil na oblichane no momichetata purvo se zaplesvat gazar4e li e mom4eto pove4eto de 2 e da se darjat dobre kato harakter.uSpeH! :wink:

desperate
06-03-2007, 23:41
Тук съм...знаете ли хора от това което ти е писано не можете да избягате.Това разбрах аз.Никой не може да избяга от съдбата или да я промени както на него му се иска.Даа а аз глупака си помислих ,че всичко се е оправило.Не,и вече наистина живея един платонически животец - останах без душа с една дума.Днес влизам...и видях ,че някой е писал.Учудих се,мислех че всичко е минало и заминало тук.Всичко си има край нали така? Бъдете щастливи :!:

Bezrazli4na
06-04-2007, 09:41
Ne 4e ne6to ama mai po4va6 da se vmania4ava6 ako vseki be6e kato teb pesimist dokade 6tqhme da stignem........ :-k

06-04-2007, 12:04
Тук съм...знаете ли хора от това което ти е писано не можете да избягате.Това разбрах аз.Никой не може да избяга от съдбата или да я промени както на него му се иска.Даа а аз глупака си помислих ,че всичко се е оправило.Не,и вече наистина живея един платонически животец - останах без душа с една дума.Днес влизам...и видях ,че някой е писал.Учудих се,мислех че всичко е минало и заминало тук.Всичко си има край нали така? Бъдете щастливи :!:

az sam toq po gorniq koito pita kakvo e stanalo s temata. ta iskah da ti kaja 4e nqma takova ne6to kato sadba,prosto ti se dava jivot s opredeleni granici i ti zapo4va6 da gi naru6ava6 i da izgrajda6 nanovo po tvoi si na4in....ako az se bqh otkazal navremeto sega nqma6e da postigna si4ko tova koeto napravih s jivota si,taka 4e ne vqrvai v tiq ne6ta zn kak se 4ustva6 no prosto go preodolei

AleX`
06-05-2007, 10:49
Повече кураж и самочувстие и не чакай да дойде промяната, а ти я направи. Все пак всичко от тебе зависи. И наистина това за съдбата са глупости. Повечето неща зависят от тебе и по-малко от късмета ти. И не мисли, че със добра визия всички ще те харесват. Повярвай ми не е така. Точно тогава една камара пречки всеки почти ти прави, защото всички хора са злобни и завиждат и не искат да си повече от тях и искат да те газят, но дали ще им позволиш от тебе зависи. Най-важно е излъчването ти. Не бъди отчаян и сдухан и виж резултатите. Харесай се сам, сутрин, като станеш и като се видиш в огледалото не казвай колко си смотан, грозен и тем подобни глупости, ами виж там образа на най-готиния човек, кажи, че го обичаш и ще видиш, че и другите ще те заобичат ! Промени се и света ще се промени около тебе и всичко ще си дойде на мястото !

blue_magic
06-05-2007, 10:59
napulno sum suglasna s AleX` . Poslushai gi teq suveti i neshtata shte se promenqt sigurna sum :wink:

чаровниче
06-05-2007, 11:29
vij pi4 i az ne sum mnogo hubav ne sum slab a naprotiv . no mislq 4e ako edno momi4e te haresva ne trq da gleda liceto a surceto . :wink: sigoren sum 4e i ti si ima6 polojitelni strani kato naprimer 4ar humor veselqk kuponjiq umnik ili ne6to dr (ne se se6tam dr :smt017 ) are uspeh i da nameri6 tfa det go tursi6 [-X

oziato
06-05-2007, 13:55
евала на ламбо.ходещия съвет не е прав да обижда така хората.да ти кажа пич само с тичане, лицеви и коремни за 2 месеца си във форма,не е нужно да си културист.успех

fantasigirl
06-05-2007, 15:26
Ne se podcenqvai 4ak tolkova mnogo i ne misli po tozi na4in.Rano ili kusno 6te nameri6 momi4e,koeto 6te te haresva takuv kakuvto si...

etterterte
06-05-2007, 15:27
лек имаш само един проблем и тва е ... че си си набил гадния филм че си грозен задрастен шибаняк... еи тва тряя да преодолееш първо...

Bezrazli4na
06-05-2007, 16:51
Ne se podcenqvai 4ak tolkova mnogo i ne misli po tozi na4in.Rano ili kusno 6te nameri6 momi4e,koeto 6te te haresva takuv kakuvto si...
Ei vrazumi se ako ti ne se haresa6 4e koi togava ti parvo trqbva da se obi4a6 takyv kakyvto si
(sori 4e pi6a s takyv 6rift ama me qdosa :roll: )

desperate
06-05-2007, 18:42
абе лесно ви е на вас....знам аз какво трябва и какво не ама нали човек трябва да има основа на коята да се държи така? Ами спрете темата като ви ядосвам,не съм а правил с тая цел но както и да е .Бъдете щастливи :!:

06-05-2007, 18:58
Абе момче...не успях да прочета на колко си...но айде моля те недей да се представяш за адския мъченик и започни да се държиш малко по-мъжки,защото живота е прекалено кратък за да те чака да преодолееш тази твоя депресия...така че събери мислите си и започвай да се сблъскваш със суровия реален свят...и знай че адски много хора са минали през този път(включително и аз),но не всеки е успявал да продължи....помисли от кои ще си.

