View Full Version : Редно ли е да правиш секс, за да угодиш на гаджето?
MOJE BI VSEKI 6TE NAPI6E 4E NE E REDNO NO VSE PAK DAITE SI MNENIETO PO VUPROSA
Лично според мен, нищо не трябва да се прави само за да се угоди на гаджето. Ако правиш нещо, го правиш с желание. Ако е по задължение (а не защото наистина го искаш), вече нещата започват да се насилват и ги прави малко безсмилени. Поне аз така си мисля. Дали ще е секс, дали ще са кафета, разходка или нещо друго...
alkobalko
03-03-2007, 18:35
И аз съм на твоето мнение. Все пак вие не сте заедно само заради единя секс. Да, и това е част от връзката ви, но не само.
Fanatichka
03-03-2007, 18:49
Бях изправена пред този "проблем", защото с моето гадже ходим от доста време и естествено се нуждае от секс.Моята приятелка и гаджето й(приятел на моя) постоянно ми казваха(и продължават)"пусни му е", "и той има нужди" и някакви от сорта, при което на мен ми ставаше супер гадно!Казах им, че без желание не става!Предпочитам да го направя, когато сама поискам, а не за да угодя на някой, било то на човека, когото обичам!
krem4et0
03-03-2007, 18:56
Правя секс, защото аз искам. Разбира се и той трябва да го иска. На сила не става. А и само, защото той има нужди е много тъпа причина. между другото аз съм тази, която иска повече секс, така че не съм поставена пред тази дилема. по-скоро е той!
Това, което си написала е вярно и отговаря на въпроса ти. :wink:
imala sam takav problem. i pove4e nikoga prez jivota si nqma da napravq podobno ne6to samo za da ugodq. no togava bqh zaslepena, misleh 4e go obi4am i iskah da mu e dobre. sega se uprekvam za tova i pove4e nikoga nqma da ugajdam na mom4eta taka. po-skoro te 6te mi ugajdat.... :)
strawberry_girl4e
03-03-2007, 19:29
i az ne mislq 4e trqbva da se pravi ne6to samo za da se ugodi na partniora bilo to seks i t.n. a i ako toi/tq te obi4a dostaty4no kolkoto i nujdi da ima 6te izka4a ti da si gotov/a :) на сила хубост не става
sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 19:32
Лично според мен, нищо не трябва да се прави само за да се угоди на гаджето. Ако правиш нещо, го правиш с желание. Ако е по задължение (а не защото наистина го искаш), вече нещата започват да се насилват и ги прави малко безсмилени. Поне аз така си мисля. Дали ще е секс, дали ще са кафета, разходка или нещо друго...
+1 :smt023
BloodSoul
03-03-2007, 19:36
В една връзка не е най-важен секса. На първо място за чувствата и желанията, след това сексуалните отношения.
Sexapilna_kukla
03-03-2007, 20:06
Разбира се, че секса се прави, когато се желае и от двете страни, а не само, за да угодиш на някого, без желание... Но има и такива случаи- обикновено по-малките момиченца понякога го правят, за да не им се "разсърди" приятеля или нещо от сорта ](*,)
malka_sladuranka
03-03-2007, 20:08
От тук идва въпросът: Какво е бъдещето на тази връзка без секс?
ПП Говоря само ако въпросните партньори не са на 14 примерно.
sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 20:13
изобщо без секс? или да се чакат 1-друг цяла година примерно?
Sexapilna_kukla
03-03-2007, 20:16
Зависи за колко време става на въпрос, начин на мислене на партниорите и т.н. Но в крайна сметка каквото и да казваме, в една връзка няма ли секс, отношенията постепенно охладняват. Не че секса е най-важното нещо, но е от особено голямо значение...
mimi_pink
03-03-2007, 20:17
еми да ако правиш нешо без желание -то си е чисто насилване!!
malka_sladuranka
03-03-2007, 20:21
изобщо без секс? или да се чакат 1-друг цяла година примерно? Във това да се чакат колкото време им е необходимо не виждам нищо лошо. Въпреки, че зависи за какво време става въпрос, да не са ери.... :shock:
W3aKn3ss
03-03-2007, 20:26
Все тая... пределно ясно е, че в една връзка секс трябва да има. Нищо, че не е най-важното в нея.. без него неможе! Насила.. ако е насила и след края на първия месец, бих казъл.. че тва не е връзка, а лиготия... Ще се превърне в поредната Платонична боза..
