View Full Version : Какво щяхте да направите ако...
Guest456
02-26-2007, 16:53
Това е към момичетата. Значи, какво бихте направили и как бихте се почувствали ако си уредите среща с момче, което ви е симпатично, и в момента в който се видите, той ви прегърне и после ви целуне?? :?:
mom4e sum ama se pak bih otgovoril ot moq gledna to4ka, ako sum svoboden nqma da otkaja, ako sum zaet 6te q spra
drug e vuprosa 4e ako sum zaet nqma da se vida s neq ili 6te otida s gadjeto na sre6ta :D
OtherDimension
02-26-2007, 17:03
mom4e sum ama se pak bih otgovoril ot moq gledna to4ka, ako sum svoboden nqma da otkaja, ako sum zaet 6te q spra
drug e vuprosa 4e ako sum zaet nqma da se vida s neq ili 6te otida s gadjeto na sre6ta :D
на всяка манджа мерудия
момчето пита едно МОМИЧЕ какво ще направи
ти ако се брош за такова си е друг въпрос
`Death`Whore`
02-26-2007, 17:06
Ако му се кефя, бих се стреснала, може би дръпнала дори от уплаха, защото би било неочаквано. Но бих го уведомила, че не е било, защото не съм го искала.
shemetaa
02-26-2007, 17:11
zavisi kolko mi e simpati4en...no v nikakaf slu4ai nqma da mu se nahvarlq i az ako ne go poznaavam dobre...
Guest456
02-26-2007, 17:14
zavisi kolko mi e simpati4en...no v nikakaf slu4ai nqma da mu se nahvarlq i az ako ne go poznaavam dobre...
Ами горе-долу му се кефите и го познавате горе-долу, говорили сте по скайп и пр.
Питам щото ще се видя с едно момиче и мисля направо да действам.
PoisoNGirL
02-26-2007, 17:16
poznavash li go ili za purvi put go vijdash.ako se poznavate ot predi i ste priqteli primerno,toi te haresva i ti nego.. momcheto prosto e reshitelno.malko moje da se otdrupnesh za da ne te pomisli za prekaleno lesna i da kajesh neshto shegovito za da vidish kakvi sa namereniqta mu s tazi celuvka.naprimer "eiii ne priburzvash li malko:Ppp "
ro6li4ka
02-26-2007, 17:19
ооо недей да правиш такива работи веднага като се видите...те срещите си имат начин на протичане споко...първо излизате на кафе или там нещо такова после се разхождате изпращаш я целуваш я и така...не и се нахвърляш в момента в който ти каже здрасти :) най-много да се стресне момичето...карай по-спокойно :)
cherinka
02-26-2007, 17:20
Ами горе-долу му се кефите и го познавате горе-долу, говорили сте по скайп и пр.
Питам щото ще се видя с едно момиче и мисля направо да действам.
Като се видите - искам една дива усмивка от теб и ако имаш смелост - целуни я СЪВСЕМ ЛЕКИЧКО по бузката и нищо повече. Иначе мен някой ако ме гушне и целуне - ами няма проблем, стига да не е в устата. Но това е за мен! Относно това момиче .. нз.. мисля, че не е много удачно да я прегръщаш. Само така лекичко се наведи и допри устни до бузката й и тва е. Предполагам, че ще го приеме добре. Ама айде... няма да се опитвам да гадая повече.
Krem4eto
02-26-2007, 17:20
Това е към момичетата. Значи, какво бихте направили и как бихте се почувствали ако си уредите среща с момче, което ви е симпатично, и в момента в който се видите, той ви прегърне и после ви целуне?? :?:
Ако си го харесвам и нямам гадже и го познавам добре бих продължила да излизам с него!!!
Ice_Queen
02-26-2007, 17:26
Ами зависи до каква степен ми е симпатично...ако е голяма,само би ме изкефило ! :-D
feshankaa
02-26-2007, 17:35
Ако го познавам добре,да имам симпатии към него...може би от уплаха бих се дръпнала. Все пак да я целунеш от 1-вата среща е кофти и то даже без "Здравей"....Като я изпратиш тогава по може :wink:
CVETELLINA
02-26-2007, 17:40
Ми не мисля,че е най-доброто нещо веднага да почнеш момичето на целувки,при положение че нито ходите, нито нищо.Аз лично бих се стреснала от целувка..може би прегръдката е по-добрата идея,но целувката е по-добре да бъде към края на срещата.Ако момичето те харесва,според мен ще й стане приятно да я прегърнеш,но изчакай малко с целувките,защото наистина би се стреснала.Успехх :wink:
Може би ще ми се стори малко прибързано, но определено ще се зарадвам и нещо ще ми трепне, ако го харесвам. :wink: Но определено ще съм учудена.
malka_sladuranka
02-26-2007, 18:07
Ако и аз съм искала това да се случи много ще се зарадвам и ще му отвърна със същото.
Хм, зависи от това колко се познаваме, дали това ни е първа среща и т.н. Би било тъпо да ме целуне още отначало, ще се загуби тръпката от срещата :roll: И все пак...Ако много го харесвам и ме целуне, ако ми хареса това негово деяние, какво лошо има :D
Ако ме кефи супер много значи и аз ще искам същото и бих се зарадвала макарче ще ми се стори леко прибързано и странно.
ThePainIsReaL
02-26-2007, 18:22
Ако харесвам момчето , ще се изкефя много и ще му отвърна , въпреки че предполагам , че малко ще съм се стреснала :wink: Но все пак като се прибера , ще реша , че е било малко прибързано и че нямало да е лошо още малко да ме кара да го искам :wink:
Fanatichka
02-26-2007, 18:22
В мойто положение ми е лесно да си го представя.Най-вероятно ще се дръпна и ще гледам така :shock: :oops: