View Full Version : Прочетете!Нуждая се от вас
Здравеите!Първо ще ви помоля за компетентен отговор-а не подигравки!Ето я и моята история:
Аз съм на 15 а момчето което харесвам на 21 години.Не мислете че го харесвам заради парите му.Той работи но парите не му стигат за нищо.Да има кола но я взе 2 употреба и то на изплащане.Така че не търся материалното,защото съм виждала теми в който казват че само това търсим у едно момче.Много го харесвам но той се държи странно.Говорили сме и преди казвал ми е че ме харесва но само до там.Днес като мина покрай мен с колата си изписка и профуча.На улицата се спрях с една фр. да поговорим а той като ме видя даде газ и се завъртя като луд а след това даде пулна скорос и изчезна.Въпросът ми е дали ме харева!!!
Възможно е, но аз не мисля.
Според мен те харесва и се прави на гъзар като показва как може да кара ;) Това е моето мнение - може и да греша. Понякога обаче неволно и аз правя така .. :oops:
JuSt_A_vErMiN
03-02-2007, 15:19
еми може би те харесва,но по твоите думи сякъш той се перчи с колата си...незнам,ако те харесва ще дойде сам и ще ти каже или поне ще прави намеци...
prosto se pravi na mn otvoren mi ne znam dali te haresva
malkoto^f
03-02-2007, 16:01
spored men iska da privleche vnimanie s tova,no neznam dali te haresva :-k
Здравеите!Първо ще ви помоля за компетентен отговор-а не подигравки!Ето я и моята история:
Аз съм на 15 а момчето което харесвам на 21 години.Не мислете че го харесвам заради парите му.Той работи но парите не му стигат за нищо.Да има кола но я взе 2 употреба и то на изплащане.Така че не търся материалното,защото съм виждала теми в който казват че само това търсим у едно момче.Много го харесвам но той се държи странно.Говорили сме и преди казвал ми е че ме харесва но само до там.Днес като мина покрай мен с колата си изписка и профуча.На улицата се спрях с една фр. да поговорим а той като ме видя даде газ и се завъртя като луд а след това даде пулна скорос и изчезна.Въпросът ми е дали ме харева!!!
ти си на 15 той е идиот.
Това е началото на една красива любов.
Myni4kutu
03-02-2007, 16:38
mnogo si umen dumi nqmam.Ta po temata.6tom e pravil tezi gyzarii s kolata iska da privle4e vnimanieto ti.A i 6to vednyj ti e kazval 4e te haresva zn e taka
XIXI bih kazala edno golqmo XOXOXOXO za teb {}{}{}
XIXI bih kazala edno golqmo XOXOXOXO za teb {}{}{}
За мен ли.ООО Мерси ^^
strawberry_girl4e
03-02-2007, 18:33
moje i da te haresva no 6te razbere6 edva sled kato go pita6 a i sy6to sq moje da se prai na nedostypen s taz koli4ka :)
Dissenter
03-02-2007, 19:23
Може би те харесва,но или го е срам да ти каже,или се прави на ударен.Според мен не е удачно ти да ходиш да го питаш дали те харесва...Той сам трябва да дойде и да ти го каже.Ако е така де :wink:
baby_angel
03-10-2007, 13:34
spored men ne te haresva sori 4e ti go kazvam no za di iz4ezva taka kato te vidi kakvo dr moje da si pomisli 4ovek
Абе харесва. Какво ще и харесва, че тя е на 15. 6 години разлика на тая възраст са МНОГО. Вярно, че те мъжете са си по-тъпи, ама...Най-вероятно просто гъзарее, защото вижда, че ти го харесваш.
to ako toi znae dali te haresva 6te e dobre..
BeBcHeTo
03-10-2007, 14:42
Може би те харесва.Трябва да поговорите
nEEdWeeD
03-15-2007, 11:08
mi ne moga da kaja dali te haresva ili ne zatova pitai nego nai-dobre e :wink:
DaR4eTo_COoL
03-15-2007, 11:20
mi mili4ka kaji mu kakvo 4uvstva6...nai dobre e da si otkrovenna s nego.vse ima nqkakuv na4in da mu kaje6 4e iska6 da znae6 kakvo 6te stne ot tuk natatuk i 4e ne moje6 da jivee6 v neizvestnost...haresva te ne te haresva aaa mi da si kaje i toi...provokirai go obli4ai se pooo taka...i go pitai kaji si mu vsi4ko koeto iska6 da znae6.ne mu kazvai 4e go haresva6 6tot moje i da ne te haresva ii 6te ostane6 na suho.Pitai go kakvo misli dali naistina te haresva ii kakvo iska izob6to naqsno li e s tva koeto iska......Aide uspeh dano stane si4ko kakto ti iska6 :smt016