PDA

View Full Version : mi istoriiikata mi :)

bilqn4eto
03-02-2007, 19:45
zdraveite.temata mi e mnogo obarkana.iskam prosto da se rastovarq kato vi razkaja moqta istoriq makar i nqkoi hora ve4e da sa pro4itali nakasani 4asti ot neq. lqtoto bqh na rojdenniqt den na bratov4et mi,kadeto se zapoznah s edin negov dosta dobar priqtel.i taka i taka i taka...ta nakraq stana taka 4e se zbiha zaradi men,za6toto tova mom4e mi kazva6e kolko mnogo me haresva i bil lud po men(no az ne vqrvah,za6toto tova be6e parvata ni sre6ta s nego),ta prodaljava6e da mi dosajda i az ne znam dali postapih pravcilno,oba4e izvikah na bratov4et mi,a toi be6e "malko" piinal i udari umruk na mom4eto.kakto i da e po-kasno vsi4ko se opravi mejdi tqh i posle na edin drug rojden den se vidqhme otnovo i togava az tragnah s tova mom4e,za6toto dosta mi haresva6e.no ne znaeh dali ne sam sgre6ila,za6toto edva se bqhme zapoznali,puk i toi e ot moeto selo,no 4esto idva v grada mi.(zabravih da spomena 4e tova be6e parvoto mi gadje,kato izklu4im detskite legotiiki :-D ) ta s nego hodihme 2 meseca i poneje dosta rqdko se vijdahme az re6ih da skasam s nego,gadnoto be6e 4e tova stana to4no predi nova godina.i skoro az go vidqh otnovo na edno kopon4e i kato go vidqh napravo onemqh.ne znam mislq 4e o6te go haresvam.no toi si ima6e priqtelka,s koqto ne se haresvat(v koeto sam sigurna),i mi stana gadno.toi se darje6e bezrazli4no kam neq i gleda6e samo kam men postoqnno.ta sega ne znam dali sa o6te zaedno.a az sam stra6no obarkana,za6toto ne znam dali v sa6tnost vse o6te mnogo go haresvam ili se 4uvstvam taka,za6toto to0va be6e parvoto mi gadje i mi lipsvat pregradkite mu :? .ne vqrvam nqkoi da pomogne,no imah nujda da razkaja na nqkogo.
mersi za tarpenieto....lele kolko izpisah :shock:

PankO
03-02-2007, 20:00
Доста си глупава... щом тъсиш помощ тук.
На колко си? Детските години? Че сега данямаш 2 деца? И едното да е на 21.

Мисля, че просо трябва да поговориш с него и да му кажеш това, което ти е в главата без да се притесняваш.
Послушай ме! Аз съм много умен.

sladko`eFche
03-02-2007, 20:02
znam kakvo e moq slu4ai e podoben skusah s purvoto mi ser gaje samo za6toto ne e ot vn kato men :smt010 sega hodq s edno mom4e koeto obi4am no ne sum zabravila purviq si...izl6no e da ti kazvam 4e nai silno spored men nai istinski detski i neviini 4uvstva ima6 kum purviq ti...zatova mislq 4e 6te go obi4a6 pone o6te dulgo vreme no ne vqrvam 4e 6te se po4uvstva6 po dobre ako otnovo ste zaedno. nameri si drug i povqrvai mi 6te izpita6 su6tite pregrudki koito ti lipsvat dori i po dobre ;) {}

carevi4noto_momi4e
03-02-2007, 20:04
Доста си глупава... щом тъсиш помощ тук.
На колко си? Детските години? Че сега данямаш 2 деца? И едното да е на 21.

Мисля, че просо трябва да поговориш с него и да му кажеш това, което ти е в главата без да се притесняваш.
Послушай ме! Аз съм много умен.6to da e glupava be tursi suvet momi4eto daje vij kak se kazva foruma i pak si pomisli?!

iskam
03-02-2007, 20:21
Значи докат не си го видяла не си се сещала за него.. и после на купона изведнъй страшно много ти липсва. Еми това е само щот е бил с друго момиче и ти си ревнувала. А и си объркана и не знаеш ко искаш. Но ще го преживееш. Продължи да си живееш и си намери друг. С времето всичко се забравя.. :)

koalka
03-02-2007, 20:31
Ми какво да ти кажа, съвет не знам дали искаш.Но все пак помисли малко и ако искаш да бъдеш с него, говорете и ако той е съгласен, не виждам проблем. :wink:

bilqn4eto
03-02-2007, 20:32
:) mersi vi mnogo

deni9444
06-29-2007, 15:30
nqma smisal da se vra6ta6 pri nego. stanalo e taka prosto za6toto e bil parvata golqma liubov