View Full Version : въпрос към момчетата - когато скъсате с момичето...?
Siana^16
03-01-2007, 07:12
Искам да разбера защо всички момчета на 14-19 като ходят с някое момиче,колкото и да го обичат,като скъсат,независимо кой с кого е скъсал и започват да се държат с нея като с боклук.Защо започват да мразят момиче,което толкова са обичали(например ако са ходили една година или повече)?Това мъжката гордост ли е или какво?Ако е мъжка гордост,какво търси тя там когато момчето е скъсало с момичето?Направо не разбирам,моля някой да обясни.
Наранени чувства.
И иска и да нарани теб. Да сте квит.
maybelline
03-01-2007, 08:09
Сианче,нищо не си видяла от лошо отношение още :lol: Представи си това,което е при теб да си го имаш в класа :? И ние се обичахме,ходихме година,и скъсахме...и видях чудеса :roll: Но предполагам това наистина са наранени чувства както bungle каза,но колко време ще продължи това незнам...Странно - въпреки че и аз бях наранена,не започнах да се държа като патка...Вероятно защото момчетата растат по-бавно(не физически имам предвид) и сигурно след 4-5 години моето бивше гадже ще порасне малко,да този момент ще дойде...но аз няма да си губя времето да го чакам.
И така момчетата имат голяма гордост,поне повечето,и като попаднеш на такъв най-сигурния тест е да гледаш как се отнася той към бившите си гаджета.Дори да ти разправя врели-некипели,че ако скъсате с теб щяло да е различно,не вярвай.Това са глупости.Както е с едната бивша,така ще е и с теб.Затова ако имаш късмет да ти разкаже за бившите си,ще разбереш какво е отношението му към тях и ще знаеш какво ще бъде към теб един ден.
Затва си фащайте гаджета над 18 :lol: . После питате що момичетата се ходят с по големи. Аз преди да стана на 18 само се развличах, никви връзки не съм имал.
darkdevil
03-01-2007, 09:20
от мен може и да не получиш свестен отговор понеже това не съм го практикувал и не мисля гледам при края на връската независимо дали тя или аз ще реши да ме скъса поне ако е възможно да останем приятели но поне да си призная гледам връзката да буде далга и като се занисля досега маи само нежния пол ме е рязгал освен 2-3 аз но да спра до тук че не е по темата :)
а за нея мисла че е от мужка гордост и наранени чуства и искат да направат да се чуствате и вие гадно като нас след като ни зарежете но както казах поне при мен не е така гледам да запаза поне приятелство между нас имам различно виждане за тези нещата от повечето момчета и не мога да ти дам точен и искрен отговор.
С мен досега нито едно бивше гадже не се е държало като с "боклук".С някои сме си все още супер близки приятели,а с други сме просто на "Здравей",но никога не съм позволявала да си разваля до такава степен отношенията с бивше гадже,че да се държим като първи селяни един с друг.
Не говори само за момчетата, така постъпват и момичетата . :wink: Ами, според мен става така, защото след като скъсат и те са наранени.Обаче има разлика кой е приключил всичко.Няма да скъсат с момичето, ако наистина я ОБИЧАТ!Кой луд би го направил?Ако момичето сложи край на всичко и те заслепени от любовта си мислят, че тя е виновна за всичко и започват да се държат така с нея.
Need_A_Girl
03-01-2007, 13:58
Наранени чувства.
това е ответна реакция, на причиненото от момичето,
момчето страда поради загубата на любов и внимание от страна на момичето и върши подобни глупости.
или пък просто иска да си го върне, както вече писаха.
sledko_f>93
03-01-2007, 15:19
Как да направя шрифта по-голям....как да ги подредя?
Апо темата ...ами и аз нзамамн често се среща...
TreeHill
03-01-2007, 15:33
Не говори само за момчетата, така постъпват и момичетата . :wink: Ами, според мен става така, защото след като скъсат и те са наранени.Обаче има разлика кой е приключил всичко.Няма да скъсат с момичето, ако наистина я ОБИЧАТ!Кой луд би го направил?Ако момичето сложи край на всичко и те заслепени от любовта си мислят, че тя е виновна за всичко и започват да се държат така с нея.
podqvolite ima ne6to vqrno
sledko_f>93
03-01-2007, 15:48
podqvolite ima ne6to vqrno
:lol: Знам :lol: :lol: :lol:
еми не мога да кажа нищо по въпроса защото аз никога не съм късал момиче а като скъсаме винаги си оставаме приятели...а ако мога да попитам защо повечето постове са на МОМИЧЕТА???
JuSt_A_vErMiN
03-01-2007, 15:55
Наранени чувства.
И иска и да нарани теб. Да сте квит.ами да и аз така си мисля....
Наранени чувства.
И иска и да нарани теб. Да сте квит.ами да и аз така си мисля....
Пхах това описание пасва точно за момичетата. Повярвайте едно момче неможе да прояви такава злоба на каквато едно момиче е способно :lol: Пък тея любовни четириъгълници с момче или момиче от класа са си пълни клишенца и срока на годност на такива връзки варира от 3 дена до 1 седмица (лапешки работи ) .
ThePainIsReaL
03-01-2007, 19:15
Всъщност да , всичките са такива , но защо е така , едва ли ние момичетата можем с точност на обясним . :?
mnogomili4kata-sf
03-01-2007, 20:31
8-[ Да бе и на мен ми е интересно...аз получих обяснение,че понеже аз съм се правела на интересна, за това и въпросното момче се е държало така,което хич не ми звучи правдиво,защото не аз съм започвала кавгите. Някак си и аз си мисля,че опира до нещо повече- наранено его,чувства...нз
abe tva e typo nasadeno mnenie.Ne zavisi samo ot momchetata dali shte se dyrjat kato "bokluk" s nas,ami i nashto otnoshenie e ot golqmo znachenie.Az do sega sym si ostanala priqtelka sys vsichkite si gadjeta>Syrdqt mi se po 1 sedmica i im minava,tyi kato az ne gi ostavqm da sa mi syrditi,taka che ne zavisi samo ot tqh...
sweety_91
03-01-2007, 20:50
Наранени чувства.
Съгласна! :wink:
jus7_a_boy
03-01-2007, 21:25
Ммм виж сега, зависи. Тука има едно много голямо ЗАВИСИ! Ходил съм с момичета с които и до ден днешен си пия кафето, общувам и няма никакъв проблем, защото е било просто връзка, нещо е станало и сме скъсали без никакви лоши чувства. Докато има друг момент, момент на изневяра например, когато ако обичаш болката е в едно абсолютно друго измерение, тогава вече гледаш на това момиче като на най-големия си враг, човек който ти е стоварил най-голямата болка досега, затова нещата са просто различни, зависи от връзката и за какво късате.