Влез

View Full Version : може би...

salita
03-02-2007, 12:42
Съжелявам че може да се повтарям но искам да знам.
С приятеля ми правехме секс но презерватива ни се скаса,
30 мин след тва пих противозачатъчни(миналата година ми се беше случило пак :cry: )искам да си направя тест но незнам кога трябва.
Сега ме боли стомаха и много се притеснявам.Може ли някои да ме посъветва нещо? 10х предватително

malka_sladuranka
03-02-2007, 12:42
Само знам, че теста се прави около седмица след въпросния акт.

krisi_pisi
03-02-2007, 12:49
30 мин след тва пих противозачатъчни(миналата година ми се беше случило пак :cry: )искам да си направя тест но незнам кога трябва.
Сега ме боли стомаха и много се притеснявам.Може ли някои да ме посъветва нещо? 10х предватително

Амм...може и да не си забременяла може да те боли корема от притеснения и като си вношаваш още повече ;)

Bleed_heart
03-02-2007, 13:01
ами аз наскоро така се бях притеснила и си взех тест за бременност и начи те бяха две като лентички вътре и едната се прави най-малко седмица след половия акт,а другата не помня точно колко дни от началото на закъснението на цикъла

03-02-2007, 13:10

не вярвам да си забременяла,а коремът може да те боли от притеснение или от предстоящ цикъл

03-02-2007, 13:29
kak taka si pila protivoza4atu4ni???te ne sa za spe6ni slu4ai,a trqbva da se pqit redovno i predi da e stanal gaf kakto sigurno znae6.ako govori6 za postinor dobre,no toi ne e protivoza4atu4no.sko e minala 1 sedmica si napravi test i purvo vzemi da pro4ete6 ne6to po vuprosa predi da pravi6 sex.

03-02-2007, 13:38
пих постинор. А и тва може да се случи на всеки дори и на тебе "Гост" но не го пожелавам на никого

marina star
03-02-2007, 13:42
пих постинор. А и тва може да се случи на всеки дори и на тебе "Гост" но не го пожелавам на никого

spoko togava
pro4eti malko,ima 123456876 temi za postinora