View Full Version : Kajete svoeto mnenie MOLQVI!!!!
magito_gandia
02-28-2007, 16:09
Imam si priqtel,koito si go obi4am mn:)Toi e na 23,az sum na 17 po4ti na 18 de...az vijdam 4e toi iska seriozna i to baq seriozna vruska s men,no az nz dali sum gotova za tova!iskam da sum s nego,no v su6toto vreme iskam da sum svobodna i da si jiveq jivota kakto az poiskam!!strah me e da ne se vliubq istinski,no ve4e go pravq...posuvetvaite me ne6to molqvi!!!toi e mn mil s men no az sum o6te samo na 17!!!Jivee mi se...kajete va6eto mnenie:)o4akvam va6ite mneniq:))Blagodarq vi predvaritelno;)
при мен и бившия беше нещо подобно :? той още от началото беше казал, че иска сериозна връзка (бях на 18, той на 23), което на неговите години е нормално, защото хората на по 23,24 или 25 се женят вече или повечето... но аз исках да живея, не бях готова да се обвържа до края на живота си с него, не исках да гледам деца, да бъда домакиня... исках да си живея живота както аз намеря за добре - дискотеки, свалки, флиртове, купони и нощен живот - ето това беше което исках аз! въпреки всичко не намерих сили да го оставя в началото още и продължих... и това беше най-голямата ми възможна грешка!!!! направи си сама изводите!!!
Щом се двоумиш и нещо те спира отговора е ясен.
прави каквото ти каже сарцето !!
nepravi tazi gre6ka pojiveei si dokato ti e vreme :-({|=
nali sama kazvash,che ti se jivee be milichka,jivei togava jivei ko go mislish
То няма две добри.И аз искам да си имам приятел,който да ме обича и да дава всичко за мен и аз също да го обичам,а от друга страна да си се натискам и с други момчета.И няма лошо,че на 17 си се влюбила,пак се чувстваш добре.Ти си излизай с него,но си излизай и само с приятелки и си ходете по дискотеки,но не минавай границата.Кажи му,че това е ултиматум,ако иска да е с теб и ще видиш,че ще си супер.Айде успех :wink:
shemetaa
03-01-2007, 06:51
6tom ti se jivee zna4i sama moje6 da si otgovori6 kfo trqbva da pravi6....i az sum na mnenie 4e vse o6te sme malki za seriozni vrazki i to samo zaradi tova 4e vse o6te na nqkoi ot nas ni se jivee,divee i t.n :smt033 :smt030 :smt041 :smt023 ....ti sipreceni dali naistina ima6 nqkakvi silni 4uvstva koito da te sprat da se otkaje6 ot tazi edin vid ''kletka'' :smt017 ...uspeh :smt016 :smt006
:smt023 дори ти сама казваш, че искаш точно това!
:smt023 дори ти сама казваш, че искаш точно това!
:wink:
darkdevil
03-01-2007, 09:56
я да ви питам аз след тия мнения момичета толкова ли не можете да си живеете с любимия човек и да си живеете живота с него да си правите кефа дискотеки нощен живот и тем подобни защо трябва да имаскате други след като имате сичко от него и е готов да направи сичко за вас не се оправдаваите с това че сте малки 17 години мога да ви кажа че хич не сте малки и се замислете малко не е ли това нещото което кара свесните момчета да стават като другите за по един секс и аиде то и затова са рядкос вече!!! аз съм почти на 21 и не мисла че сам малак но не мисла че сам и голям гледам да си живея живота но бих направил сичко за една любов и не искам да се променям искам да съм такъв какъвто съм в момента и сигорно от това страдам в момента. може да си живеете живота с сериозна връска и приятеля си до вас но не прекрачваите границата на доверието което ви има да него нараните твърде много.
а за първото момиче което се изказа искам да те попитам защо мислиш че си направила грешка да не би вече да не си щастлива с него ?
magito_gandia
03-01-2007, 16:14
nasty_f tvoeto mnenie naistina mn mi haresva:)blagodari vi na vsi4ki za va6ite mneniq:)kakto kazva6 ti nasty_f moga da si imam priqtel i nqq ni6to lo6o 4e sum vliubena i v su6toto vreme da si jiveq jivota....i dr mneniq su6to me zintriguvaha..blagodarq vi! :wink: