Влез

View Full Version : Ох, не издържам вечее!

Noisia
02-28-2007, 11:57
Здравейте! Значи първо да се извиня, защото пиша тази тема като гост.. имам си редовен профил, но просто пиша така, за да не разбере човекът, за когото ще говоря, че съм аз.. или поне да не е абсолютно сигурен, че става дума за него.. хахаха
Значи адски съм объркана вече.. не се търпи..
Ходя с приятеля си от доста време, малко по-малко от година, но от известно време насам той се държи супер тъпо.. в смисъл от известно време нямаме теми за разговор, т.е. имаме само 2-3.
и сме се отчуждили супер много.. преди си пишехме SMSи всеки ден, пиша му - отговори ми, постепенно и това и разговорите ни по тела започнаха да оредяват.. постепенно се получи така, че само аз му пращах SMSи и той от време на време ми отговаряше.. когато може..
после стана така, че спря изобщо да ми отговаря, разговорите ни протичаха по един и същи начин и бяха макс 5 мин... 10мин. беше рекорд..
той стана някак си.. дръпнат един такъв.. няма време да дойде да ме види.. чувахме се по тела единствено за да се разберем да се видим, а не за да си поговорим малко..
супер гадно ми беше.. той наистина, няма да крия, зает е.. но ако някой има желание ще намери време да те види, нали така? аз поне така си мисля.. влизаше си в интернет... имаше време, но на мен СМС не ми пращаше, дето изисква по-малко от 5 мин.
Търпях търпях.. мислях, 4е вече не ме обича.. постепенно и моите чувства започнаха да охалждат.. супер гадно ми е в момента..
говорихме с него, казахме си всичко.. УЖ се разбрахме.. ама само УЖ!
Още сме заедно, но не се чуваме по 5 дена, пак се държи така, зает е и не може да дойде вкъщи да го видя за половин час, дори да не е вкъщи, а някъде навън.. ама не.. мнооооого искам аз.. може ли да съм толкова нахална да искам да се видя с гаджето си, лелеее...??? :?
не се оправят нещата, аз правя всичко за него, а той.. ми забива нож.. вече не издуржам, а нямам смелост да скъсам с него.. не искам да го нараня, защото може ЕВЕНТУАЛНО все още да изпитва нещо към мен
а аз вече претръпнах от чакане и надяване, че всичко е моментно.. е не е! вече е ясно.. но претръпнах и дори аз вече не съм сигурна дали искам да съм с него все още, защото знам, че нищо няма да се оправи.. мн бих се учудила ако се оправят нещата, но вече спрях да се надявам..
ЗАТОВА ПУСНАХ ТЕМАТА.. МНОГО ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ.. Т.Е. СЪВЕТИ КАКВО ДА ПРАВЯ.. ПЛССС
сигурно и аз имам вина за ситуацията, то е ясно.. не обвинявам само него, но аз търпя мн.. тва ми е лошото... моля ви кажете мии как да постъпя..?
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

feshankaa
02-28-2007, 12:03
Миличка,лошо е тва което си написала.
Всички ще ти отговорят "Кажи му това което написа тук" .. и наистина е така.Той е човекът на който разчиташ и обичаш-сподели му мъките си и той ще те разбере. Успех :wink:

Amayo
02-28-2007, 12:05
Трябва да разбереш че на мъжете не сте им само вие на главата.

02-28-2007, 12:09
Еми да, така е, прави сте.. ама аз му го казах всичко.. говорихме, но нищо
то хубаво, не сме му само ние в главите, ма аз го търпя тва от време..
поне малко време е така да имаше за мен.. не искам токова мн..
знам, че е зает, но чак пък толкова..

Vladokaaa
02-28-2007, 12:10
Същата си като бившата ми.Ама си абсолютно сащата.Как може да сте такива и да не се соещате.Не ти ли е хрумвало ти да идеш до тях???И можта сащата болест беше не съм и пратил веднаж СМС и като се пени ти не ме искаш незнам си кво.Направо ми се отщя да съм с неq кво да ти кажа.

Noisia
02-28-2007, 12:13
We то да се беше случило само веднуж 2 пъти разбирам, ама то се случва от 3 месеца вече сигурно.. :cry:
щом тва е болест..
аз помолих за съвет, не са нападки.. мерси все пак.. и критиките ще ги изтърпя.. от всяко нещо може да се изведе полза..

Vladokaaa
02-28-2007, 12:18
We то да се беше случило само веднуж 2 пъти разбирам, ама то се случва от 3 месеца вече сигурно.. :cry:
щом тва е болест..
аз помолих за съвет, не са нападки.. мерси все пак.. и критиките ще ги изтърпя.. от всяко нещо може да се изведе полза..

Извинqвай де!!!Ама защо ти не го търсиш да излезете да идеш до тqх и така нататък.Мойта колко q молех да дойде до нас тя ми вика няма да доида аз сам ти на пы ти ще идваш това на кво ти прилича.БОЛЕСТ но теб не те познавам така че SRY

:wink:

Amayo
02-28-2007, 12:20
Ми тва е положението, ако не ти харесва колкото по рано приключиш толкова по добре и за двамата.

Vladokaaa
02-28-2007, 12:21
Ми тва е положението, ако не ти харесва колкото по рано приключиш толкова по добре и за двамата.

Прав е послушай го!!!Ако ще се qдосваш само нема смисал скасайте.Няма смисал

02-28-2007, 12:22
Ми не, в тях правят ремонт и не мога ей така да се самопоканя в тях, а н него даскалото му е на 5 мин. от нас.. но той има работа.. то на мен може дори да ми е по-готино в тях д се виждаме, ама не мога да му кажа "Еми мили4ко, идвам у вас" ... малко нагло ще прозвучи.. затова го викам аз вкъщи.. при мен не е болест.. при мен е кофтито, че адски мн търпя.. ви9наги съм била такава и всички са злоупотребявали с това.. :cry:

Vladokaaa
02-28-2007, 12:29
Ми не, в тях правят ремонт и не мога ей така да се самопоканя в тях, а н него даскалото му е на 5 мин. от нас.. но той има работа.. то на мен може дори да ми е по-готино в тях д се виждаме, ама не мога да му кажа "Еми мили4ко, идвам у вас" ... малко нагло ще прозвучи.. затова го викам аз вкъщи.. при мен не е болест.. при мен е кофтито, че адски мн търпя.. ви9наги съм била такава и всички са злоупотребявали с това.. :cry:

я ми пиши от твоq профил че да не те види приятеля ти.Ако искаш де да си полафим за проблема ти.

Ama dove4era 6te ti pisha 4e izlizam

xiхi
02-28-2007, 12:53

я ми пиши от твоq профил че да не те види приятеля ти.Ако искаш де да си полафим за проблема ти.

Ama dove4era 6te ti pisha 4e izlizam
да нека ти сподели и после нека да се видите и да се влюбите за вечни времена...

vvs_go
02-28-2007, 15:04
бъди егоистка eби му майката

xixi2
02-28-2007, 15:07
бъди егоистка eби му майката

и ба6тата не забравяй !!

02-28-2007, 15:41
awe hora momi4eto vi moli za suvet a vie samo q ubijdate.
mi mila kvo da ti kaja moje bi ne te obi4a dostatu4no i si prava 4e ako iska bi nameril na4in.ama za zarqzvaneto pomisli dobre za da ne sujalqva6

GLeZoRanA
02-28-2007, 15:44
бъди егоистка eби му майката :!: :!: :!: И аз така ще направя 8-[

