.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    az:)
    Guest

Редно ли е да правиш секс, за да угодиш на гаджето?

MOJE BI VSEKI 6TE NAPI6E 4E NE E REDNO NO VSE PAK DAITE SI MNENIETO PO VUPROSA

Лично според мен, нищо не трябва да се прави само за да се угоди на гаджето. Ако правиш нещо, го правиш с желание. Ако е по задължение (а не защото наистина го искаш), вече нещата започват да се насилват и ги прави малко безсмилени. Поне аз така си мисля. Дали ще е секс, дали ще са кафета, разходка или нещо друго...

И аз съм на твоето мнение. Все пак вие не сте заедно само заради единя секс. Да, и това е част от връзката ви, но не само.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Бях изправена пред този "проблем", защото с моето гадже ходим от доста време и естествено се нуждае от секс.Моята приятелка и гаджето й(приятел на моя) постоянно ми казваха(и продължават)"пусни му е", "и той има нужди" и някакви от сорта, при което на мен ми ставаше супер гадно!Казах им, че без желание не става!Предпочитам да го направя, когато сама поискам, а не за да угодя на някой, било то на човека, когото обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правя секс, защото аз искам. Разбира се и той трябва да го иска. На сила не става. А и само, защото той има нужди е много тъпа причина. между другото аз съм тази, която иска повече секс, така че не съм поставена пред тази дилема. по-скоро е той!

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което си написала е вярно и отговаря на въпроса ти.

Град
    varna
    imala sam takav problem. i pove4e nikoga prez jivota si nqma da napravq podobno ne6to samo za da ugodq. no togava bqh zaslepena, misleh 4e go obi4am i iskah da mu e dobre. sega se uprekvam za tova i pove4e nikoga nqma da ugajdam na mom4eta taka. po-skoro te 6te mi ugajdat....

Град
    In The Deep Forests! :)
    i az ne mislq 4e trqbva da se pravi ne6to samo za da se ugodi na partniora bilo to seks i t.n. a i ako toi/tq te obi4a dostaty4no kolkoto i nujdi da ima 6te izka4a ti da si gotov/a на сила хубост не става
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Re: Редно ли е да правиш секс, за да угодиш на гаджето?

Цитирай Първоначално написано от az:)
    MOJE BI VSEKI 6TE NAPI6E 4E NE E REDNO NO VSE PAK DAITE SI MNENIETO PO VUPROSA

Лично според мен, нищо не трябва да се прави само за да се угоди на гаджето. Ако правиш нещо, го правиш с желание. Ако е по задължение (а не защото наистина го искаш), вече нещата започват да се насилват и ги прави малко безсмилени. Поне аз така си мисля. Дали ще е секс, дали ще са кафета, разходка или нещо друго...
    +1
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    В една връзка не е най-важен секса. На първо място за чувствата и желанията, след това сексуалните отношения.

Супер фен
    Разбира се, че секса се прави, когато се желае и от двете страни, а не само, за да угодиш на някого, без желание... Но има и такива случаи- обикновено по-малките момиченца понякога го правят, за да не им се "разсърди" приятеля или нещо от сорта

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    От тук идва въпросът: Какво е бъдещето на тази връзка без секс?

ПП Говоря само ако въпросните партньори не са на 14 примерно.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka

изобщо без секс? или да се чакат 1-друг цяла година примерно?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен

Зависи за колко време става на въпрос, начин на мислене на партниорите и т.н. Но в крайна сметка каквото и да казваме, в една връзка няма ли секс, отношенията постепенно охладняват. Не че секса е най-важното нещо, но е от особено голямо значение...

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    еми да ако правиш нешо без желание -то си е чисто насилване!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

изобщо без секс? или да се чакат 1-друг цяла година примерно?
    Във това да се чакат колкото време им е необходимо не виждам нищо лошо. Въпреки, че зависи за какво време става въпрос, да не са ери....

Все тая... пределно ясно е, че в една връзка секс трябва да има. Нищо, че не е най-важното в нея.. без него неможе! Насила.. ако е насила и след края на първия месец, бих казъл.. че тва не е връзка, а лиготия... Ще се превърне в поредната Платонична боза..
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Мега фен
    Веднъж да го направиш, за да му угодиш - окей. Но ако стане системно, е лошо.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Веднъж да го направиш, за да му угодиш - окей.
    ...стига това 'веднъж' да не е когато на момичето му е за пръв път... или за пръв път да спи с новото си гадже...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен
    Естествено...мислех, че става въпрос за връзка...

Град
    Варна
    Като не ми се иска значи няма да получи нищо ,ще чака колкото трябва
    такива номера не минават да угаждам
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Естествено...мислех, че става въпрос за връзка...
    е, ако е за връзка... правили са си преди секс... имат къде да го правят и т.н и т.н, обаче момичето не му пуска... или започва да го прави само, за да му 'угоди'... тогава, мисля, че връзката им е сериозно застрашена
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен
    Затова по-горе казах, че ако е инцидентно, би могло да се приеме. Макар че е странно как човек няма да пожелае любимия си човек по време на любовната игра...

Затова по-горе казах, че ако е инцидентно, би могло да се приеме. Макар че е странно как човек няма да пожелае любимия си човек по време на любовната игра...
    аз след като разбрах, че тез в съседния клас двойката дет ходят 4години не са спали заедно.... ъъъъ....мисля вече, че всичко е възможно....
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен
    Хората изродясват все повече

И после да се чудиш защо имат психични проблеми...всичко идва от сексуалната незадоволеност. 4 години

аз правя секс с моя приятел да си угодя на мене си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си