View Full Version : ZA BIV6ITE S LIUBOV
solveig_m
02-26-2007, 20:26
Temata e slednata neznam dali e to4no za tuk what ever.Taka razdelih se s priqtelkata mi tejko i bolezneno ne sme zaedno ot 2 mesec no vse pak ostanahme priqteli. I dvamata si namerihme novi partniori no vse o6te se obi4ame po na6 si na4in ne vi moql da me razberet nie sami si se razbirame.... kakto i da e istoriqta produljava.
Ot edna sedmica predi tova si priznahme 4e iskame pak da pravim sex.
I re6ihme da poddurjame specialn vruzka t.e. skri6na i neobvurzva6ta ideqta e sledata: I dvamata pravim sex s novite si partniori no ni e po hubavo edin s drug (ne evuzmojno da se suberem otnovo) az iamm razni sexualni jelaniq koito moga da pokaja samo pred neq tq su6t mi prizna 4e nikoga ne se e otpuskala pred drug kakto pred men za protokola az sum i purviq :). i taka ne iskm suveti moql izkajete mneniq
Lost_Kiss
02-26-2007, 20:30
4e ko po - hubo ot edna neobvurzva6ta vruska makar i da obi4a6 "seksyalniq si partnior" :-D
MiRaCuLiXbb
02-26-2007, 20:30
Мноого тъпа идея според мен. Или приключи връзката и я забрави или се върни при нея.
{Sweety_f}
02-26-2007, 20:44
не е много честно спрямо сегашната ти приятелка само че ако така ще се чувстваш по добре ....:)
solveig_m
02-26-2007, 20:47
sega6nata mi priqtelka e na 25 az sum na 18 a tq si me znae 4e sum 6avliv i ne mi se surdi
ei kakvo savpadenie i az se razbrah sa6toto s moq biv6iq priqtel koito sa6to mi e parviq.i mislq 4e nqma lo6o v tova :D
Fanatichka
02-26-2007, 21:13
Идеята не е лоша :twisted:
emi 4estno kazano e tapo spored men mnogo tapo nemojem hem da si s eidn 4ovek hem s dryg a ediniq go obi4a6 pak da ste sexulani partniroi neznam qvno nemojem da te razberem pone az
`Death`Whore`
02-26-2007, 21:27
И аз не разбирам, но те си знаят. Според мен трябва пичът да се събере с бившата си, щом и двамата се желаят, а явно имат и романтични чувства един към друг. Но ако му е добре така, нищо лошо.
щом се разбират няма проблеми според мен ;)
cherinka
02-27-2007, 03:17
да сте живи и здрави.
Вие не се обичате по ваш си начин, просто поддържате връзка заради секса, но наистина много зле постъпвате като лъжете гаджетата си!
:-k ми щом така се чувствате добре....в крайна сметка това е най-важното....аз не разбирам смисъла на тая "връзка"...
е щом двамата ви е наи хубаво....ко повече искаш....ама ако ви фанат...по добре гледаите да не става...се пак помислете в/ъ това как биха се почуствали др-те които са с вас....ако им причинявате това.....!!!!!!!
егоисти! мислите само за вас! ами другите двама?! защо забравяте, че ти имаш момиче до себе си, а тя момче! вие им изневерявате по този начин... а на вас не би ви било приятно те да го правят нали ;) хубаво е човек да мисли за себе си, но не и напълно да пренебрегва хората, които може съвсем съзнателно да нарани с действията си!
за мен подобен вид връзка е подлост! вярно, че сте свикнали... и аз бях свикнала с бившия и отначало исках да си продължим сексуалните отношения, но замисли се... не можеш цял живот да бъдеш зависим от предишния си партньор само защото секса с него ти допада повече! с течение на времето ще се отпуснете и пред сегашните си половинки, но за това както казах вече трябва време и постоянство и най-вече вярност!
Gravity^of^love
02-27-2007, 07:47
кефете си се един на друг но гледайте да не ви хванат..принципно не обичам такива тайни неща но щом заедно се чувствате добре ..се едно..полезно е за вас самите да се отпускате :D
mnogo gotino si se uredil, az bqh taka kum 1 godina s edna, samo 4e ne pravehme seks s gadjetata si, a samo po mejdu si, za portokola, be6e mi purvata i az i bqh purviq
`Death`Whore`
02-27-2007, 15:20
Не всеки желае за секс без обвързване, аз от край време предпочитам сериозна връзка. А и те си гледат живота, вие с младежа ги занимавате със своя интимен такъв ;)
JuSt_A_vErMiN
02-27-2007, 16:35
ем пич ко да ти кажа,ако душата ти е по спокойна така прави го,обаче аз съм малко против.Двамата излизате пълни егоисти,не е редно да лъжете гаджетата си,макар че забранения плод е най-сладък както и да е.Първо си помисли добре за приятелката си и тя да помисли за приятеля си преди да сте направили нещо...
