.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Чрез свирка можеш ли да се ..?

Искам да попитам нещо.Примерно ако момичето с което ми е правило свирки е било болно от СПИН аз мога ли да се заразя?Тоест дали от свирка (нищо друго) може да се предава спин?

Фен
    Град
    v ku6ti
    Ami da ne te pla6a ama sam po4ti sigurna 4e moje 6toto tva sa si sekreti,slunkata sadarja zaraza verno malko e,ama q ima taka 4e po dobre si naprai izsledvaniq,bezplatni sa za da si siguren ako se samnqva6 v ne6to
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Az sum chuvala , che ako si zarazen sus SPIN simptomite i dori i v izsledvaniq se proqvqva sled okolo mesec 2,3.... no za da nqmam upreci sled tova- samo sum chuvala

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Добре, чувала съм, че може да се заразиш ако правиш свирки на спинозен от спермата му, но как ще стане обратното?
    Аз не си го обяснявам и не мисля, че може
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

не вижте успокойте се не плачете :P заразено момиче не ми е правило , а просто питам защотото ми беше интересно
    Оптимист ЗАВИНАГИ!

Цитирай Първоначално написано от BecSar
    не вижте успокойте се не плачете :P заразено момиче не ми е правило , а просто питам защотото ми беше интересно

А от къде знаеш, че не ти е правило спинозно момиче, свирка ?

Супер фен
    може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора..

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора..
    =D> =D> =D> =D> Правилно
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

хаахха как го казваш с усмивка хаахха знам защото се знаеме одавна
    Оптимист ЗАВИНАГИ!

Guest
    a kato stana vypros za izsledvaniq i 4e sa bezplatni , kyde vyv vn moga da si napravq takiva izsledvaniq ?????

Ми не мисля,че може!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

знайте че от целувка не можеш да прихванеш СПИН, При целувка пак се отделя слюнка, т.е. от свирка СПИН не се прихваща,освен ако няма няква раничка!!СПОКС
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    До сега не съм чувал някои да се е заразил със спин от свирка

Ако момичето,което ти е правило свирка е имало някаква раничка в устата и е заразена със СПИН,може да ти го предаде и на теб.
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    ранички в устната кухина

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexkiss
    Ако момичето,което ти е правило свирка е имало някаква раничка в устата и е заразена със СПИН,може да ти го предаде и на теб.
    и как ще влезе тая кръв от раничката в него, че да го зарази?

Много лесно,нали му прави свирка!Ако примерно има някаква раничка в устата си е напълно възможно да му предаде СПИН,защото единствените начини за предаването му са:по полов път;от майка на дете и по кръвен път.
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    И аз съм съгласна с това.

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

ot kyde si sigoren 4e sa mu pravili svirka ?

Unknown-18
    Guest
    Може.Вероятноста е не е голяма ама и не е за подценяване.Ранички в устната кухина се появяват в устата ежедневно особено след като си измиеш зъбите.Има възможност така че внимавайте на кой давате да ви лапа.

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ранички в устната кухина
    to4no

Ако си имал някви ранички в устата примерно "АФТИ" или... някви такива ... 100% може ако си нямал 100% неможе!

Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.

Град
    София

Re: Чрез свирка можеш ли да се ..?

Искам да попитам нещо.Примерно ако момичето с което ми е правило свирки е било болно от СПИН аз мога ли да се заразя?Тоест дали от свирка (нищо друго) може да се предава спин?
    Трудно! Почти невъзможно. Трябва да си много голям карък и тя да има ранички по устата или езика, а ти по кyра. Иначе по-опасно е не за теб а за нея, защото спермата ти съдържа зараза, ако си болен от СПИН и ще я заражиш. При свирка специално, опасността от СПИН е повече за жената, от колкото за мъжа. За мъжа почти е минимална. Поне така съм го чела от доктори

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

ghjkhk
    Guest

!

Otidi v HEI staq 501 na 5tiq etaj v danoto v dqsno pravqt bezplatni izsledvaniq vseki den do obqd

Йоско
    Guest
    гъбички се хващат така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си