`Death`Whore`
03-03-2007, 20:26
Веднъж да го направиш, за да му угодиш - окей. Но ако стане системно, е лошо.
sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 20:31
Веднъж да го направиш, за да му угодиш - окей.
...стига това 'веднъж' да не е когато на момичето му е за пръв път... или за пръв път да спи с новото си гадже...
`Death`Whore`
03-03-2007, 20:33
Естествено...мислех, че става въпрос за връзка...
A_Loving_Girl
03-03-2007, 20:41
Като не ми се иска значи няма да получи нищо ,ще чака колкото трябва
такива номера не минават да угаждам:)
sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 20:42
Естествено...мислех, че става въпрос за връзка...
е, ако е за връзка... правили са си преди секс... имат къде да го правят и т.н и т.н, обаче момичето не му пуска... или започва да го прави само, за да му 'угоди'... тогава, мисля, че връзката им е сериозно застрашена :-k
`Death`Whore`
03-03-2007, 20:44
Затова по-горе казах, че ако е инцидентно, би могло да се приеме. Макар че е странно как човек няма да пожелае любимия си човек по време на любовната игра...
sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 20:47
Затова по-горе казах, че ако е инцидентно, би могло да се приеме. Макар че е странно как човек няма да пожелае любимия си човек по време на любовната игра...
аз след като разбрах, че тез в съседния клас двойката дет ходят 4години не са спали заедно.... ъъъъ....мисля вече, че всичко е възможно....
`Death`Whore`
03-03-2007, 20:48
Хората изродясват все повече :shock:
И после да се чудиш защо имат психични проблеми...всичко идва от сексуалната незадоволеност. 4 години #-o
HardcorE_AFA
03-03-2007, 20:50
аз правя секс с моя приятел да си угодя на мене си
Sexapilna_kukla
03-03-2007, 20:53
аз след като разбрах, че тез в съседния клас двойката дет ходят 4години не са спали заедно.... ъъъъ....мисля вече, че всичко е възможно....
:shock: Лелеее, побъркан народ #-o
My_Infernal_Majesty
03-03-2007, 20:57
Твърдо не!
Не мисля че трябва да спиш с гаджето си за да му угодиш- секса за угаждане ли е?! аз знаех че е за удоволствие и израз на любов м/у двама души-но може и да греша.
Аз не бих казала ч имам точно гадже... т.е. не знам за сега как да го нареча и тъй като мразя думата гадже, няма да го наричам така, всичко с времето си, той е страшно мил и добър и никога не би искал от мен нещо което знае че не мога да му дам /или пне за сега не мога.../, а и той знае че съм девствена така че... мисля че има време не искам да бързам, не искам да права нещо за което не съм сигурна и което е съвсем непознато за мен...
krem4et0
03-03-2007, 20:59
Абе аз за 2 съм чувала и познавам такива, ама 4 е доста. и все пак на колко са-ако са на по 16 ги оправдавам!
favor_91
03-03-2007, 21:00
И аз съм на твоето мнение. Все пак вие не сте заедно само заради единя секс. Да, и това е част от връзката ви, но не само.
подкрепям напълно =D>
`Death`Whore`
03-03-2007, 21:00
Ако са малки за секс, каква двойка са тогава...
sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 21:04
Абе аз за 2 съм чувала и познавам такива, ама 4 е доста. и все пак на колко са-ако са на по 16 ги оправдавам!
амииии...18 как ти звучи...даже карат 19тата...
ThePainIsReaL
03-04-2007, 11:10
Първият път не е редно . Но при по-сериозна връзка , може да се случи на гаджето много много да му иска , а на мен - не и бих се жертвала . Но всеки път да спя с него само за да му угаждам и за да не ме остави - не ! Сгрешил е вратата .
Trisha1991
03-04-2007, 11:25
Винаги е редно! АКо го обичаш, ако не ти пука за него, тогава може
Да, не мисля, че е редно.
Кой е той/тя, че ще те принуждава да правиш нещо, което ти не искаш?!