Noisia
02-28-2007, 19:18
Da we verno, are pls ne me ebavaite 6toto mi e nai-malko do tva..
Ina4e se opitah d opravq ne6tata, govorih s nego, ama tc.. ne staa
kakto ve4e kazah samo UJ sme se opravili.. ne znam, nqkvo super gadno mi e.. super oburkano..
emi da, 6te sujalqvam ako skusam s nego, no 6te sujalqvam i ako ne skusam.. v smisul 6toto ako ne skusame nqma d se opravqt ne6tata, vs 6te e kakto do sa, a ako skusame moje puk d mu se nalee malko mozuk v glavata i v bude6te pone s drugite si gadjeta d ne postupva taka, kakto s men.. nwe znam.. mns se 4 :? :| udq

GLeZoRanA
02-28-2007, 19:23
От толкова време сте заедно.. ако до сега не са се оправили нещата , съмняват се за напред нещо да се промени.Тия говеда не се променят лесно

Noisia
02-28-2007, 19:26
Da, tova e gadnoto.. 4e do sa bi trqalo d se opravi vs, ama ne.. ne znam, ot edna strana iskam, a ot dr ne iskam d kusame.. malko o6te 6 go poturpq i posle.. aide.. mani begi.. d se opravq, i bez tva az vse edno sum mu v tejest i samo mu pre4a pone 6 se osvobodi ot edno breme

GLeZoRanA
02-28-2007, 20:46
ПРАВИЛНО!!! Да си гледа работата..То па да не е единствения на тоя свят .. мъже (момчета) свободни зад всеки ъгъл

Charlotte_the_Harlot
03-01-2007, 04:33
А ти попита ли го какво не е наред според него? Не се прави на врачка, разбери какъв точно е проблема. После ще действаш с новата информация. Аз бих ти казала - зарежи го. Но може болестта да се окаже лечима. :wink: Ако не е (както подозирам), вземаш си чантата и гащите и дим да те няма. Повече не се виждате. Лесно, практично, удобно.

furtado
03-01-2007, 06:51
na men mi se struva stranno da ne se vidite i 4uete 5 dena,kakto be6e napisala.4ak pyk tolkova da e zaet :roll: dr e vyprosa,4e ponqkoga na mom4etata prosto im pisva malko ot nas i iskat da se otdrypnat leko,ama o6te si ni obi4at.obaaaa4e tva da prodylji 3 meseca ve4e ne e norm.ima variant toi da iska da priklu4ite,no sy6to da go e strah da govori s teb :roll: oh nz,po-dobre go pitai direktno dali iska da prodyljite ili da sprete do tuk.po na4ina mu na dyrjanie,pogleda,otgovora i t.n. mislq 4e 6te razbere6.

bungle
03-01-2007, 07:37
И при мен беше същото. Та дори с ремонта в тях и даскалото му на 10 минути от нас...
Дай му малко време. Не го притискай.
Ето.. щом при мен се наредиха нещата.. при вас ли няма да се оправят? :)

Не го късай. Самата ти казваш, че ходите от почти година. Аре,бе,една година градиш нещо и после решаваш да го разрушиш само защото се вкарваш в някакви истерии и се самонавиваш.

И пак говорете.

Noisia
03-01-2007, 10:45
Eeee, ne moje d se pra6tat suob6teniq kato gost:(((

03-01-2007, 10:47
Mi to ne vinagi sa 5 dnite.. ponqkoga sa pove4e.. kogato govorihme predi 2-3 sedmici.. vsu6tnost be6e to4no subotata predi Sv.Valentin i go pitah dali izob6to ima 4uvstva kum men.. kaza, 4e da..
hubavo, dori d ima toi po nikakuv na4in ne go pokazva.. v4era govorihme po tela (stroi mi se neveroqtno, 4e ne az, a toi mi se obadi) i mi se druv4e6e ne6to i posle se useti i po4na da se umilkva, a az se durjah hladno.. dnes 6te go vidq, no nqma koga d govorim.. moje bi ima nqkakvu 4uvstva kum men, no az ne moga d imam takava vruzka.. ponqkoga imam 4uvstvoto, 4e se vijdame samo za da (s izvinenie) da go zadovolq.. z ni6to dr.. 6ot e 4uvahme o6te purviq srok.. to dekemvri i qnuari o6te bqhme 1viq srok.. i po programite ni se pada6e taka, 4e v edin den ot sedmicata samo se vijdahme.. idva6e v nas.. i se 4uvahme samo na predniq den ve4erta.. za da se razberem za sledva6tiq..

Noisia
03-01-2007, 10:52
pisna mi d me vurti n prusta si.. pretrupnah ve4e
mn se 4udq dali d kusam s nego ili ne..
rqdko se 4uvame, z vijdane da ne govorim, a za SMS o6te po-malko.
zaradi tova ne iskam ve4e d turpq, namiram se po sredata n edna vruzka.. v smisul nito sum svobodna d pravq kakvoto re6a, a ve4e ot tolkova izcepki dori ne se 4uvstvam dlujna kum nego, predi se suobrazavah i ne si pi6eh z dr mom4eta, a sega ve4e mi e vse edno..
govorihme s nego, opravihme se UJ, ama toi qvno ne go razbira taka..
zatova ve4e mi vtrusna.. kakvo da pravq, horicaa?

03-01-2007, 11:16
Mi dokolkoto vijdam mai si vzela reshenie...No vse pak govori s nego.pitai go kakvo ne namira nared v teb 4e se dyrji po tozi na4in.Nastoqvai za obesnenie!No ne go ostavqi da izvyrti taka ne6tata 4e da se po4uvstvash vinovna!!!

03-01-2007, 11:41
we mo4metat sa super zle we zkavo po4vate se darjite taka 6to nas ne ni prexvane se darjim taka kat vidite 4e momi4eto e zraibeno i po4vate se priate na mnogo otvoreni toq s kopidon4eto ...dobre ti kat si mnogo otvoren kvo moej napria mom4ieto 4e ti tapo po4va6 se darji6 nqmate si na ideq kolkoe iazm4va6to dobre zakvo po4vate se darjite tak prosto kazvate 4e neiskate ste s momi4eto i dotam ne takia gluposti !
ai molq vi se i pak momi4etat
krivi hu4 ne mi izlizaite s teq nemera 4e niq sme mrankali viq ne si znaete mantaliteta gaden i se kefite taka kat si igraete

Noisia
03-01-2007, 13:23
Mi az ne sum vzela okon4atelno re6enie, no dori d re6a d go skusam, ne znam kakvo d mu kaja, za6toto v ediniq moment mu kazvam, 4e go obi4am (koeto ne e luja, vupreki, 4e v posledno vreme se sumnqvam malko), a v sledva6tiq moment - kusam s nego.. malko nne vurvi.. ne znam vuob6te.. super oburkana sum.. i vinagi kazvam aide 6 iz4akam o6te malko, moje puk d se opravi.. doide edin moment, re6a, 4e vs se e opravilo, ama ne.. pak su6toto se povrtarq.. pisva mi ve4eee, napravo ne znam kvo d pravq.. sorrka mn, ako vi dosajdam, ama prosto iskam suvet4e kakvo d pravq i v slu4ai 4e otgovora e polojitelen (d kusam s nego) daite suvet kak d go napravq po-bezbolezneno, za6toto tva mi e nqi-lqvata 4ast.. mn sum zle v kusaneto ili puk d ostana s nego? makar 4e znam, 4e tva nqma d se promeni.. :(((

03-01-2007, 13:49
otnosno kysaneto i za kazvaneto 4e go obi4ash...vyrvi i to mnogo.
kazvash "obi4am te no prosto ne izdyrjam taka da ne se vijdame.zaet si ok,ama otdelqi malko vreme i vnimanie za men!ako ne ti iznasq...tova e."Spored men ako dyrji na teb i ako ne e ot prekaleno gordite myje she se strestne i ako ne vednaga to po-kysno 6te ti zasvidetelstva tova,koeto iskash.ne moje da si taka potypkvana vinagi i da tyrpish...kazvat 4e v tyrpenieto mu e maikata,no v toq slu4ai se e iz4akalo mai.postavi nqkakyv ultimatom.ako ne 6te da go izdyrji,problema si e negov.ti si gledai jivota.lesno e da go kajesh,znam i trudno da go izpylnish,no se postarai.

helen4ee
03-01-2007, 17:36
Миличка винаги е така,във всяка връзка има такива неща.Винаги е така, а относно това че с желание всичко се постига ДА ама за жените... мъжете са си друга тема..както и да знаеш ли какво едиснствено разумява един мъж (пиши на лична, защото тия дето четат тука също са мъже и ако разберат единствения ни коз няма да е далавера нали ;)

Charlotte_the_Harlot
03-02-2007, 03:31
Ако държиш на самоуважението си, това че "те е въртял на малкия си пръст", е напълно достатъчна причина да го зарежеш без никакви угризения. Просто му казваш "разделяме се" и толкова. Обяснения може и да не получиш, обясненията са лукс.
За загубеното време не следва да се тревожиш, особено ако през него си се научила на нещо. Важното е не да "градиш връзки", а да намериш истинския. А как ще стане това, ако за теб се е лепнал възможно най-неподходящия?

Always`Sad
03-02-2007, 05:41
Знам, че това е лесно да се кеж, но ти трябва да му кажеш какво мислиш и усещаш. Успех

CrazyWitch
03-02-2007, 06:15
Аххх тия кризистни периоди.
Ама това продължава 3 месеца. Дали наистина е един период..?
Я му кажи, че искаш да се разделите за малко да прицени ти какво си за него и за това той какво е за теб.
Ако след тая "почивка" той не желая да е с теб или обратното мисля, че се досещаш какво става тогава..
Лошо е, че не намира време за теб.
На мене ми се е случвало за 2 дни.. Не знам ти как търпиш цели 5. :-k

Някой казват: "Защо то не го търсиш, а чакаш той теб."
Да, но като виждаш, че когато може не го прави (говоря за това когато е влизал в чата и не ти е писал СМС) си мислиш, че ако го направиш, ще му досадиш. Знам как е.

Noisia
03-02-2007, 10:54
Аххх тия кризистни периоди.
Ама това продължава 3 месеца. Дали наистина е един период..?
Я му кажи, че искаш да се разделите за малко да прицени ти какво си за него и за това той какво е за теб.
Ако след тая "почивка" той не желая да е с теб или обратното мисля, че се досещаш какво става тогава..
Лошо е, че не намира време за теб.
На мене ми се е случвало за 2 дни.. Не знам ти как търпиш цели 5. :-k

Някой казват: "Защо то не го търсиш, а чакаш той теб."
Да, но като виждаш, че когато може не го прави (говоря за това когато е влизал в чата и не ти е писал СМС) си мислиш, че ако го направиш, ще му досадиш. Знам как е.

Emi toi kato sorq da mi pi6e SMSi postepenno kakto i da mi se obajda ima6e period, v koito vupreki tva az pak mu pi6eh vs den.. no kato vidqh, 4e toi izob6to ne mi otgovarq.. akoiskaite uprekvaite me, no I AZ sprqh da mu pi6a, za da vidq dali toi 6te se seti za men.. Dnes s nego pravim.. nqma da spomenavam kolko meseca, no ne sme se 4uli, nito SMSi nito ni6to e taka da si 4estitim.. ma kakto i d e..
Ne znam, horicaaa.. mnogo mnogo se dvoumq, kakvo da pravq.. Bojeeeeeeeeeeeeeeeee :?
Napravo ne izdurjam ve4e i ako ne se nameri re6enie, 6te se prusna, kazvam vi..
dnes v daskalo i taq po angliiski super mn me izdrazni i i se razkre6tqh.. za koeto ne sum vqrvala 4e 6te napravq.. super nervna sum zaradi gadjeto si.. napravooo.. ne znam.. iskam vs da svur6i po edin ili dr na4in, prosto da ne sum v takova polojenie pove4e.. :cry:

