- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чрез свирка можеш ли да се ..?
Искам да попитам нещо.Примерно ако момичето с което ми е правило свирки е било болно от СПИН аз мога ли да се заразя?Тоест дали от свирка (нищо друго) може да се предава спин?
Az sum chuvala , che ako si zarazen sus SPIN simptomite i dori i v izsledvaniq se proqvqva sled okolo mesec 2,3.... no za da nqmam upreci sled tova- samo sum chuvala![]()
Добре, чувала съм, че може да се заразиш ако правиш свирки на спинозен от спермата му, но как ще стане обратното?
Аз не си го обяснявам и не мисля, че може![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не вижте успокойте се не плачете :P заразено момиче не ми е правило , а просто питамзащотото ми беше интересно
Оптимист ЗАВИНАГИ!
Първоначално написано от BecSar
А от къде знаеш, че не ти е правило спинозно момиче, свирка ?![]()
може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора..![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
=D> =D> =D> =D> ПравилноПървоначално написано от favor_91
164забрана за ползване на профил 2т.
хаахха как го казваш с усмивкаПървоначално написано от Цеци Пенев
хаахха знам защото се знаеме одавна
![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!
a kato stana vypros za izsledvaniq i 4e sa bezplatni , kyde vyv vn moga da si napravq takiva izsledvaniq ?????
Ми не мисля,че може!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
знайте че от целувка не можеш да прихванеш СПИН, При целувка пак се отделя слюнка, т.е. от свирка СПИН не се прихваща,освен ако няма няква раничка!!СПОКС
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Ако момичето,което ти е правило свирка е имало някаква раничка в устата и е заразена със СПИН,може да ти го предаде и на теб.
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
и как ще влезе тая кръв от раничката в него, че да го зарази?Първоначално написано от sexkiss
Много лесно,нали му прави свирка!Ако примерно има някаква раничка в устата си е напълно възможно да му предаде СПИН,защото единствените начини за предаването му са:по полов път;от майка на дете и по кръвен път.
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
И аз съм съгласна с това.Първоначално написано от favor_91
ot kyde si sigoren 4e sa mu pravili svirka ?Първоначално написано от Цеци Пенев
Може.Вероятноста е не е голяма ама и не е за подценяване.Ранички в устната кухина се появяват в устата ежедневно особено след като си измиеш зъбите.Има възможност така че внимавайте на кой давате да ви лапа.
Ако си имал някви ранички в устата примерно "АФТИ" или... някви такива ... 100% може ако си нямал 100% неможе!
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
Трудно! Почти невъзможно. Трябва да си много голям карък и тя да има ранички по устата или езика, а ти по кyра. Иначе по-опасно е не за теб а за нея, защото спермата ти съдържа зараза, ако си болен от СПИН и ще я заражиш. При свирка специално, опасността от СПИН е повече за жената, от колкото за мъжа. За мъжа почти е минимална. Поне така съм го чела от докториПървоначално написано от BecSar
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Otidi v HEI staq 501 na 5tiq etaj v danoto v dqsno pravqt bezplatni izsledvaniq vseki den do obqd
гъбички се хващат така