Освен, ако ти не го обичаш УЖАСНО МНОГО и искаш да му угодиш... Тогава ест., че няма да има проблеми.
А, ако говорим за 1ви път... Отново идва въпроса - ТИ ОБИЧАШЛИ ГО/Я и иска ли тя/той да ти е 1вия/.....
krem4et0
03-04-2007, 14:17
амииии...18 как ти звучи...даже карат 19тата...
Значи 1 моя позната знам,че държа гаджето си на сухо 2 години и половина. това се случи преди година и половина и тя беше на 19-почти на 20. Ние с приятеля ми не правехме секс 1 година и половина и го направихме,когато бяхме почти на 21-1 месец преди неговия и 3 преди моя РД. Всичко е възмжно!
sh3_1s_7h3_0n3
03-04-2007, 14:45
Значи 1 моя позната знам,че държа гаджето си на сухо 2 години и половина. това се случи преди година и половина и тя беше на 19-почти на 20. Ние с приятеля ми не правехме секс 1 година и половина и го направихме,когато бяхме почти на 21-1 месец преди неговия и 3 преди моя РД. Всичко е възмжно!
а вие защо толкова сте се пазили? ддз...год и половина не е ли много време сякаш....ако сте постоянно заедно :-k
PlaY*GirL
03-04-2007, 14:47
Според мен не е много редно,защото ако наистина те обича ще изчака когато и ти си готов/а.Ако не те изчака и те зареже значи не те е обичал много. :roll:
krem4et0
03-04-2007, 15:06
а вие защо толкова сте се пазили? ддз...год и половина не е ли много време сякаш....ако сте постоянно заедно :-k
не сме били постоянно заедно. даже,докато той беше в казармата се виждахме на 2 месеца за по 4-5 часа. Моят отговор е,че просто и за двамата беше и е де първа сериозна и в истинският смисъл връзка. за това искахме да опитаме всичко, да свикнем 1 с дрг, да се радваме на това да се елуваме с часове, да се прегръщаме и да се забавляваме!
sh3_1s_7h3_0n3
03-04-2007, 15:30
не сме били постоянно заедно. даже,докато той беше в казармата се виждахме на 2 месеца за по 4-5 часа. Моят отговор е,че просто и за двамата беше и е де първа сериозна и в истинският смисъл връзка. за това искахме да опитаме всичко, да свикнем 1 с дрг, да се радваме на това да се елуваме с часове, да се прегръщаме и да се забавляваме!
готино! дано продължи макс. дълго! ей такива двойки много ме радват \:D/
Lorraine
03-04-2007, 15:32
еми да ако правиш нешо без желание -то си е чисто насилване!!мхм..
Az si mislq,4e vseki 4ovek pravi sex s jelanie,taka 4e tva e tupo da se li6ava6 ot tova udovolstvie purvo samiq ti i posle partniora ti...
olive_oil
03-04-2007, 16:31
еми сигурно е редно. Просто мисля, че тр да се поставяме на мястото на другите.
gangbang
03-06-2007, 15:12
Който обича, угажда на партньора си. Двустранно е. Ако го няма, си е половинчата работа. :)
stra6no_sexy
03-06-2007, 15:24
ни6то не става на сила..или го иска6 или не
По-скоро той ми угажда, защото май аз съм по-ненаситната.
Ти сама си отговори на въпроса :wink:
teenkopele
03-09-2007, 08:09
Да, както и обратното (гаджето да прави, за да ни угоди). :wink:
ggogogog
03-09-2007, 12:14
РЕДНО Е ДА, ОСОБЕНО КАТО СИ МУ ИЗНЕВЕРИЛА ЕДИН ПАТ Е РЕДНО ДА ПРАВИШ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА НЕГО !!!!!!!!!!!!
hahavteen
03-09-2007, 13:14
Emi na men mi se sly4i edin put.Gledah go 4e mn my se iska i samo mi vika6e aide aide a puk az niamah osobeno jelanie.Za tva my kazah aide ama na burzi4ko i taka...Spored men e normalno da se sly4i ne6to takova v edna vruzka.Vseki ima razli4ni nyjdi i triabva da se praviat kompromisi.