View Full Version : Да Ви се оплача. :(
Ми моя е на работа от понеделник до събота от 8ч. до 17ч., а аз съм на даскало от 8ч. до 14ч. и единствено може да се виждаме вечер, и то не всеки ден, а от три седмици насам кара по две смени, демек от 8. до 22ч. и след работа е супер уморен и само охка и пъшка и така ми скапва настроението. И напоследък се виждаме веднъж седмично, и аз нещо почнах да излизам с неговите приятели... а пък супер мноо си го харесвам, и той си ме харесва и ми е много кофти когато не мога да го видя, а и няма начин да променя нещата.. обаче тва не е никва връзка да се виждаме толкова рядко и аз супер мн си свикнах с него когато имаше повече свободно време. Разбираме си се отлично, ама тея рядки срещи... нещо не е мноо добре. И наистина ми е супер криво, че се виждаме толкова рядкооооо :(:(:(:( и не знам кво да правя ся.. а от тоя месец започват гостуванията на Локомотив Пловдив извън града и тука ся сумати време ша ходат агитките по мачовете на Локото и ся хептен ша си го виждам ОЩЕ ПО РЯДКООООО :(:(:(:(:( ама то пък и ако се виждахме прекалено често има вероятност да си омръзнем, а пък ако не се виждаме често тръпката може да изчеезнееее :(:(:( Искам си него :( Не ща друг :(
Говори с него, опитайте се да намерите време.А през събота и неделя, не можете ли да се виждате?
Говори с него, опитайте се да намерите време.А през събота и неделя, не можете ли да се виждате?
ама и събота работи. а неделя спи до късно и пак само вечер може да се виждаме :(((((. ама ок - ще си поговоря с него :)
jus7_a_boy
03-03-2007, 07:36
Не е болка за умиране и събота и неделя да се виждате, предцени дали момчето си заслужава и ако мислиш, че да тогава поговорете и намерете кога да се виждате макар и рядко. :?
ама и събота работи. а неделя спи до късно и пак само вечер може да се виждаме :(((((. ама ок - ще си поговоря с него :)Вечер, но все пак се виждате.Но все пак му кажи да обмисли решението за друга работа.Не искам да давам акъл, но определено и на него не му се отразява добре, щом се връща скапан.
prosto trqbva da pogovorite da mu kajesh kakvo ti e na tebe pak toi bi trqbvalo da se zamisli
cherinka
03-03-2007, 13:42
Ами защо примерно не спите заедно? Някой път у тях, някой път у вас? И така ще си наваксвате за през деня :)
ми кажи му че искаш да се виждате по-често.Той едва ли може нещо особено да направи шом е на работа в крайна сметка,а и сега като каваш че ше ходят с агитката можеш а ходиш с тях,тва е супер вариант..по мачовете става супер....
malka_sladuranka
03-03-2007, 16:14
Ами, като няма начин ще трябва да се съобразяваш с вренмето му.
strawberry_girl4e
03-03-2007, 19:07
mi za si4ko si ima na4in...a 6tom go obi4a6 6te namerite na4in..spored men nai dobre da pogovori6 s nego i da mu kaje6 4e po4va da ti lipsva i taka moje da namerite nqkvo re6enie
krem4et0
03-03-2007, 19:39
Ами така се получава-и аз съм до 8 и половина на лекции и съм зверски уморена, но намирам време да го виждам и делничните дни, защото искам. Има ли желание-получава се! Просто трябва да си настроите графика и ще се получи. Съберете се и си определете кога ще се виждате и по колко.
Ми моя е на работа от понеделник до събота от 8ч. до 17ч., а аз съм на даскало от 8ч. до 14ч. и единствено може да се виждаме вечер, и то не всеки ден, а от три седмици насам кара по две смени, демек от 8. до 22ч. и след работа е супер уморен и само охка и пъшка и така ми скапва настроението. И напоследък се виждаме веднъж седмично, и аз нещо почнах да излизам с неговите приятели... а пък супер мноо си го харесвам, и той си ме харесва и ми е много кофти когато не мога да го видя, а и няма начин да променя нещата.. обаче тва не е никва връзка да се виждаме толкова рядко и аз супер мн си свикнах с него когато имаше повече свободно време. Разбираме си се отлично, ама тея рядки срещи... нещо не е мноо добре. И наистина ми е супер криво, че се виждаме толкова рядкооооо :(:(:(:( и не знам кво да правя ся.. а от тоя месец започват гостуванията на Локомотив Пловдив извън града и тука ся сумати време ша ходат агитките по мачовете на Локото и ся хептен ша си го виждам ОЩЕ ПО РЯДКООООО :(:(:(:(:( ама то пък и ако се виждахме прекалено често има вероятност да си омръзнем, а пък ако не се виждаме често тръпката може да изчеезнееее :(:(:( Искам си него :( Не ща друг :(
му булка кажи му го това на него!!!!!! "ако се виждахме прекалено често има вероятност да си омръзнем"--а е тва е мн тъпо...не е никак вярно това си зависи от хората не по колко се виждате..!!!!
Момчето работи. Не бъди лигла и не му надувай главата.
Еми така е като някви пикли дето още не са завършили ходят с вече работещо момче(мъж)..........Ето ви защо съм против тия огромните разлики....А ти.......си......смешна......нали от тия парички ти плаща сметката... :lol: И ти купува подаръчета.... :lol: ...леле....
П.С.Леле кколко съм се озлобила днеска.... :shock:
Момчето работи. Не бъди лигла и не му надувай главата.
Еми така е като някви пикли дето още не са завършили ходят с вече работещо момче(мъж)..........Ето ви защо съм против тия огромните разлики....А ти.......си......смешна......нали от тия парички ти плаща сметката... :lol: И ти купува подаръчета.... :lol: ...леле....
П.С.Леле кколко съм се озлобила днеска.... :shock:
Не е така. Три години ни е разликата, а и аз не му позволявам да ми плаща каквото и да било.