06-05-2007, 19:14
Прочетох първото ти мнение и там казваш,че не можеш да живееш нормално без приятелка и ,че никога не си имал такава....извинявай ,но ако това е най-важното за теб....просто няма смисъл да те убеждаваме в някакви си наши теории и съвети...просто помисли трезво и зряло върху нещата и без излишен негативизъм.
Пожелавам ти успех и то скорощен!

Bourgas_bilder
06-05-2007, 19:23
Здравей>искам да ти кажа едно.Това което си мислиш и го пишеш може само да ти навреди.Както казаха много хора във този сайт>трябва 1-во да се харесваш ти самия и тогава ще видиш как постепенно ще те харесват все повече хора.Казвам ти го от опит>И аз преди не се мислех за много красив.Но постепенно реших че е така и то почна да става номера ;) Искам да ти кажа>ЧЕ ВСИЧКО Е В ТЕБ,САМО ТИ САМИЯ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩАТА.Ако продължаваш в този дух до нищо добро няма да стигнеш>Аре със здраве лице и малпо повече вяра в себе си.Успех ти пожелам от сърце и душа ;)

Bezrazli4na
06-05-2007, 19:32
Здравей>искам да ти кажа едно.Това което си мислиш и го пишеш може само да ти навреди.Както казаха много хора във този сайт>трябва 1-во да се харесваш ти самия и тогава ще видиш как постепенно ще те харесват все повече хора.Казвам ти го от опит>И аз преди не се мислех за много красив.Но постепенно реших че е така и то почна да става номера ;) Искам да ти кажа>ЧЕ ВСИЧКО Е В ТЕБ,САМО ТИ САМИЯ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩАТА.Ако продължаваш в този дух до нищо добро няма да стигнеш>Аре със здраве лице и малпо повече вяра в себе си.Успех ти пожелам от сърце и душа ;)
=D> =D> =D> =D> =D> =D> A ti sladur se zamisli nad tezi dumi.... (edin syvet za6to ne ide6 na priholog nqma ni6to sme6no prosto dasi pogovori6 s nqkoi a ne po forumite i tem podobni 6te ti pomogne sas sid )

Valserp
06-06-2007, 00:25
абе лесно ви е на вас....знам аз какво трябва и какво не ама нали човек трябва да има основа на коята да се държи така? Ами спрете темата като ви ядосвам,не съм а правил с тая цел но както и да е .Бъдете щастливи :!:

Спри с мелодрамата и си последвай собственото пожелание.

"Съдба-мъдба, писано било, туй-онуй, лесно ви е на вас". Верно ве, НИКОЙ ТУК СИ НЯМА ПРОБЛЕМИ!

За Бога, вземи се в ръце.

Bourgas_bilder
06-06-2007, 07:28
Ей ^Desperate^ имаш ли skype да ти обясня накратко какъв живот съм изживял и как се оправих.Виж лице сигурен съм че не си такъв какъвто чета по форума>искам да ти кажа>че има много надувки в днешно време нямат за какво да се надуват супер зле са>но имат САМОЧУВСТВИЕ>Виж 1-о помисли кое не харесваш във себе си>При мен Беше тялото>но след 3 години зала вече нямам проблеми>и постепенно придбих самочувтвие>В место да се съжаляваш и да говориш за съдби и т.н>почни някакъв спорт да се разнообразяваш,илизай по често>дискотеки нещо.Плаж ако живееш някъде близко до море,казвам ти го най откровенно.ЧОВЕК САМ КОВЕ СЪДБАТА СИ>ЖИВЕЕШ САМО 1-Н ПЪТ>АКО ИСКАШ ДА ПРЕКАРАШ ЖИВАТА СИ В СЪЖАЛЕНИЕ ОК>НО ЗНАМ ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ>АРЕ УСПЕХ.И ГОРЕ ГЛАВАТА ;)

Sladko_Izkushenie
06-06-2007, 07:54
За всеки влак си има пътници...Явно все още не е дошло времето да срещнеш някое момиче...Това не означава в никакъв случай че... има нещо в теб...а най малкото (че не си хубав)Има много други работи които правят човека хубав и които са от по голямо значение...Сигурна съм , че ще успееш след време да си намериш приятелка!

Digital
06-06-2007, 07:57
Абе на пича не му е лесно. Всъщност, за всичко е виновно тъпото курвенско време в което живеем - време на педалчета и тъпи путчици.
Ахъм. И аз го мразя ма кво да правя. :roll:

06-06-2007, 14:16
Vij pi4 gledal li si tova predavane- pylna promqna.Tam obiknovenno otivat hora koito ne sa tolkova grozni, no prosto trqbva da napravqt ne6to sas sebe si.Osven plasti4nata operaciq te polu4avat nova pri4eska, novi drehi, treniret usileno. T.e. ne6ta, koito mogat da napravqt i sami.Predpolagam 4e ne si tolkova grozen kolkoto tvardi6, no dori da e taka moje6 da promeni6 ot4asti van6niq si vid.Idi na frizior, smeni si garderoba, zapo4ni trenirovki.Ako ti ne razbira6 ot moda i pri4eski iskai saveti ot profesionalisti.Fizi4eskata promqna stava bavno i s mnogo usiliq. Tq ne e garanciq za nqkakayv uspeh. Tq e prosto predpostavka ne6tata da stavat po lesno. Ednovremenno s fizi4eskata si promqna trqbva da promeni6 i emocionalnite si naglasi- parvo nezavisimo grozen li si ili hubav, trqbva da si kazva6 4e si hubav.Uveren badi.Kato svalq6 momi4etata badi smel i gi predizvikvai, sazdavai malki intrigi. Probvai s nqkoe momi4e za koeto ne ti puka. Posle probvaj sas sledva6to. Taka postepeno 6te se nau4i6 da byde6 otpusnat i s tezi koito haresva6.Trqbva da si unikalen s ne6to. Ako naistina si tolkova grozen zapo4ni da trenira6 mnogo usileno- taka momi4etata 6te si kazvat: "Grozen e no ima hubavo tqlo" i tova 6te kompensira liceto.Az samiqt sam haresval momi4eta, koito nqmat mnogo hubavo lice no imat hubavo tqlo. Budi unikalen emocionalno- az naprimer kogato iskam da vpe4atlq nqkoe momi4e mu pi6a stihove.Ne sa mn. dobri ama var6at rabota, za6toto tq ocenqva li4noto otno6enie.Badi originalen i badi sebe si.
Nai ve4e trqbva da povqrva6 v sebe si i da si silen i egoist. Ni6to ne stava za edin den. Za da postigne6 nqkakyv uspeh moje bi 6te ti trqbvat nqkolko godini. Az samiqt v momenta izpylnqvam podoben plan i te uverqvam 4e ima rezultati.

Sirma
06-06-2007, 15:33
Цени живота си и го живей с кеф! В момента просто губиш ценно време! Изпаднал си в някаква дупка и не можеш да разбереш, че нещата не са толкова черни, колкото ги виждаш ти! Близките ти не виждат ли какво става с теб? Може би ще е най-добре да отидеш на психолог! Честно казано, сигурна съм,че нещата рано или късно ще се оправят! Има една мисъл за китайския чай: Истинският китайски чай е първо горчив на вкус,после става сладък, а след катого преглътнеш остава усещането за сладко-горчиво-също както и човешкият живот е смесица от хубаво и лошо! Сигурно минаваш през лош период,което е характерно и за пубертета!

iliqnfenka
06-06-2007, 15:42
е не трябва да се отчайваш, защото би трябвало да си виждал по улиците, че не само красивите момчета имат гаджета ;) ще дойде и твоя ред.. спокойно

06-06-2007, 18:28
desperate .. razbiram te.. suchyvstvam ti.. znam kakvo ti e.. az po sushtiq nachin jiveq dosta vreme.. mnogo mi e gadno.. grozna sam.. veche mi go vtulpiha.. :( nishto ne moga da napisha za da te yspokoq.. za koeto se izvinqvam.. obache sega kato prochetoh kakvo si pisal .. i mi se priiska da si spodelq i az.. pisna mi veche.. mrazq jivota si ..ne znam .. shte ima li shastie i za men.. :(( i az sam si mislila za nai strashnoto .. dyshata veche mi e pulna sus skrub skrub .. i pak skrub.. sarceto mi e svito.. pone da se naycha da ne mi pyka.. obache neshto ne se polychava.. nz kak oshte izdurjam i jiveq..

desperate
06-06-2007, 19:06
Отдавна съм излезнал от пубертета и хора знам ,че трябвад а се променя но е почти невъзможно.Преди бях най-веселия на света,с чувство за хумор нпмах проблеми с момичетата имах много познати,приятели и най-важното за мен тяхното уважение.В тяло не съм много зле...наистина не съм някъв грамаден...атлетичен съм си но това не е проблем.И мисля че ,така приемам всичко защото като бях по-малък имаше неща които не си пожелавах да ми се случват и ето...съдбата си изигра тая лоша игра и именно тези неща ми се случиха.Те обърнаха целия ми живот с краката на горе,именно тези неща ме спряха да се радвам на живота,да правя всичко нормално и без задръжки.Преди да се променя не бях грозен и смешен , а съвсем нормален но това не ме спираше да съм щастлив на мен това ми стигаше.Да родителите ми знаят ест. и се мъчат да помогнат но не е начина всичко да става изведнъж както те искат.Трудно ми е не се правя на изтрадал както някои си мислят и може би Госта който е писал последен знае най-добре какво ми е и дали пиша всичките тея неща за да привлека някво съжаление и т.н. аз не съм такъв човек но имам нужда макар и на непознати да излея мъката си.Нима тва е лошо? И незнам дали красотата ще спаси света но в едно съм сигурен ,че когато човек е красив (чаровен или пък съвсем нормален) живее по спокойно...може да се амбицира да направи товак оето е необходимо за да преодолее някои трудности в живота си.Не казвам ,че и красивите хора нямат проблеми напротив но...едва ли бихте ме разбрали какво точно се опитвам да обясня ако не сте на моето място.Бъдете щастливи

06-06-2007, 19:21
ha pak sam az.. da be.. mnoo gadno .. nqkoi si mislqt che se pravim na nqkakvi stradalnici bez osnovanie.. a vsushtnost ne e taka.. tva za krasivite hora.. naistina e taka..kakvoto i da se govori.. te jiveqt po dobre ..po spokoino..ti puk si izlqzal ot puberteta.. donqkade znachi pri teb e po razlichno ..ha.. lele veche mi idva da se smeq na svoqta muka tztz.. da badat drygite pone shtastlivi a..

desperate
06-06-2007, 19:55
Пожелавам го на всички от сърце !

06-07-2007, 13:23
naistina si prav 4e na krasivite hora im e po lesno no te pak si imat drugi problemi....

n0-m0r3-Life
06-27-2007, 14:22
Vij bace , i az sam s takav problem , no ne se pritesnqvam , pri men problema e ot druga gledna to4ka, (vse pak vseki s negovoto si ) az imam problem s jenite , ne sam mnogo obshtitelen i qvno imam kachestvo koeto vsichki ne haresvat , az sushto ne haresvam moq vunshen vid , ne sam krasavec , i da ti kaja chesno imam za men lichno mnogo losho kachestvo - mnogo sum chuvstvitelen i priemam vsichko tvurde navutre , tova mi e zalojeno v genite i ne moga da go promenq.

NightSky
06-27-2007, 14:58
Сигурна съм, че можеш да се справиш с това положение. Външността не е най-важното, има много по-важни неща. Истински красивите хора са красиви отвътре :wink:

sladi4ka_qni4ka
06-27-2007, 15:35
abe ne se samosujelqvaii tfa ee gadny...Krasotata ne e nai vajnata prosot ne si otkril to4noto momi4e .. :))

desperate1
06-27-2007, 19:26
n0-m0r3-Life

то и на мен май така си ми е заложено и...наистина приемам всичко прекалено навътре...просто не съм непукист но както и да е мерси на всички.и за пореден път моля да закриете темата.не ми пука за скапания ми "живот" всичко си има своя край.мерси

coldspagetti
06-27-2007, 22:06
НЕ зъм сигурна какво да съветвам след цялата тази сага ,която се разви в темата.Но предлагам все пак да си изясниш сам за себе си от какво имаш нужда ,струваш ми се по скоро объркан отколкото депресиран. В първия пост казваш ,че не можеш да живееш без приятелка и това те тревожи ,а по -нататък реши ,че жените не са най важното нещо за теб. Правил си секс, значи не те боли това ,но на въпроса за любовта не разбрах какво казваш ? нея ли чакаш? Наистина от доста време се пишат постове по тази твоя темичка ,положението се променя ама все пак...?

Такаа...кво повече мога да кажа ...стреми се към нещо определено ,а не към щастието въобще (насила не се намира четирилистна детелинка :smt005 НАй прост пример) и бъди сигурен в него и в успеха ,не давай повече назад no more suiside ?! Работи и се занимавай с нещо като се стараеш да бъдеш най-добрия и това да е силната ти страна , за това не се иска хубост и излъчване (е зависи какво си си избрал ,дано не е автогол) А за любовта...ако нея чакаш ...ми няма да си сам ?! Много хора чакат този миг ...еми бъди различен, остави я тя да те намери докато се лекуваш/разсейваш от отчаянието.
O:)

06-27-2007, 22:08
TUPI PUTKI!!! GLEDATE SAMO DA SE IZCKUHATE S NQKOJ GAZAR... DA VI GO NACHUKAM V TUPATA USTA JENSKA... UMRETE VSICHKI!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

desperate
06-27-2007, 23:01
не е заради момиче.заради мен е така ,защото съм такъв.майната му и ще кажа SUICIDE IS MY REAL DREAM."Гост" недей така с лошото ест. че ще си бъдат с хубавите момчета.закрийте темата моля ви

Vladokaaa
06-27-2007, 23:17
Спох много хора сме така кво се притесняваш и аз съм сам и ти си сам кво да се прави :) нема се притесняваш ква ти преспективата да нямаш гадже и аз нямам и скоро май нема да има друга от 7 месеца съм сам ама кво да направа

fuklichka
06-27-2007, 23:19
проблема ти е че няаш никво самочувствие...!имах един пр.дето мн ме харесваше,ама беше сдухан и аз не исках ходя с него обаче сега/след около 1год./сичко го харесват...момичетата не го оставят намира,защото се промени страшно мн...и така мисля че като казваш сам че си грозен..тогава трябва първо да си вдигнеш самочувствието и 2ро да пооправиш външния си вид..в смисъл земи се нови дрешки..иди на фризиор..на фитнес..това ще ти помогне доста сигурна съм..а и..опитай се да се сприятелиш с по-готините момчета например от твоя клас..така и момичетата ще те забележат ;)

PLAMENKO
06-28-2007, 05:32
..хъх и аз съм отчаян.. дори по-зле в депресия съм :smt010 :smt012

rosu
06-28-2007, 07:12
Олее, мн гадно.И мен момчетата не ме харесват и си мисля, че никога няма да ме хареса някой.Но пък имаме цял живот, споко.Все някой щте ни хареса :-D

Bezrazli4na
06-28-2007, 08:03
ооо Я стига какви мъже сте бе хора..... :smt006 :smt006 всеки си има проблеми баси.......

08-17-2007, 16:56
Не си реалист, ти си песимист. Няма да се впускам в допълнения към тази точка на коментара, мисля че знаеш отлично значението на думата.
А песимиста обикновено вибаги е тъжен, мисли че нещата отиват към все по-лошо и безнадежно. Но при теб комплексите са се трупали с години, сигурен ли си, че е нямало пролука, която да ползваш, за да избягаш от сегашносто си съществуване, сигурен ли си, че всичките ти приятели са те напуснали, нямаш ли нито един контакт, нямаш ли един човек, с който да излезеш на по бира и да се позабавляваш ?

Няма нищо по-тъжно от самотния човек, четох някои твои постинги, нямаш вид на морално деградирал тип, търсиш спасение в споделянето. Това е добре, ще откриеш, че има много хора като теб. Но това няма да ти помогне, нищо няма да ти помогне така както би ти помогнало общуването с истински хора. Сигурен ли си, че там някъде където одавна не си бил, нямаш някой познат, който все още се сеща за теб и би се радвал да те види. Не зачертавай старите си контакти. Няма нищо по-лесно от това да си намериш място в голяма и шумна компания, отиди ако щеш на кръчма и някъде където има повечко хора. След като се запознаеш с хора, а те са навсякъде около теб, почни да се засичаш с тях по-често. Накрая измежду тази комапния ще си създадеш приятели, ползвай техните връзки. Може да те запознаят с момиче, на моменти ми говориш като стар ерген, на колко си междувпрочем ?

Успокой се ! Не си малцинство, не знаем дори дали си грозен, аз на слухове не вярвам. Ако искаш си пусни снимка, външността не ти пречи да си страхотен човек. И не мисли за самоубийство, за това мислят слабите личности, вярващи в готови формули - че когато умрът, душата им ще намери изцеление и тям подобни глупости. Не се увличай по сатанински изродщини, ти не си увяхнал толкова ментално, не си на наркотици, нямаш и ментални проблеми. Приемай се за нормален човек,
колко души ти го казаха вече ?

И повярвай, че решения на проблеми като твоя има и че самотата спохожда само онези, които не търсят решение на проблема. Ако правеше нещо за своето развитие вече одавна нямаше да си в този си период. Не чакай подобрената си версия, нищо не става за един ден, от утре се събуждаш и хоп - ти да си нов човек, не почни с нещо за загрявка, вкарай ентусиазъм в монотонния си живот, спортувай. Посещавай фитнеса, запознай се с хората там, фитнеса се посещава и от жени, бъди първосигнален, с каквото ти душа иска, с това ги заговори. Все пак това ще са ти първи опити, не е необходимо на всяка цена да са успешни, но усъвършенствай се. Няма голяма философия на нещата.

Извинявай ако не мога да синтезирам мисълта си по стройно, но просто излях в редовете за каквото се сетих на момента. Чети ако желаеш, ако не намираш смисъл, извинявай, че съм ти загубил капка време от живота, но помни поне, че не си сам. Не и докато има хора около теб, просто трябва да ги откриеш по-сродните до теб душици.

Успех, не се предавай. Има повече от сила в теб, имаш и воля !

Just_say_no
08-17-2007, 17:48
Не си реалист, ти си песимист. Няма да се впускам в допълнения към тази точка на коментара, мисля че знаеш отлично значението на думата.
А песимиста обикновено вибаги е тъжен, мисли че нещата отиват към все по-лошо и безнадежно. Но при теб комплексите са се трупали с години, сигурен ли си, че е нямало пролука, която да ползваш, за да избягаш от сегашносто си съществуване, сигурен ли си, че всичките ти приятели са те напуснали, нямаш ли нито един контакт, нямаш ли един човек, с който да излезеш на по бира и да се позабавляваш ?

Няма нищо по-тъжно от самотния човек, четох някои твои постинги, нямаш вид на морално деградирал тип, търсиш спасение в споделянето. Това е добре, ще откриеш, че има много хора като теб. Но това няма да ти помогне, нищо няма да ти помогне така както би ти помогнало общуването с истински хора. Сигурен ли си, че там някъде където одавна не си бил, нямаш някой познат, който все още се сеща за теб и би се радвал да те види. Не зачертавай старите си контакти. Няма нищо по-лесно от това да си намериш място в голяма и шумна компания, отиди ако щеш на кръчма и някъде където има повечко хора. След като се запознаеш с хора, а те са навсякъде около теб, почни да се засичаш с тях по-често. Накрая измежду тази комапния ще си създадеш приятели, ползвай техните връзки. Може да те запознаят с момиче, на моменти ми говориш като стар ерген, на колко си междувпрочем ?

Успокой се ! Не си малцинство, не знаем дори дали си грозен, аз на слухове не вярвам. Ако искаш си пусни снимка, външността не ти пречи да си страхотен човек. И не мисли за самоубийство, за това мислят слабите личности, вярващи в готови формули - че когато умрът, душата им ще намери изцеление и тям подобни глупости. Не се увличай по сатанински изродщини, ти не си увяхнал толкова ментално, не си на наркотици, нямаш и ментални проблеми. Приемай се за нормален човек,
колко души ти го казаха вече ?