RnB_Ku4kA
02-27-2007, 16:53
Bravo na vas....!Ta samo me interesuvashe,kakvo bihte storili ako priqtelkata ili priqtelq s koito ste sega da se vliubqt v vas da iskat da pravite takuf sex s tqh.....pomislete i za tova,ne vqrvam da im e priqtno na tqh kato ne go pravite,za kvo izobshto ste skusali sled kato ne mojete edin bez drug,az taka go razbiram!Az ne go udobrqvam tova postavete se na mqstoto na priqtelite vi! :smt011
gadnichko e sprqmo novite vi gadjeta no ako tova na vas vi dostavq shtastie prosto nqma kak da se predodvrati tova e istinata
darkdevil
02-27-2007, 21:38
това което правите не го разбирам вижте да подържам такива контакти с стари гаджета за един секс да но приключваите контакта с бившата веднага щом си намерите нова приятелка или приятел дори и да седите на сухо секса не е единственото нещо в живота аз съм твърдо против изневярата и сигорно и за това не мога да ви разбера :)
Щом това ви прави щастливи не виждам причина да не го правите, обаче не мога да разбера защо просто не се съберете?! :? :-k Така може да е по-добре - поне няма да наранявате хората до себе си :wink:
LetiCherry
02-27-2007, 22:31
Мноого тъпа идея според мен. Или приключи връзката и я забрави или се върни при нея.
Напълно подкрепям :!:
+ това каква раздяла е това при положение, 4е правите секс!?
А и естествено, 4е само пред нея 6те може6 да каже6 желанията си и тя на теб, за6тото се познавате и си имате доверие, което не може да се изгради за 1 месец с новите гаджета. И за6то да не може да сте заедно отново? За какво 6те лъжете новите си гаджета?
solveig_m
02-28-2007, 10:47
He polaskani sme za vnimanieto i naistina sme naqsno 4e podobni vzaimootno6eniq sa strannost.AZ, samiq q poburkvah ot revnost a tq mene ot drugi ne6ta. What ever ideqta e 4e sled tazi tejka za nas razdqla podoben vid vruzka spomogna da zadravim edni mnogo po interesni vzaimootno6eniq. Ot biv6i stanahme mnogo dobri fr-s. Naistina sex-a spomogna za zazdravqvaneto na edno stranno priqtelstvo . Kolkoto do sega6nite vruzki nikoi ot nas ne prenebraegva partniorite si
Напълно подкрепям :!:
+ това каква раздяла е това при положение, 4е правите секс!?
pffff tuka se izcepi lo6o tva 4e praqt seks ne ozna4ava 4e imat vryzka seksa ne e vsi4ko vyv vyzkata a vie sqka6 si nqmate priqtel4eta samo za sex tova 4e ima6 v pove4e seksualna energiq i iska6 da q izrazhodva6 e edno ne6to pyk moje i prosto seksualno prevli4ane primerno imah si gadje i tq ima6e mn gotina priqtelka i iskah da q 4ukam ama zverski no vse pak si obi4ah priqtelkata a onazi samo sexualno me prevli4a6e i ne smqtam 4e izneverqvat na drugite si partniori edno e seksa edno e lubovta :roll:
tva ot gore sym az :lol: ako nqkoi iska da usporvame da pi6e. s avtora ne temata 6te go izqdeme s parcalkite :mrgreen:
tva ot gore sym az :lol: ako nqkoi iska da usporvame da pi6e. s avtora ne temata 6te go izqdeme s parcalkite :mrgreen:
opa :roll: ::: pak ne si bqh vleznal v acc-to :smt016 :mrgreen: 8-[
ot edna strana e qko.....za6toto mojete da razkriete edin na drug nai- sukrovennite si sexualno jelaniq....za6toto znae6 4e 6e gi izpulni \:D/ Na tva mu se vika lubovnici....no puk ot druga strana e tupo 4e tva ti e biv6eto gadje :roll: ^to ne trugnete pak?
ми тва като идея е много яко като секс м/у приятели,но от друга страна е гадно за половинките ви,като си имате гаджета не е 4естно да им действате зад гърба щото тогава няма смисал да сте с тях а по добре направо да се саберете с бившата :wink:
IKisseDAGirL
04-11-2007, 14:31
Не виждам нищо лошо в това. И аз съм го правила, само че не съм имала чувства към този човек :wink:
ХАхахахАХх....Доста интересно.Тогава защо сте късали,като поддържате тайна връзка,или ще поддържате?Но правете каквото сметнете за добре :wink: