- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Немога да се изправя с пресата както трябва ;(
Наскоро си взех преса за коса,има си и приставки.Вчера пробвах да се изправя,беше идеално права само първите 15 минути и почна да се подвива по краищата.Тя си ми е леко чуплива попринцип.Като се прибрах вече на нищо не приличаше.Къде е цаката на изправянето?Имам една позната дето има супер бухнала и къдрава коса ама като се изправи й стои идеално гладка и права дълго време.Някой може ли да ми помогне?![]()
мииии аз след като се исправя използвам лак за коса за да ми остане права за по-дълго време шото и мойта се начупи понеже ми е къдрва иииии така!Пробвай с лак!
Мисля че си зависи от косата.
е да до няква степен зависи т косата а и то ако има влага или навън пръска/ вали ще ти се начупи или ако вали вятър ще има обем![]()
Помоли тази твоя приятелка,да ти помогне с изправянето![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
i az ne moga da se izpravq kakto trqbva,kosata mi e leko 4upliva,ama suvsem leko i kato probvah,dori ne se izpravi kakto trqbva,posle edna priqtelka mi kaza,prosto da hva6tam po vuzmojno po-malki ki4uri i taka da probvam,sled ,koeto pqna i posle sus se6UAR,ZA DA NE STANE NA KLE4EKI !emi,stana..probvai...
macka ima edni italiqnski kristali za kosa to e edno 6i6ence wutre s prozra4na te4nost i s tqh leko si napruskwam kosata predi da zapo4na da q izprawqm.Taka ot edna strana kosata se uwrejda po malko ot presata i ot druga ostawa idealno prawa mn po dalgo wreme.Ne sa hi4 skupi pod deset lewa sas sigurnost ma 6e si gi polzwa6 cqla godina 4e i powe4e.Na men mnogo mi pomagat, no si i zawisi ot kosata de![]()
Дам и на мен ми бяха казали,че е хубаво преди това да си слагаш серум за изправяне или нещо такова.Първоначално написано от morgana
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Абе зависи си и каква е пресата.Мен примерно обикновенна преса неможе да ме изправи никога, ама керамичната си ме изправя перфектно.Като се има в предвид че косата ми е доста чуплива и гъста.
Ne e taka ! 6tom ti e 4upliva kosata i iska6 da q izpravi6 predi da zapo4ne6 procedurata sloji si pqna hubavo i iiz4akai posle sled tova se izpravi i nai nakraq lak zadyljitelno tova e i kato izliza6 i e vlajno vremeto i kosata ti e mn podatliva na vyn6ni faktori slagai si 6apka ili fibi4ki do kydeto trqbva da ide6Първоначално написано от Undying
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
a be ...az otdavna sam zaebala presata - ybedix se che utiqta varshi mn po-dobra rabota :P
Daaam,iutiqta pravi kosata idealno prava za dosta vreme ..no dosta izgarq.Ako oba4e q izpolzvash po rqdko - samo kogato imash mn golqma nujda ot prava kosa si4ko e ok![]()
Ами не са керамични,пресата ми се води парна,ама досега не съм я ползвала с пара.Знам само,че трябвало на суха коса ама пак не се получава добрия ефектПървоначално написано от mArTito`
Ами моята коса е доооооста чуплива...като си я намачкам си става направо къдрава и все пак когато я изправям ми се получава идеално...
1-во да кажа-пресата ми е с керамични приставки , 2-ро когато реша да се изправям си мия косата преди това със заглажащ шампоан и балсам 3-то докато я суша междувременно я изправям с четка и сешоар(не само че става по-бързо,а и ми помага за изправянето с преса) ,а преди да започна да я суша иначе си слагам малко пяна,за да се задържи повече време косата права,а и се фиксира добре и чак след като съм я изсушила перфектно започвам с пресата на тънки до средно дебели кичури да си изправям косата лека полека...когато времето я влажно използвам и по малко лак,за да не се разваля...Та...ТОВА Е! Желая ти успех! и...дано съм помогнала
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ми щом сама не можеш,помоли някой да ти помогне с изправянето![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e moje da go napravi na moq skype: aysitooo
8т. системно
Първоначално написано от AySiToOo
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
dam pravi kosata mn prava ama az q izpolzvam ve4e sigurno 1 godina i kato imash v predvid 4e q izpravqm prez 1 den kosata mi sega na ni6to ne prili4a cqlata be6e nacu6tqla sa priabva da izpolzvam kvi li ne gluposti za kosa za da si vuzvurne vida v koito be6e predi da zapo4na da si q izpravqmПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
Obicham te milo !!!
emi 6tom po princip kosata ti e 4upliva nqma da stane idealno.pak i vlegata na vremeto ti kydri kosata..
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Първо пресата ти ако е смотана-не се надявай да ти изправи косата.Второ-преди да започнеш да си изправяш косата си сложи пяна.Трето-след като я изправиш си сложи кристали.
Абе момичета,имам един въпрос.Значи фризьорката на една приятелка като я изправя и и слага нещо на косата и се изправя много по-лесно.Не говоря за кристали.Някой да има идея какво е?
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..