Влез

View Full Version : Imam li shans?

Konfucii
02-27-2007, 18:17
s edno momi4e si 4atihme v mirc az sam na 14 tq na 13
pratihme si pics az q haresah neq nz.....
posle si razmenihme nomerata na gsm-mite
posle q pitah ai nqkoi pyt da izlezem na kafe ?
tq kaza nz
az kazah v tam nqkoi den
tq kaza am nz az togava nemoga
posle q pitah koga e svobodna tq kaza 4e neznae?
tva se slu4i za okolko 4 5 dena vsi4ko tva nakratko :)
ta imam li 6ans sled kato me odrqza vednyj i prodyljava da mi pi6e pak i si razmenihme gsm-ite ili tva ni6to ne ozna4ava?

`Death`Whore`
02-27-2007, 18:19
Преди години си дадох гсм-то на някакъв от чата, а нямах намерение да се виждам с него...лапешки му работи :smt005 Щом не знае кога ще е свободна, не иска да се видите.

Konfucii
02-27-2007, 18:24
aha qsno :) mersaj :}
ako moje o6te nqkolko mneniq da sam sigoren ama i si pi6em tei v mirc ama na4i ne me 6te?

koalka
02-27-2007, 18:25
Според мен тя не те е харесала и не иска да излезете на кафе, за това ти казва "не знам".

iiirish
02-27-2007, 18:26
опитала се е да се измъкне от среща с теб по най-лапешкия възможен начи: "незнам" :smt005 не се надявай на нищо ;)

Princesata
02-27-2007, 18:30
Според мен тя не те е харесала и не иска да излезете на кафе, за това ти казва "не знам".
Мнението ми е същото

Konfucii
02-27-2007, 18:37
e mn gadno Blagodarq vi 4e me svetnahte :D az pove4e nqma da i pi6a smotanq4ka e pa4a ne mi se govri za neq ligla liohmanka nqkva ofca :D
tka se prai zabravqneto :P be az ne q poznavah ama stava6e pone na pic-a
:)

ThePainIsReaL
02-27-2007, 18:42
Аз съм момиче . И като бях на 14 харесвам супер много едно момче , с което си чатихме и винаги когато той ме питаше за кафе му казвах "не знам " , "не мога днес" , "имам работа" , щото ме беше срам да се видя очи в очи с него . Мислех , че няма да ме хареса , въпреки че той ми имаше пика и ме харесваше .
И да ти кажа , ако това девойче хич не те харесваше , нямаше да си даде номера . Аз поне така бих направила на онези години :roll:

nasty_f
02-27-2007, 19:11
Моето мнение е да не и обръщаш внимание и да я заебеш :wink: Има много по-свестни момичета.Много мразя такива "пикли" с извинение,които само баламосват момчетата,а не виждат,че са 2 педии от земята :twisted:

stra6no_sexy
02-27-2007, 20:10
koalka написа:
saglasna sam s tova mnenie

02-27-2007, 20:17
Тегли и една майна и тя незнае какво иска ................
Тия най ме дразнят ! Бати казвайте че искате брат пит да ставаме като него поне казвайте какво искате :P Лигавя се ... малки сте още давай със следващата и да не ти пука такива като тая заслужават една патка и чао.

MoHuTo
02-27-2007, 23:04
Ами това е вече доста изтъркан отговор - "незнам" :wink: Момичето просто избягва среща с теб както и да го погледнеш, най-добре насочи вниманието си към някоя друга :wink: :roll:

Mr.B
02-28-2007, 05:41
Аз съм момиче . И като бях на 14 харесвам супер много едно момче , с което си чатихме и винаги когато той ме питаше за кафе му казвах "не знам " , "не мога днес" , "имам работа" , щото ме беше срам да се видя очи в очи с него . Мислех , че няма да ме хареса , въпреки че той ми имаше пика и ме харесваше .
И да ти кажа , ако това девойче хич не те харесваше , нямаше да си даде номера . Аз поне така бих направила на онези години :roll:
Аз по-скоро бих се съгласил с това мнение. Все пак момичето е на 13 години и може преди да е нямала приятел и сега да се притеснява от първата си среща. Аз бих те съветвал да спреш да я питаш 1-2 седмици за кафе, а само да си пишете, за да се опознаете по-добре - все пак сте си писали само 4-5 дена.

