.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    ne6tastno_vlubena
    Guest

obi4am go a toi ne iska da imame vruzka...

iskam da vi pomolq za pomo6t...beznadejdno sam vlubena v edno mom4e toi me na pravi jena.Az sam na 17 znam 4e 6te vi se stori detinski i glupav problema mi no za men e vajno i se obru6tam kam po kompetentite ot men hora.Ptoblemut e v tova 4e toi ne iska da ima seriozna vruzka s men vsqka6 vremeto do sega-3 god e bilo na 6ega.Vijdame se i t.n. Veroqtno 6te kajete da go "zareja" no ne iskam da se predam prosto taka...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: obi4am go a toi ne iska da imame vruzka...

Цитирай Първоначално написано от ne6tastno_vlubena
    iskam da vi pomolq za pomo6t...beznadejdno sam vlubena v edno mom4e toi me na pravi jena.Az sam na 17 znam 4e 6te vi se stori detinski i glupav problema mi no za men e vajno i se obru6tam kam po kompetentite ot men hora.Ptoblemut e v tova 4e toi ne iska da ima seriozna vruzka s men vsqka6 vremeto do sega-3 god e bilo na 6ega.Vijdame se i t.n. Veroqtno 6te kajete da go "zareja" no ne iskam da se predam prosto taka...
    3 god? ot 3god li ste bili zaedno? Mila, v jivota ponqkoga, chovek trqbva sam da preceni kakvo e nai-udachno da napravi, nie tuk, kolkoto i da iskame da ti pomognem i da ti davame suveti- ti si edinstvenata, koqto moje nai-dobre da preceni situaciata. Ako ste blizki govori s nego, kaji mu kakvo chuvstvash. USPEh

Gambino
    Guest

Re: obi4am go a toi ne iska da imame vruzka...

Цитирай Първоначално написано от ne6tastno_vlubena

A toi na kolko e ? Ako ne e taina.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми то не зависи само от теб дали ще имате сериозна връзка.Питала ли си го какво мисли по въпроса?

Фен
    Град
    BlackWorld
    Ами естествено, че го е питала, нали той не иска...
    Не беше мн адекватно просто, не се заяждам.

А за авторката-може и да помогнем, ако дадеш повече информация-какви са ви отношенията, как са се променили примерно, откъде се познавате, какъв човек е и т.н.
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mmmm... ti samata ne iskash da go zarejesh.. 3 godini si go tyrpqla.. i pishesh v nqkyf forum kydeto nikoi ne te poznava.. nito poznava nego.. kakvo da pravish... nqma logika... No na tfoe mqsto ne bih tyrsila shtastie s nego... :P

ne6tastno_vlubena
    Guest
    Toi e na 18 i po princip e golqm jenkar ili pone be6e do skoro takuv. Prez tezi 3 god sme imali "razdeli"ako moje taka da se izrazq poneje sme nqmali oficialna vruzka,no toi pak me tursi.Minavala mi e misulta da e zaradi sexa no ne go pravim tolkova 4esto za da bude alternativa Ne o4akvam da razre6ite problema na jivota mi za momenta,i vi blagodarq za interesa i supri4astnite komentari Jelaq vi krasiva i izpepelqva6ta lubov na vsi4ki

По логиката на това, че като губим нещо тогава оценяваме.. пробвала ли си да го зарежеш, така че наистина да помисли, че това е края? Месец два поне, а през това време, може и да успееш наистина да се откъснеш от него. Според мене за толкова време има чувства към тебе, но просто е поредния идиот, който не знае какво иска.
    Най-добрата защита - усмивката!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си