View Full Version : obi4am go a toi ne iska da imame vruzka...
ne6tastno_vlubena
02-28-2007, 13:57
iskam da vi pomolq za pomo6t...beznadejdno sam vlubena v edno mom4e toi me na pravi jena.Az sam na 17 znam 4e 6te vi se stori detinski i glupav problema mi no za men e vajno i se obru6tam kam po kompetentite ot men hora.Ptoblemut e v tova 4e toi ne iska da ima seriozna vruzka s men vsqka6 vremeto do sega-3 god e bilo na 6ega.Vijdame se i t.n. Veroqtno 6te kajete da go "zareja" no ne iskam da se predam prosto taka... :!:
sexy_tigar4e_MM
02-28-2007, 14:24
iskam da vi pomolq za pomo6t...beznadejdno sam vlubena v edno mom4e toi me na pravi jena.Az sam na 17 znam 4e 6te vi se stori detinski i glupav problema mi no za men e vajno i se obru6tam kam po kompetentite ot men hora.Ptoblemut e v tova 4e toi ne iska da ima seriozna vruzka s men vsqka6 vremeto do sega-3 god e bilo na 6ega.Vijdame se i t.n. Veroqtno 6te kajete da go "zareja" no ne iskam da se predam prosto taka... :!:
3 god? ot 3god li ste bili zaedno? Mila, v jivota ponqkoga, chovek trqbva sam da preceni kakvo e nai-udachno da napravi, nie tuk, kolkoto i da iskame da ti pomognem i da ti davame suveti- ti si edinstvenata, koqto moje nai-dobre da preceni situaciata. Ako ste blizki govori s nego, kaji mu kakvo chuvstvash. USPEh :wink:
A toi na kolko e ? Ako ne e taina.
Еми то не зависи само от теб дали ще имате сериозна връзка.Питала ли си го какво мисли по въпроса?
AngelOfDarkness
02-28-2007, 18:36
Ами естествено, че го е питала, нали той не иска...
Не беше мн адекватно просто, не се заяждам.
А за авторката-може и да помогнем, ако дадеш повече информация-какви са ви отношенията, как са се променили примерно, откъде се познавате, какъв човек е и т.н.
Nadelina
02-28-2007, 19:15
Mmmm... ti samata ne iskash da go zarejesh.. 3 godini si go tyrpqla.. i pishesh v nqkyf forum kydeto nikoi ne te poznava.. nito poznava nego.. kakvo da pravish... nqma logika... No na tfoe mqsto ne bih tyrsila shtastie s nego... :P
ne6tastno_vlubena
03-01-2007, 10:10
Toi e na 18 i po princip e golqm jenkar ili pone be6e do skoro takuv. :-k Prez tezi 3 god sme imali "razdeli"ako moje taka da se izrazq poneje sme nqmali oficialna vruzka,no toi pak me tursi.Minavala mi e misulta da e zaradi sexa no ne go pravim tolkova 4esto za da bude alternativa :( Ne o4akvam da razre6ite problema na jivota mi za momenta,i vi blagodarq za interesa i supri4astnite komentari :D Jelaq vi krasiva i izpepelqva6ta lubov na vsi4ki :smt007
По логиката на това, че като губим нещо тогава оценяваме.. пробвала ли си да го зарежеш, така че наистина да помисли, че това е края? Месец два поне, а през това време, може и да успееш наистина да се откъснеш от него. Според мене за толкова време има чувства към тебе, но просто е поредния идиот, който не знае какво иска.