Destroyfashion
02-28-2007, 05:50
Konfucii golqma si 6matka men nameril si de da si tarsi6 gadje v mIRC :twisted: SKRIIII SE BE

evil_lady_in_black
02-28-2007, 06:02
това с тея чатове е голяма фантазия обаче :smt005 :smt005 но ти можеш и да имаш шанс ако момичето те е харесало

JoeBanana
02-28-2007, 07:15
ХАХАХАХАХАХАХАХА
тука просто няма място за друг коментар :mrgreen:
аз казах - ай на кафе
тя каза - нз
аз казах - "там в някой ден" (луд израз, ше го ползвам)
тя каза - тогава не мога (не, че не те харесва, просто има много да учи или ше ходят на село, или квото се сетиш :mrgreen: )
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
единствената възможност, която виждам за близост е да си набиеш една чикия на снимката й :mrgreen:

Konfucii
03-01-2007, 18:44
a we hora kat si 4atim i se edno ima interes kam men nz mislq malko da po4atim i da 4akam tq da namekne za sre6ta i 6te q pokanq :) sq nz ot kvo se interesuva to4no i ako izlezem 6a bade tapo ako imate nqkvi saveti molq kazvaite gi
btw nqma da se nadqvam mn 6tot sig nqma da stane :) 6toto nikoga nestava tka kakto iskam ! :)

Konfucii
03-01-2007, 19:22
nqkoi 6a helpne li?

xixi
03-01-2007, 19:31
единствената възможност, която виждам за близост е да си набиеш една чикия на снимката й :mrgreen:
ГРУБИЯН!!!!
Успокой се сега бати хихи ще ти помогне.
Предполагам си грозен и тъп след като са те отрязали така,но пък на кой му трябва да е умен и хубав,ето аз съм умен и хубав и кво само дет ми се свалят сички мацки и сички ми дават пари постоянно.
Ти пък можеш да се самоубиеш.
Но има и друг вариянт.Отвлечи майка и.

Valar
03-01-2007, 19:34
ГРУБИЯН!!!!
Успокой се сега бати хихи ще ти помогне.
Предполагам си грозен и тъп след като са те отрязали така,но пък на кой му трябва да е умен и хубав,ето аз съм умен и хубав и кво само дет ми се свалят сички мацки и сички ми дават пари постоянно.
Ти пък можеш да се самоубиеш.
Но има и друг вариянт.Отвлечи майка и.
Но въпреки това самоубиството си остава най-добрия вариант нали така казваше един твои приател! :-D

Вълка
03-01-2007, 20:19
s edno momi4e si 4atihme v mirc az sam na 14 tq na 13
pratihme si pics az q haresah neq nz.....
posle si razmenihme nomerata na gsm-mite
posle q pitah ai nqkoi pyt da izlezem na kafe ?
tq kaza nz
az kazah v tam nqkoi den
tq kaza am nz az togava nemoga
posle q pitah koga e svobodna tq kaza 4e neznae?
tva se slu4i za okolko 4 5 dena vsi4ko tva nakratko :)
ta imam li 6ans sled kato me odrqza vednyj i prodyljava da mi pi6e pak i si razmenihme gsm-ite ili tva ni6to ne ozna4ava?

1.не иска да се виждате ВСЕ още а може изобщо да не иска
2.Говорете си и когато усетиш че тя иска тогава я попитай !
3.Не й Досаждай иначе ще стане много лошо !

Mike-Jones
03-01-2007, 20:48
опитала се е да се измъкне от среща с теб по най-лапешкия възможен начи: "незнам" :smt005 не се надявай на нищо ;) bate ne slu6ai takiva kurvi4ki kato taq anito tq samo znai mnogo da lanka i da lapa pishki ela na lichen da govorim bratle

Mike-Jones
03-01-2007, 20:50
ili napravo iskarai pachkata i problema e reshen si4kite sa kurvi do krak 4erpi q posle moje da na kru4ma da q zakarash i e gotova xax :0

jus7_a_boy
03-01-2007, 21:13
Няма момиче с което да няма шанс, стига да подходиш правилно! Още си малък, но си го набии това в главата и не подхождай като некой дебил, винаги има начин! Just find it ;)

baby_angel
03-10-2007, 13:43
spored men ima6 6ans za da ti poiska telefona zna4i moje bi te e haresala na snimkata koqto si i pratil

dinosaur
03-10-2007, 13:47
omg.. o6te li ima hora deto vlizat v mirc... 4uek tam e 6ibano ;] na snimki ni6ot ne moje fane6.... vinagi na jivo e po razli4no ;]
puk taq 6e e nqkoq tupa :]