Десислава Цветкова
03-02-2007, 11:20
Здравей,,,,
Това което ще направя е да те покритикувам малко и после да ти дам един мъничък съвет....
Мъжете .... Мъж със мъж не си прилича , но имайки предвид, че работя само с такива имам що годе ясна преценка за тях .... Мила моя незнам на колко години е приятеля ти нито ти на колко си незнам дали е ученик или не е а е вече по здраво мислещ мъж които работи или нещо от рода,,,.. мъжете не обичат да им се налагат ... просто има моменти когато трябва да сепреглътне малка част от тяхната несериозност .,,, незнам как е протекъл разговора ви но ако едно нещо или дадена тема не бъде изчерпана тя дори не е започната ... или сядате и говорите като големи хора или ти се примеряваш .....
Детско е да се сърдиш за смс-и, детско е да се сърдиш за излизания и за ходене по гости ,,, често хората се разделят защото си мислят щуротии или доведи нещата до край независимо какъв ще е той или просто трябва да прималчаваш докато той не вземе каквото и да е било решение..... Това е само твое решение и милиони съвети на света да получиш те никога няма да са ти достатъчни ,... сама трябва да прецениш и да озъзнаеш какво искаш .. всеки има право на собствена свобода :)

Noisia
03-02-2007, 12:06
Деси, zna4i mersi mnogo za suveta:) No az sum go turpqla ve4e dosta, ne e kato da ne sum, i otkakto sme zaedno vse kompromisi pravq.. zatova po4na super mn da mi pisva, za6toto toi ne ocenqva vs, koeto pravq za nego.. za sveti valentin sum sedqla 7 4asa, za da mu napravq originalen podaruk, tva e samo edin ot primerite, opitvam se da raznoobrazq vruzkata, ama toi ne se poddava na takiva ne6ta.. smao ejednevieto i tva e.. ni6to ne ocenqva.. turpqh do dosta.. ne e kato da ne sum, i ot tolkova turpene.. pretrupnah i ve4e dori az samata ne znam imam li o6te 4uvstva kum nego.. toi gi ubi bavno.. NO sigurno.. ne znam.. napravooo.. mn mi e 6a6, 6toto ne moga da subera smelost da skusam s nego, ne iskam da go naranq, ako slu4aaaaino vse o6te izpitva ne6to kum men..

Десислава Цветкова
03-02-2007, 13:54
Миличка ако лежиш на това ухо ама ако има ама ако няма .... я шута и дим да те няма ,, ти жена ли си или лукова глава ,... ще му правя аз подаръци и тинтири минтири я да си върви по пътя като не показва интерес довиждане и това е ,,.. той има уста като има нещо да говори пък като неще айде пътя ,... Ти пък като нямаш чувства му го кажи ,.. че той е виновен за това всеки по - пътя си и това е :)
не бъди подвластна на каквото и да е ,,, венъж те е наранил какво чакаш трябва да си мазохистка за да стоиш

03-02-2007, 17:33
Миличка ако лежиш на това ухо ама ако има ама ако няма .... я шута и дим да те няма ,, ти жена ли си или лукова глава ,... ще му правя аз подаръци и тинтири минтири я да си върви по пътя като не показва интерес довиждане и това е ,,.. той има уста като има нещо да говори пък като неще айде пътя ,... Ти пък като нямаш чувства му го кажи ,.. че той е виновен за това всеки по - пътя си и това е :)
не бъди подвластна на каквото и да е ,,, венъж те е наранил какво чакаш трябва да си мазохистка за да стоиш

prava si, mili4ka.. naistina trqbva da sum mazohistka.. ne znam, moje bi i az sum vinovna za vs tova.. no vse pak tova e tolkova vreme zaedno i prosto taka da go skusam.. a sled tova nqma na4in da ne go vijdam.. oh.. ne znam napravo se 4uvstvam kato v kletka.. bez izhod.. no skoro 6te trqbva da se vzeme okon4atelno re6enie.. ili s nego, ili bez nego.. trqbva pak da govorq s negoo.. ](*,)