Влез

View Full Version : Чрез свирка можеш ли да се ..?

BecSar
03-01-2007, 18:42
Искам да попитам нещо.Примерно ако момичето с което ми е правило свирки е било болно от СПИН аз мога ли да се заразя?Тоест дали от свирка (нищо друго) може да се предава спин?

eternity
03-01-2007, 18:51
Ami da ne te pla6a ama sam po4ti sigurna 4e moje 6toto tva sa si sekreti,slunkata sadarja zaraza verno malko e,ama q ima taka 4e po dobre si naprai izsledvaniq,bezplatni sa za da si siguren ako se samnqva6 v ne6to

BeZ^BikiNi
03-01-2007, 18:54
Az sum chuvala , che ako si zarazen sus SPIN simptomite i dori i v izsledvaniq se proqvqva sled okolo mesec 2,3.... no za da nqmam upreci sled tova- samo sum chuvala :!:

miloto_girl_4e
03-01-2007, 19:02
Добре, чувала съм, че може да се заразиш ако правиш свирки на спинозен от спермата му, но как ще стане обратното?
Аз не си го обяснявам и не мисля, че може :!:

BecSar
03-01-2007, 19:02
не вижте успокойте се не плачете :P заразено момиче не ми е правило , а просто питам :) защотото ми беше интересно

theworldleader
03-01-2007, 19:07
не вижте успокойте се не плачете :P заразено момиче не ми е правило , а просто питам :) защотото ми беше интересно

А от къде знаеш, че не ти е правило спинозно момиче, свирка ? :)

favor_91
03-01-2007, 19:09
може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора.. :?

Miteto_bs
03-01-2007, 19:16
може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора.. :?

=D> =D> =D> =D> Правилно

BecSar
03-01-2007, 19:22

хаахха как го казваш с усмивка :) хаахха знам защото се знаеме одавна ;)

03-01-2007, 19:36
a kato stana vypros za izsledvaniq i 4e sa bezplatni , kyde vyv vn moga da si napravq takiva izsledvaniq ?????

sweety_91
03-01-2007, 19:40
Ми не мисля,че може! :roll:

Pussy_Searcher
03-01-2007, 19:49
знайте че от целувка не можеш да прихванеш СПИН, При целувка пак се отделя слюнка, т.е. от свирка СПИН не се прихваща,освен ако няма няква раничка!!СПОКС

moncho
03-01-2007, 19:51
До сега не съм чувал някои да се е заразил със спин от свирка #-o

sexkiss
03-01-2007, 19:54
Ако момичето,което ти е правило свирка е имало някаква раничка в устата и е заразена със СПИН,може да ти го предаде и на теб.

bulgarche
03-01-2007, 20:04
ранички в устната кухина :::

03-01-2007, 20:05
Ако момичето,което ти е правило свирка е имало някаква раничка в устата и е заразена със СПИН,може да ти го предаде и на теб.

и как ще влезе тая кръв от раничката в него, че да го зарази?

sexkiss
03-02-2007, 07:08
Много лесно,нали му прави свирка!Ако примерно има някаква раничка в устата си е напълно възможно да му предаде СПИН,защото единствените начини за предаването му са:по полов път;от майка на дете и по кръвен път.

koalka
03-02-2007, 07:21
може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора.. :?И аз съм съгласна с това.

xixi2
03-02-2007, 07:46

ot kyde si sigoren 4e sa mu pravili svirka ?

Unknown-18
03-02-2007, 11:22
Може.Вероятноста е не е голяма ама и не е за подценяване.Ранички в устната кухина се появяват в устата ежедневно особено след като си измиеш зъбите.Има възможност така че внимавайте на кой давате да ви лапа.

positive
03-02-2007, 11:42
ранички в устната кухина ::: to4no

spokxy
03-02-2007, 17:19
Ако си имал някви ранички в устата примерно "АФТИ" или... някви такива ... 100% може ако си нямал 100% неможе!

Trisha1991
03-02-2007, 17:23
Искам да попитам нещо.Примерно ако момичето с което ми е правило свирки е било болно от СПИН аз мога ли да се заразя?Тоест дали от свирка (нищо друго) може да се предава спин?

Трудно! Почти невъзможно. Трябва да си много голям карък и тя да има ранички по устата или езика, а ти по кyра. Иначе по-опасно е не за теб а за нея, защото спермата ти съдържа зараза, ако си болен от СПИН и ще я заражиш. При свирка специално, опасността от СПИН е повече за жената, от колкото за мъжа. За мъжа почти е минимална. Поне така съм го чела от доктори

ghjkhk
03-04-2007, 18:12
Otidi v HEI staq 501 na 5tiq etaj v danoto v dqsno pravqt bezplatni izsledvaniq vseki den do obqd

Йоско
03-06-2007, 18:28
гъбички се хващат така

smirnoffgreen
03-06-2007, 19:12
ако си момче няма как, ама ако си моми4е и погълнеш семена течност от мом4е което е болно от СПИН може да се заразиш

A_Loving_Girl
03-06-2007, 19:16

=D> =D> =D> =D> Правилно

Мммм....аз поне така съм чувала!

03-07-2007, 17:14
pri svirka SPIN ne se lovi

W3aKn3ss
03-07-2007, 17:15
В слюнката няма достатъчна концентрация от вируса, може да се целувате, да ти прави свирки колкото си иска, ще си си здрав...

03-07-2007, 18:24
В слюнката няма достатъчна концентрация от вируса, може да се целувате, да ти прави свирки колкото си иска, ще си си здрав...

вярно е! ама децата излишно се плашат тука с тоя спин

slimshaydi
01-12-2011, 16:52

ами брат ако аз лижа на жена ми и имам раничка в устата кво става? ( не съм спинозен)

lavolupte
01-16-2011, 14:32
ДА

Addy1
01-16-2011, 16:43
Хахаха... все едно да питаш може ли да се заразиш от целуване.

Emilen
01-16-2011, 17:13
Чрез орален секс МОЖЕ да се предава HIV. Доказано е отдавна. Ето една от статиите по въпроса:

"Учени от Националния институт по здравеопазване на САЩ установиха как става оралното предаване на ХИВ-инфекцията, предизвикваща СПИН.

Според специалистите, това е възможно при орален секс, без да е налице рана в устната кухина. Вина има молекула в клетките на сливиците, която влиза във връзка с вируса, съобщи Нюзру, като се позова на публикация в "Ел Паис".

На учените са им били необходими 25 години, за да направят откритието си. Досега се мислеше, че оралното предаване на ХИВ-инфекцията е възможно само при хора със силно увредени венци.

Но това обяснение не задоволяваше всички, още повече, че бе доказано силното антивирусно действие на слюнката. ХИВ-инфекцията не се предава, ако се пие от една и съща чаша, ако се яде от едни и същи прибори, при целувка.

Много животни, а и някои хора, инстинктивно облизват раните си, за да извършат първоначална дезинфекция. Откритието на американските учени дава първото приемливо обяснение на начина за предаване на ХИВ.

Според учените от Националния институт по здравеопазване на САЩ, на повърхността на сливиците има рецептор CXCR4, посредством който вирусът се съединява със заразяващите клетки и предава генетичния си материал.

Тази молекула е една от първите, изпробвана в новата терапия за лечение на инфекции.

Повърхността на венците, на свой ред, е покрита с молекули от друг тип, от т. нар. кератини, удебеляващи стените и изпълняващи функцията на бариера.

Резултатите от изследването са публикувани в American Journal of Pathology.

Откритието е дало повод на много експерти да напомнят, че презервативи трябва да се използват както при вагинален и анален, така и при орален секс."

DarkTemplar
01-16-2011, 18:50
Откритието е дало повод на много експерти да напомнят, че презервативи трябва да се използват както при вагинален и анален, така и при орален секс."
Ако някоя тръгне да ми духа с презерватив, най-много да я изхвърля от къщи (или аз да се изнеса, ако съм на неин терен).

P.S. Прочетох цялата статия, не съм първосигнален и си подбирам партньорките. 8)

AngelOfMercyy
01-25-2011, 16:46
доколкото съм чувал може ако има рани във устата инче неможе :)

Dimchobg
01-25-2011, 17:16
Стига сега можело не можело най-добре да отиди да се провери разбирам да е нещо да струва 300 евро да се чуди ама тука става на живот и смърт тръгвай да не ревеш после

vasko9933
01-25-2011, 17:33

+1 Подкрепям 8)

SkiCatA
01-25-2011, 17:45

+1 Подкрепям 8) НЕ искам да обиждам никой, ама тия дет подкрепат това мнение са кретенчета.Един въпрос - защо ''децата'' (добре бе големия) да не се интересуват от този въпрос?Ако не сега - кога трябва да се плашат за болестта - когато недай си боже стане нещо и се превърнат в спинозни буболечки ли ?!?!?Според мене потребителя си има пълното право да се интересува от такива проблеми !?!Поне това е моето мнение - не беше за цел да обидя някого ! :-o :-o :-o :-o :) :) :-o :)

HandOFDooM
01-25-2011, 17:59
Добре, чувала съм, че може да се заразиш ако правиш свирки на спинозен от спермата му, но как ще стане обратното?
Аз не си го обяснявам и не мисля, че може :!:
Напратив може. По устата човека може да има малки ранички афтички и такива като се е прехапал и т.н. почти всеки има такаче шанса е голям

bunnyx3
01-26-2011, 10:21

Трудно! Почти невъзможно. Трябва да си много голям карък и тя да има ранички по устата или езика, а ти по кyра. Иначе по-опасно е не за теб а за нея, защото спермата ти съдържа зараза, ако си болен от СПИН и ще я заражиш. При свирка специално, опасността от СПИН е повече за жената, от колкото за мъжа. За мъжа почти е минимална. Поне така съм го чела от доктори
+1 :wink:

GrIp
01-26-2011, 11:07

+1 :wink:

Донякаде вярно, вероятността е много по-малка от колкото при вагинален/анален секс, но риска все още си го има и никак не е малък, раничка от прехапване или кървящи венци или още други работи могат много лесно да приемат или отдадат кръв или каквито и ще да било. И най-тъпото нещо което съм чувал е : Аз си подбирам партньорите, при нормален СПИН тест може да не се засече ХИВ до 3 или 4 или дори и повече месеци след заразяването, а симптоми могат да се появят година или повече след заразяване. Така че по-добре си сложете едно презервативче, нито е по-малко приятно, нито се губи тръпката нито нищо. Не си рискувайте живота за някаква си глупост.