И повярвай, че решения на проблеми като твоя има и че самотата спохожда само онези, които не търсят решение на проблема. Ако правеше нещо за своето развитие вече одавна нямаше да си в този си период. Не чакай подобрената си версия, нищо не става за един ден, от утре се събуждаш и хоп - ти да си нов човек, не почни с нещо за загрявка, вкарай ентусиазъм в монотонния си живот, спортувай. Посещавай фитнеса, запознай се с хората там, фитнеса се посещава и от жени, бъди първосигнален, с каквото ти душа иска, с това ги заговори. Все пак това ще са ти първи опити, не е необходимо на всяка цена да са успешни, но усъвършенствай се. Няма голяма философия на нещата.

Извинявай ако не мога да синтезирам мисълта си по стройно, но просто излях в редовете за каквото се сетих на момента. Чети ако желаеш, ако не намираш смисъл, извинявай, че съм ти загубил капка време от живота, но помни поне, че не си сам. Не и докато има хора около теб, просто трябва да ги откриеш по-сродните до теб душици.

Успех, не се предавай. Има повече от сила в теб, имаш и воля !

:shock: Как не те домързя да го напишеш тва ? Особено след като темата е започната през февруари... :-s

08-17-2007, 17:54
:shock: Как не те домързя да го напишеш тва ? Особено след като темата е започната през февруари... :-s

Да, обърнах внимание. Човек без работа съм, а ти ?
А ти, чете ли го. :) Не обръщам внимание на форумите толкова много, рядко пиша и просто сега ми се разля мисълта.

Just_say_no
08-17-2007, 18:02

А ти, чете ли го. :) Не обръщам внимание на форумите толкова много, рядко пиша и просто сега ми се разля мисълта.

Мда прочетах го... Има известен смисъл, но наистина си се отплеснал и си продължил да пиишеш ли пиишеш... та.. да си дойдем на въпроса...

Ще ми пишеш ли есетата и темите за даскало ? :mrgreen:

MayKyTy
08-17-2007, 18:06
Ти си с доста ниско самочувствие да себе си, което хич не е хубаво.Така и другите не те харесват. :wink: Много странно, че момчетата те отбягват за това, че си грозен, като и те предполагам не са първа хубост.Опитай се да се сприятелиш с тях, а не да се обезкуражаваш.
Съгласна съм, докато ти самият мислиш че си грозен не можеш да очакваш хората да мислят за теб друго имай малко по високо самочувствие и веднага ще усетиш разликата ;)

08-17-2007, 20:31

Мда прочетах го... Има известен смисъл, но наистина си се отплеснал и си продължил да пиишеш ли пиишеш... та.. да си дойдем на въпроса...

Ще ми пишеш ли есетата и темите за даскало ? :mrgreen:

Кажи мацо, какви есета искаш да ти пиша и ще дойда направо у вас да ги пишем заедно. :D

Хих хих :lol:

Just_say_no
08-17-2007, 20:33
Дай телефончу нещо скайпче и щи кажа

бъзикам се, но ако си навит си добре дошъл :mrgreen:

fantasigirl
08-17-2007, 21:41
Znae6 li kvo 6te ti kaja samo edno-za vseki vlak si ima putnici.I budi siguren 4e 6te se nameri dobro i hubavo momi4e koeto da otceni dobroto v teb.Znam 4e s tova ne ti pomagam,no ti kazvam ne se ot4aivai,prosto nedei :)

08-17-2007, 22:22
Дай телефончу нещо скайпче и щи кажа

бъзикам се, но ако си навит си добре дошъл :mrgreen:

скайп ... TotatllyMentallyInsane

може да дам и телефона си, но да знаеш, че той е импулсен :)

:lol:

08-17-2007, 23:10
trqsni edna 4ikiq i si gotov

MajeStic
08-17-2007, 23:11
Не знам колко момичета са утешавали автора в тази тема, но колко от тях биха тръгнали с него :roll: М?

08-17-2007, 23:55
Аз не бих, но не защото е грозен, а защото се смята за грозен и няма намерение да се бори, пък аз не съм достатъчно силна, за да се боря и заради него. 8-[

KocMoHaBTa
08-19-2007, 20:24
Знам ,че не трябва да ви занимавам с моите си проблеми но наистина ми е много тежко и искам да си споделя.Никога не съм имал приятелка ... и надали някога ще имам.Всеки ме отбягва а момичетата не ме харесват ( е да защото не съм красив) и ми е много гадно.Не мога да живея нормално така разбирате ли :cry: .Незнам какво да правя мислил съм си за най-лошото.И ако красотата ще спаси света мен дали някой ще ме спаси някога? Пишете ми каквото мислите но не се подигравайте нарочно. :roll:

тоа па, аз не ща да имам па ти ще се самоубиеш още малко, щото нямаш

пс. Фани си някоя дебалана, те винаги са навити, щото никой не ги иска :lol:

kAdrOkoSkA
08-19-2007, 20:33
За всеки влак си има пътници. Бъди търпелив и не върши глупости!

