PDA

View Full Version : Немога да се изправя с пресата както трябва ;(

Favoritkata
02-24-2007, 09:04
Наскоро си взех преса за коса,има си и приставки.Вчера пробвах да се изправя,беше идеално права само първите 15 минути и почна да се подвива по краищата.Тя си ми е леко чуплива попринцип.Като се прибрах вече на нищо не приличаше.Къде е цаката на изправянето?Имам една позната дето има супер бухнала и къдрава коса ама като се изправи й стои идеално гладка и права дълго време.Някой може ли да ми помогне? :roll:

miss_fatty
02-24-2007, 09:08
мииии аз след като се исправя използвам лак за коса за да ми остане права за по-дълго време шото и мойта се начупи понеже ми е къдрва иииии така!Пробвай с лак!

Undying
02-24-2007, 09:19
Мисля че си зависи от косата.

Ivchet0
02-24-2007, 09:23
е да до няква степен зависи т косата а и то ако има влага или навън пръска/ вали ще ти се начупи или ако вали вятър ще има обем :)

sexa_na_kompleksa
02-24-2007, 09:36
Помоли тази твоя приятелка,да ти помогне с изправянето ;)

sexy_devil4e
02-24-2007, 09:40
i az ne moga da se izpravq kakto trqbva,kosata mi e leko 4upliva,ama suvsem leko i kato probvah,dori ne se izpravi kakto trqbva,posle edna priqtelka mi kaza,prosto da hva6tam po vuzmojno po-malki ki4uri i taka da probvam,sled ,koeto pqna i posle sus se6UAR,ZA DA NE STANE NA KLE4EKI !emi,stana..probvai...

malkoto^f
02-24-2007, 09:42
ами то зависи и от пресата каква ти е ... моята коса,когато е изправена и има вятър се чупи и също когато я изправиш не излизаи веднага стои поне 30 минути за да може да изстине косата :wink:

morgana
02-24-2007, 13:38
macka ima edni italiqnski kristali za kosa to e edno 6i6ence wutre s prozra4na te4nost i s tqh leko si napruskwam kosata predi da zapo4na da q izprawqm.Taka ot edna strana kosata se uwrejda po malko ot presata i ot druga ostawa idealno prawa mn po dalgo wreme.Ne sa hi4 skupi pod deset lewa sas sigurnost ma 6e si gi polzwa6 cqla godina 4e i powe4e.Na men mnogo mi pomagat, no si i zawisi ot kosata de :D

reason
02-24-2007, 13:49
macka ima edni italiqnski kristali za kosa to e edno 6i6ence wutre s prozra4na te4nost i s tqh leko si napruskwam kosata predi da zapo4na da q izprawqm.Taka ot edna strana kosata se uwrejda po malko ot presata i ot druga ostawa idealno prawa mn po dalgo wreme.Ne sa hi4 skupi pod deset lewa sas sigurnost ma 6e si gi polzwa6 cqla godina 4e i powe4e.Na men mnogo mi pomagat, no si i zawisi ot kosata de :D
Дам и на мен ми бяха казали,че е хубаво преди това да си слагаш серум за изправяне или нещо такова.

Fire_Baby
02-24-2007, 13:58
Абе зависи си и каква е пресата.Мен примерно обикновенна преса неможе да ме изправи никога, ама керамичната си ме изправя перфектно.Като се има в предвид че косата ми е доста чуплива и гъста.

Bezrazli4na
02-24-2007, 14:03
Мисля че си зависи от косата. Ne e taka ! 6tom ti e 4upliva kosata i iska6 da q izpravi6 predi da zapo4ne6 procedurata sloji si pqna hubavo i iiz4akai posle sled tova se izpravi i nai nakraq lak zadyljitelno tova e i kato izliza6 i e vlajno vremeto i kosata ti e mn podatliva na vyn6ni faktori slagai si 6apka ili fibi4ki do kydeto trqbva da ide6 :lol:

SmiLe_BaBy{P}
02-24-2007, 18:24
a be ...az otdavna sam zaebala presata - ybedix se che utiqta varshi mn po-dobra rabota :P

_OpaSnO`sLadka
02-24-2007, 19:24
Daaam,iutiqta pravi kosata idealno prava za dosta vreme ..no dosta izgarq.Ako oba4e q izpolzvash po rqdko - samo kogato imash mn golqma nujda ot prava kosa si4ko e ok ;)

bill_schrei
02-24-2007, 21:21
дамз и аз отскоро имам преса...ама косата ми е късичка и нз добре се изправя и стои ден и нещо...ама аз не й слагам нищо...нито преди тфа нито след тфа...нз...пробвай с лак...туй онуй както ти казват по-компетентните от мене :wink:

martyivanova
02-24-2007, 22:42
Лакът за коса понякога спластява косата.Каква е пресата ти?Имам в предвид плочките?Керамични или нефритени ? Нефритените са по-добри за таци цел но мнооого изтощават.Иначе ютията рулз :П

Favoritkata
02-25-2007, 14:17
Лакът за коса понякога спластява косата.Каква е пресата ти?Имам в предвид плочките?Керамични или нефритени ? Нефритените са по-добри за таци цел но мнооого изтощават.Иначе ютията рулз :П
Ами не са керамични,пресата ми се води парна,ама досега не съм я ползвала с пара.Знам само,че трябвало на суха коса ама пак не се получава добрия ефект

BaMBOocHa
02-25-2007, 15:29
Ами моята коса е доооооста чуплива...като си я намачкам си става направо къдрава и все пак когато я изправям ми се получава идеално...
1-во да кажа-пресата ми е с керамични приставки , 2-ро когато реша да се изправям си мия косата преди това със заглажащ шампоан и балсам 3-то докато я суша междувременно я изправям с четка и сешоар(не само че става по-бързо,а и ми помага за изправянето с преса) ,а преди да започна да я суша иначе си слагам малко пяна,за да се задържи повече време косата права,а и се фиксира добре и чак след като съм я изсушила перфектно започвам с пресата на тънки до средно дебели кичури да си изправям косата лека полека...когато времето я влажно използвам и по малко лак,за да не се разваля...Та... :) ТОВА Е! Желая ти успех! и...дано съм помогнала ;)

martyivanova
02-27-2007, 21:18
sujalqvam mila oba4e ne sum polzvala kato tvoqta presa i ne moga da ti dam mnenie :(

Lorraine
03-02-2007, 15:44
Ми щом сама не можеш,помоли някой да ти помогне с изправянето :)

Elektra_x
03-02-2007, 16:33
Наскоро си взех преса за коса,има си и приставки.Вчера пробвах да се изправя,беше идеално права само първите 15 минути и почна да се подвива по краищата.Тя си ми е леко чуплива попринцип.Като се прибрах вече на нищо не приличаше.Къде е цаката на изправянето?Имам една позната дето има супер бухнала и къдрава коса ама като се изправи й стои идеално гладка и права дълго време.Някой може ли да ми помогне? :roll:
О, и мойта е същата :evil: изправя я стой малко и после ...
Аз за тфа си нося пресата навсякъде с мен и видя ли контакт и я почвам :D

AySiToOo
03-03-2007, 18:55
iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e moje da go napravi na moq skype: aysitooo

sweety_91
03-03-2007, 19:23
iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e moje da go napravi na moq skype: aysitooo

:smt104

Posh
03-03-2007, 19:35
a be ...az otdavna sam zaebala presata - ybedix se che utiqta varshi mn po-dobra rabota :P
dam pravi kosata mn prava ama az q izpolzvam ve4e sigurno 1 godina i kato imash v predvid 4e q izpravqm prez 1 den kosata mi sega na ni6to ne prili4a cqlata be6e nacu6tqla sa priabva da izpolzvam kvi li ne gluposti za kosa za da si vuzvurne vida v koito be6e predi da zapo4na da si q izpravqm

lost_girl_in_love
03-03-2007, 22:13
emi 6tom po princip kosata ti e 4upliva nqma da stane idealno.pak i vlegata na vremeto ti kydri kosata..

Kianna
03-04-2007, 16:00
Първо пресата ти ако е смотана-не се надявай да ти изправи косата.Второ-преди да започнеш да си изправяш косата си сложи пяна.Трето-след като я изправиш си сложи кристали.

Абе момичета,имам един въпрос.Значи фризьорката на една приятелка като я изправя и и слага нещо на косата и се изправя много по-лесно.Не говоря за кристали.Някой да има идея какво е?

BaMBOocHa
03-04-2007, 17:51
Абе момичета,имам един въпрос.Значи фризьорката на една приятелка като я изправя и и слага нещо на косата и се изправя много по-лесно.Не говоря за кристали.Някой да има идея какво е?
ами най-лесно ще е да я попиташ сама...иначе помня че и аз като ходих за изправяне веднъж ми сложиха нещо като кристали но така и не разбрах точно какво..когато разбереш пиши да знаем ;)