Влез

View Full Version : Nikoga nqma da go napravq veche...

Penity
02-28-2007, 10:26
Бях тъжна и самотна... Нямах приятели и нямах близки... Запознах се с една компания от моя град, които се друсаха... За да се приобщя и аз започнах да го правя с тях... Наречете ме глупава и нераЗУмна, но в онзи момент реших, че така ще е най-добре за мен... Глупачка! После обаче, момчетата се опитаха да се възползват от мен, едва не ме изнасилиха, добре, че имаше едно добро момиче на име Ели... тя ме спаси... Тя най-хубаваото нещо, което ми се случвало... Тя е първата приятелка, която имам... Мисля, че ставам лесбиика...

Какво да сторя?????????

positive
02-28-2007, 10:28
stiga be, egati filma

Penity
02-28-2007, 10:41
ОООоо това е нищо, ако знаеш какви неща ми се случваха, докато бях надрусана....
не ми се живее, ами ако тя не чуяства същото??????
Боже!!!!!

He3aBuCuM
02-28-2007, 11:04
Ммм кофти работа ... аз не искам да се меся, 'щото и мойте проблеми не са никак малко. Ма мисля, че трябва да започнеш да заглеждаш повечко момчета. Ако беше лезбийка, щеше да ги знаеш от по рано.
ПП : На колко си ?!

RnB_Ku4kA
02-28-2007, 11:09
hm.. ami ko da kaja , tova moje da e vremenno...!Inache ako se interesuvash ot tova kakvo misli i chuvstva tq moje da e popitash..!Inache davam ti drug savet..mahni se ot tazi kompaniq...ili pone nedei mnogo da se dvijish s tqh,povqrvai mi drogata vodi do mn loshi neshta! [-X

Valar
02-28-2007, 11:55
Бях тъжна и самотна... Нямах приятели и нямах близки... Запознах се с една компания от моя град, които се друсаха... За да се приобщя и аз започнах да го правя с тях... Наречете ме глупава и нераЗУмна, но в онзи момент реших, че така ще е най-добре за мен... Глупачка! После обаче, момчетата се опитаха да се възползват от мен, едва не ме изнасилиха, добре, че имаше едно добро момиче на име Ели... тя ме спаси... Тя най-хубаваото нещо, което ми се случвало... Тя е първата приятелка, която имам... Мисля, че ставам лесбиика...

Какво да сторя?????????
Mила много си истрадала но защо!?
Заради това да си с приятели при такива приятели врагове не ти трябват!Предполагам,че вече си усъзнала,че непременно трябва да се отделиш от тези субекти за винаги.Но не се отчайваи бади си приателка с това момиче няма смисъл да ставаш Лесбика!
,Малко ли са отчайаните момчета очтиви и добри на вън! :D
Тук рядко има чак толква сериозни Истори повечето са глупости....
Пожелавам ти успех и горе главата! :wink:

feshankaa
02-28-2007, 11:59
Хм... :-k как така "мислиш ,че ставаш лесбийка"... Най-после си намерила човека , със който да споделяш и радости и мъки,спокойно,изчакай и тогава си прави изводи.Само времето ше покаже \:D/

02-28-2007, 12:55
хаха това беше добро

Shmatko
02-28-2007, 20:41
Земи ме мене и ако пак имаш влечения към приятелката може да измислиме нещо... :lol:
Сериозен съм... :-D

ThePainIsReaL
02-28-2007, 20:47
:smt019 Пикла .. мислиш , че си интересна като лъжеш ли ?

някоя си
02-28-2007, 21:05
:smt019 Пикла .. мислиш , че си интересна като лъжеш ли ? Хей! Не убиждай момичето! Не винаги всичко е лъжа. И тези неща, които е написала много често се случват! Мислиш, че не можеш да попаднеш сред хора, които да те дърпат надолу и да искат да се възползват от теб ли? Мен самата щяха да ме изнасилят! При това дори не бях пила дори! Това че ти не го вярваш, не означава, че не е истина! И дори и да не е, какво от това. Може да помогнеш на някой друг, който не иска да сподели, като дадеш съвет на ебавката. Нали този форум е направен за съвети, мнения и помощ?! Ако на всичко се отговаря така защо изобщо го има???!

До авторката : Сама си осъзнала, че това не са хората за теб. Че не е хубаво да се дрогираш, а би трябвало да го знаеш и без да си пробвала. Но опита и грешката са е най-добрите уроци. И според мен не ставаш обратна. Просто явно не си имала достатъчно хора, на които да вярваш, които да вярват на теб и изпитваш нужда този човек да е до теб, защото не искаш да изгубиш приятелката си. Знаеш какво е без приятели и не искаш пак. Споко след време ще си мислиш за някое момче ;)

Penity
02-28-2007, 21:37
Ммм кофти работа ... аз не искам да се меся, 'щото и мойте проблеми не са никак малко. Ма мисля, че трябва да започнеш да заглеждаш повечко момчета. Ако беше лезбийка, щеше да ги знаеш от по рано.
ПП : На колко си ?!

Ami razkaji mi tvoite problemi... ami chesno neznam... NE sym bila s momche do sega, a i te mnogo me razocherovaha...

iiirish
03-01-2007, 06:33
Какво да правиш?! :-s ми стри да пускаш глупави теми, защото в такива вече се ринем във форума #-o ставала лесбийка!!! :-s ти си побъркана! :-k

ThePainIsReaL
03-01-2007, 20:24
Какво да правиш?! :-s ми стри да пускаш глупави теми, защото в такива вече се ринем във форума #-o ставала лесбийка!!! :-s ти си побъркана! :-k

И аз това обяснявам , ама някой се прави на умен и само напада ..