View Full Version : може би...
Съжелявам че може да се повтарям но искам да знам.
С приятеля ми правехме секс но презерватива ни се скаса,
30 мин след тва пих противозачатъчни(миналата година ми се беше случило пак :cry: )искам да си направя тест но незнам кога трябва.
Сега ме боли стомаха и много се притеснявам.Може ли някои да ме посъветва нещо? 10х предватително
malka_sladuranka
03-02-2007, 12:42
Само знам, че теста се прави около седмица след въпросния акт.
krisi_pisi
03-02-2007, 12:49
30 мин след тва пих противозачатъчни(миналата година ми се беше случило пак :cry: )искам да си направя тест но незнам кога трябва.
Сега ме боли стомаха и много се притеснявам.Може ли някои да ме посъветва нещо? 10х предватително
Амм...може и да не си забременяла може да те боли корема от притеснения и като си вношаваш още повече ;)
Bleed_heart
03-02-2007, 13:01
ами аз наскоро така се бях притеснила и си взех тест за бременност и начи те бяха две като лентички вътре и едната се прави най-малко седмица след половия акт,а другата не помня точно колко дни от началото на закъснението на цикъла
не вярвам да си забременяла,а коремът може да те боли от притеснение или от предстоящ цикъл
kak taka si pila protivoza4atu4ni???te ne sa za spe6ni slu4ai,a trqbva da se pqit redovno i predi da e stanal gaf kakto sigurno znae6.ako govori6 za postinor dobre,no toi ne e protivoza4atu4no.sko e minala 1 sedmica si napravi test i purvo vzemi da pro4ete6 ne6to po vuprosa predi da pravi6 sex.
пих постинор. А и тва може да се случи на всеки дори и на тебе "Гост" но не го пожелавам на никого
marina star
03-02-2007, 13:42
пих постинор. А и тва може да се случи на всеки дори и на тебе "Гост" но не го пожелавам на никого
spoko togava
pro4eti malko,ima 123456876 temi za postinora