PDA

View Full Version : Чувствали ли сте се така...

mnogomili4kata-sf
02-25-2007, 17:16
8-[ Не знам,ама аз почвам да се чувствам адски зависима от човека,с когото съм...и това ме плаши и тормози ужасно много.Ако не го чуя или видя поне 1 път през деня просто се побърквам. Едва ли не буквално не мога да дишам без него. Струва ми се много лошо положението. Виждаме се доста често, той много ми помага за мои проблеми, разговаряме много, подкрепата му е на 100% за всичко...И все пак не мисля,че е редно да съм толкова зависима...като наркотик... :-#

koalka
02-25-2007, 17:19
Познато ми е. :wink: Ако чувствата са споделени, е много хубаво да се чувстваш така и да знаеш, че и другия е като теб.Според мен чувството не е плашещо, а прекрасно.

mnogomili4kata-sf
02-25-2007, 17:22
Ами признаците са,че е споделено...и все пак той ме е наранявал вече 1 път, но нещата бяха много по-различни от сега. Може би това ме плаши толкова, а и лесно се привързвам... явно наистина значи много

mnogomili4kata-sf
02-25-2007, 17:25
Амо представи си че те зареже...Ми ти като гледам ще ОТКАЧИШ и ще се САМОУБИЕШ без него.... МНОГО ДОБРЕ НЕ Е НА ДОБРЕ :):):)

Аха,разбра ме! Точно тва все ми се върти в главата... леле ужас, не съм си представяла,че ще почна да психясвам така

koalka
02-25-2007, 17:27
Ами признаците са,че е споделено...и все пак той ме е наранявал вече 1 път, но нещата бяха много по-различни от сега. Може би това ме плаши толкова, а и лесно се привързвам... явно наистина значи многоХубаво е, че е споделено, но ако той се разкайва за грешката си и иска да сте заедно, не мисля, че има проблем. :wink: Определено си влюбена.

Shmatko
02-25-2007, 17:34
Яко е тва.
Евала прическа! :-D

DarkAngelOfHope
02-25-2007, 17:42
Liubovta e kato narkotik i nie rano ili kysno stavame zavisimi ot neq ... nqma kak da se izbegne tva polojenie .... :)

iiirish
02-25-2007, 18:52
не съм се чувствала никога така и се моля да не стигам до подобна мания! :shock: това не е любов, а по-скоро чиста проба зависимост, както ти сама каза - наркотик!
ако искаш поне малко да си върнеш свободата над мислите и независимоста над себе си можете да уредите вижданията, телефонните разговори, смс-ите и разговорите по скайп! бъди сигурна, че това действа ;)

mnogomili4kata-sf
02-25-2007, 19:01
не съм се чувствала никога така и се моля да не стигам до подобна мания! :shock: това не е любов, а по-скоро чиста проба зависимост, както ти сама каза - наркотик!
ако искаш поне малко да си върнеш свободата над мислите и независимоста над себе си можете да уредите вижданията, телефонните разговори, смс-ите и разговорите по скайп! бъди сигурна, че това действа ;)

Точно това мисля да направя, но е кошмарно трудно...ще трябва да се стегна малко

`Death`Whore`
02-25-2007, 19:06
Ако на него това не му пречи много, няма защо да се опитваш да го промениш.

mnogomili4kata-sf
02-25-2007, 19:14
Ако на него това не му пречи много, няма защо да се опитваш да го промениш.

Ами не му пречи, но на мен ми пречи тази зависимост. Не че му звъня,не сам от тия дето през 5 мин ще му звънкам...той се сеща всяка вечер да звънне поне ако не се видим...Но страхът от време на време ме обладава. Почвам да психясвам много. Благодаря за отговорите ви все пак, почувствах се някак си по-добре след като споделих

`Death`Whore`
02-25-2007, 19:17
Психясването ми е специалност. Ако не чуя или не си чатя с мъжа 1 ден, ще изкуфея тотално...

Ice_Queen
02-25-2007, 20:38
Мразя да съм зависима...а съм ужасно много ..точно от тези мои чувства към хората които обичам...към момчето което обичам..независимо от всичко.. независимо колко ми е било гадно и какво съм преглътнала..просто няма живот без него...когато обичам някой имам нужда от него..да го чувам,да знам че е добре...
Мразя тази зависимост!!!!!!!!!

{Sweety_f}
02-26-2007, 08:20
Еми...опитай се да се владееш макар че знам че не е мн възможно;)

ooops
02-26-2007, 19:50
Мразя да съм зависима...а съм ужасно много ..точно от тези мои чувства към хората които обичам...към момчето което обичам..независимо от всичко.. независимо колко ми е било гадно и какво съм преглътнала..просто няма живот без него...когато обичам някой имам нужда от него..да го чувам,да знам че е добре...
Мразя тази зависимост!!!!!!!!!i pri men e to4no taka ama ne znam kak izob6to da postupq :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 ponqkoga sama se draznq na men 6toto tva e tupo :-D :-D :smt005 :mrgreen:

Bacard1
02-27-2007, 06:23
8-[ Не знам,ама аз почвам да се чувствам адски зависима от човека,с когото съм...и това ме плаши и тормози ужасно много.Ако не го чуя или видя поне 1 път през деня просто се побърквам. Едва ли не буквално не мога да дишам без него. Струва ми се много лошо положението. Виждаме се доста често, той много ми помага за мои проблеми, разговаряме много, подкрепата му е на 100% за всичко...И все пак не мисля,че е редно да съм толкова зависима...като наркотик... :-#

мдаааааааа......само не разбирам ко му е лошото на това...йхахахахах батии хаха.не е истина колко загубеени хора има на тоя сваят ко му е лошото на това да си с гайето с човека които обичаш постоянно ...бих дал сичко на света да стане при мен...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :lol:

bungle
02-27-2007, 09:44
Случвало ми се е.
И малко се взех в ръце след като ми беше казано нещо много грубо. Свали ме бързо бързо на земята. :-D