s3simir
08-19-2007, 23:26
Интересни съвети давате на момчето. Да си хване дебелана , да се надява и да чака , някой ден и него ще го огрее за всеки влак си има пътници. Добре защо трябва да си хване дебелана ? Защо трябва да стои и да чака , като може да предприеме нещо , да вземе живота си в ръце и да действа ? Защо трябва да чака точно определения влак, а не се качи в този, който той сам си избере ?
--------------------------------------------------------------------------------------
Пич ще ти кажа само няколко неща , може би и преди мен някой ти ги е споменал тук и ако се налга ще ги повторя.
1во. С това отчаяние няма да стигнеш до никъде.
2ро. Ако искаш да имаш приятелка направи нещо по-въпроса
(върви се запознай с някоя приятно момиче излез с него израте си приятно. След това излез с друго момиче и така нататъка... лека по лека с всяка следваща ще придобиеш необходимия опит и самочувствие за да имаш гадже. А и най-важното няма да си вече отчаян. 8)
3то. Съвета ми е следния , за да намериш момичето, което е за теб тази, която ще ти допадне идеално , тази за която всеки тук в този форум мечтае да има, ще трябва да минеш през много други. Ако избираш нещо то трябва да е качествено, а не да се хвърлиш на първата срещната и да и се обясниш в неземна любов.
4то. Бъди наясно със себе си, и мисли за това, което казваш и правиш.
Повярвай ми любовта в реалния живот е съвсем различна от тази, която виждаш по филмите и слушаш в песните. Нещата стоят по съвсем различен начин и ти сам започваш да се уверяваш в това, защото ако ставаше, както по филмите вече да си си имал приятелка ( да си срещнал жената на своя живот и да живеете щастливо, на твоята вила в Хвайте) СЪБУДИ СЕ !!!
5то. Огледай се наоколо намери си момиче което на теб да ти харесва върви и се запознай с нея. Не ми казвай/ Не си казвай "Ама аз нямам увереност в себе си, ама аз не знам какво да и кажа, ама аз съм грозен , ама аз съм такъв ама аз съм онакъв", "Не си казвай ама тя какво ще си помисли, ама какво ще си помислят другите ама какво ще стане..." Не пич , колебливоста няма да ти помогне в този случай.
Представи си следното , днес си примерно си подходил към 10 момичета от тях 5 са ти обърнали внимание , от тях 2 са се навили да излязат с теб. Ето ти едно добро начало сега ти си този, който избира, а не момичто пред теб."Колкото повече толкова по-добре"
6то. Погрижи се за външния си вид обличай се стилно, може да не си облечен в маркови дрешки , но трябва да си стилен и да изглеждаш добре. Мий си зъбите и лицето и излизай по често навън. Стига си стоял по цял ден пред комютъра, стига си играл на тъпи игрички. Момичето което искаш е някъде там на вън сред тълпата. Хубавите момичета не стоят по цял ден пред компа у тях а излизат забавляват се... докато ти си стоиш у вас и си триеш наровете...Никоя няма да ти дойде така на готово и да ти каже ела да ме нае*ш. Направи нещо в живота си спри да чакаш а действай. Момичетата обичат мъжете на действието , а не путювците.
Замисли се над думите ми и се промени!
УСПЕХ!
Ако нещо друго те интересува или не ти е ясно питай Skype: s3simir

Bezrazli4na
08-22-2007, 11:20
Аз не бих, но не защото е грозен, а защото се смята за грозен и няма намерение да се бори, пък аз не съм достатъчно силна, за да се боря и заради него. 8-[
Saglasna :smt006

belerofone
08-22-2007, 18:28
ДЕСПЕРЕТ , въпросът поставен от теб е влизал в главата на много хора....Всеки в резултат от някакви събития стига до идеята , че е света не го приема....че хората го отхвърлят за едни или други неговми черти....че момичетата\момчетата не го приемат и няма никакъв шанс за лично щастие....А и днешното време налага критерии , които въобще не улесняват съществуването ни в нито един план....

Ето как стоят нещата....Ти знаеш какъв е приблема....Предполагам знаеш и как се е стигнало до него....Въпросът е дали знаеш , че дефицит от такъв ранг в твоята душа може спокойно да бъде заместен....Казваш , че не си красив....Ние дори не го знаем това дали е истина....Но кажи защо вместо да се втурачваш не започнеш да работиш върху отношенията с хората примерно....Това може да компенсира "грозотата" която притежаваш....
Искаш някой да те спаси....Стига да има такава нужда ще бъдеш спасен макар и да не е ясно от какво....Но защо ти не спасиш някого....Работи....Ходи на фитнес....Стани доброволец....Всичко това изисква да работиш с хора...Да имаш някакво взаимодействие с тях и това помага....Вяравай като ти казвам , че ситуацията в която си изпаднал има оправия....Но тя няма да стане за еидн ден...На другата сутрин няма да се събудиш с ново поведение нито с нова външност....Не става така....Приеми идеите дадени ти тук защото иначе ще се наложи да стигнеш до тях по трудния начин а не се знае дали няма да е твърде късно....

