PDA

View Full Version : hora nz kak da i pomogna

SUGAR_F
02-25-2007, 15:50
az imam sestra blizna4ka...nie sme korenno razli4ni kato zapo4nem ot van6niq vid i stignem do harakterite....tq e po zatvorena po sramejliva i ne iska mn mn da ob6uva s horata...a az pak to4no obratnoto postoqnno iskam da se zapoznavam sas vse poi4e i poi4e hora predi 5 godini ba6ta ni ni napusna i zamina da raboti v garciq na men ne mi puka6e zashtoto s mama sme si 10000 pati po 6tastlivi otkolkoto ako bqhme s nego...no tq e mn tajna .sashtu si misli si 4e e grozna a tova ne e vqrno...4uvstva se neobi4ana a sashtu i 4e nqma fr...tq prosto ne moje da s eotpusne da govori ili pak ako kaje ne6tu to e izcepka...opitah se da q ubedq da promeni nqkoi 4erti ako iska horata da q haresvat....ot edna godina vze da se darji ujasno s blizkite si a sashtu i s tezi koito q obi4at izpokara se sas vsi4ki i nikoi ne 6te dori i da q vijda....zapo4na da se kara ujasno s mama i da q naranqva a tq s ni6tu ne go e zaslujila...po kakvi li ne na4ini se opitah da i pomogna no tq samo mi kre6ti obijda i naranqva....pomognete mi nz kakvo da praq kak da i pomogna?????

iiirish
02-25-2007, 19:43
поговори още веднъж със сестра си! нека тя разбере, че ти и майка ти я обичате и имате нужда от нея такава каквато е!

Margaret
02-26-2007, 18:40
Ти казваш че сестра ти е по - затворена и срамежлива, и че ти си точно обратното - общителна и открита. Тя го вижда и го осъзнава, а и това че няма толкова приятели я подтиска още повече. Това , че се кара с всички си е нейния начин да се справи и да се успокои, също като други хора, които плачат или крещят или си изливат нервите върху боксовата круша:). Тя в действителност ви наранява и после страда от това, но не го показва.Може би съжалява много, но не може да ви го каже, защото се чувства засрамена от постъпката си или пък е прекалено горда.
Дръжте се с нея мило и я обграждайте с любов, защото тя точно от това се нуждае.Не й отвръщайте с крясъци, така само ще влошите нещата.Струва ми се , че може да е от възрастта, ако сега навлизате в пубертета.Ако ти не си толкова подвластна на хормоните, не значи и тя не е.Ако наистина е от пубертета, то скоро ще й премине!
Горе главата!

strawberry1988
02-27-2007, 07:13
поговори още веднъж със сестра си! нека тя разбере, че ти и майка ти я обичате и имате нужда от нея такава каквато е!

da milq 4e tova e nai-pravilno

justsladuranka
03-16-2007, 19:29
и аз смятам , че трябва да се проведе по-сериозен разговор , в който всъщност ще се радберат много неща. :D