Не си мисли за най-лошото....Нека ти кажа , че решението дали да бъдеш на тази Земя или не определено не принадлежи на теб....Не бъди егоист и не си мисли , че с твоето изчезване ще оправиш живота си...Не ...Така ще нараниш хората а себе си ще лишиш от шанса всичко да се нареди....

Практичен съвет няма...Бързо решение също...Приветствам инициативата ти да споделиш...Да с виртуални приятели но все пак е споделен проблем....

Поздрави....Ако искаш да поговириш винаги има скайп.....

Дерзай...Е вярвай , че промяната ще настъпи просто защото в теб има нещо което в друго го няма....

mir4ovski
08-22-2007, 18:36
hey ako vdigne6 vsqka sytrin pred ogledaloto si kazvash"dnes shte izlqza i shte se 4yvstvam v svoeto tqlo",ako sly6a6 hubava myzika a ne nekvi potiskashti par4eta i se ysmihvash pove4e horata shte te gledat po-dryg na4in.ne kazvai edva li nqkoga shte imam priqtelka kazvai savsem skoro shte imam priqtelka.badi siguren v tova i to shte se sly4i.svali si edin film "the secret"shte ti haresa.yspeh
p.p i tozi zi forum e za da obsajdame problemite si

belerofone
08-22-2007, 18:52
hey ako vdigne6 vsqka sytrin pred ogledaloto si kazvash"dnes shte izlqza i shte se 4yvstvam v svoeto tqlo",ako sly6a6 hubava myzika a ne nekvi potiskashti par4eta i se ysmihvash pove4e horata shte te gledat po-dryg na4in.ne kazvai edva li nqkoga shte imam priqtelka kazvai savsem skoro shte imam priqtelka.badi siguren v tova i to shte se sly4i.svali si edin film "the secret"shte ti haresa.yspeh
p.p i tozi zi forum e za da obsajdame problemite si

Обясни ми какво значи ДНЕС ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМ В СВОЕТО ТЯЛО....НЕщо не го разбрах....Но концепцияна за положителни изречения на отрицателни мисли ми допада...

desperate
09-28-2007, 23:47
момчета и момичета....знам всички за какво ми говорите.Мерси за подкрепата която се опитвате да ми давате със съветите си...знам за какво говорите всички.От месеци не бях влизал и не съм писал,и се учудих ,че някой е отговорил.КАкто и да е лошо няма наистина,но ситуацията при мен.. продължава да се влушава.Не искам да се повтарям за пореден път само ще спомена някои неща.За мен самоубийството ще е като лек.Аз не живея , а се мъча.Знаете ли какво е всяка вечер да сънувате нещата които през деня сте преживели , или хубавите спомени от миналото?Знаете ли каква мъка е всъщност? Да сънуваш ,че си нормален а като се събудиш всичко се сринва ... ставаш и се чудиш какво да правиш, отиваш на терасата пушиш докато не ти премалее ,пиеш по сто кафета , от вътре се разкъсваш от болка...и си казваш "аз съм силен,ще се справя" ... излизаш на вън поглеждаш останалите,навеждаш глава понеже ТИ НЕ СИ КАТО ТЯХ и разбираш ,че ти не си слаб а ,че наистина това не е филм , това е живота в който сценария е непредсказуем, разбираш ,че не може да се промениш по начините по които хората си мислят ,че човек се променя и то просто ей така.Не съм се снимал от 2 години , не съм ходил на кафе от 1 година, излизам в седмицата 1 път, не ходя там кадето искам защото нещо вътре в мен ме спира (понеже знам че отида ли ще е АД за мен.Ще вида ония погледи които бавно ме убиват) Да ... за вас не е проблем да се срещате със много хора и за мен не е било проблем , но сега аз страня нарочно от тях... не защото не искам да общувам и да срещам все нови и нови хора а защото за мен тези хора са ПРОБЛЕМ.Знаете ли...има хора които ме мислят за тъп,неамбициозен,несериозе н и още куп неща но не знаят ,че са породени от моите проблеми.Само аз си знам какво ми е в душата ,и повярвайте ми ако аз бях нормален до сега щях да постигна много повече от колкото всички тия разбирачи на КУП! Представете си майка с малко дете в ръце , спират я някакви на улицата и и вземат детето и потеглят с кола,тя протяга ръце но не може да направи нищо. Дано ме разберете какво искам да ви кажа с този пример.Дали майката не и пука за детето или е безсилна и не може да направи нищо? Искаш нещо а не можеш да го направиш...нещо те спира. Реших да ви пиша днес понеже твърдо съм "решил" какво ще стане утре , и моля ви хора никога ама никога не се подигравайте на недостатъците на даден човек, не се дръжте надменно, бъдете ХОРА.Сбогом

monityY
09-29-2007, 08:04
недей да се самоизмъ4ва6 така.. тръгни по кафета,дискоте4ки с някой фр-та... се 6те си намери6 някоя..има моми4ета които не гледат толкова вън6ния вид,и са свестни мацки и 6те те оценят най ве4е по характер!просто не си намерил то4ната...и да ти кажа.. грозни мом4ета за мене няма,има мом4ета които не желаят да бъдат красиви! Успех :smt006