View Full Version : Какво бихте направили, ако...?
Haide sega da vi zgashtq na tqsno .:
Koe bihte prepdpocheli ako stoite pred slednata dilema?
Zapoznavate se s neveroqtno momiche/momche ,koeto vi kara da se chustvate sqkash nishto drugo ne e ot znachenie ,ne spirate da mislite za neq/nego ,no kakto vie taka i tq/toi iska da ostanete samo priqteli ,a chuvstvata vi stavat vse po silni i po silni edin kum drug.
Vaprosa mi sega kum vas e ,kakvo shte napravite v podobna situaciq i zashto?
sweet_DENI_f
03-03-2007, 19:27
еми щом имаме повече от приятелски чувства един към друг защо да не се пробваме като двойка пък каквото излезе...
krem4et0
03-03-2007, 19:29
Ако сме супер добри приятели не виждам защо да не му кажа за чувствата си. Правила съм го 2 пъти-единият път бях използвана, ама от втория се роди голямата ми любов с мойто момче.
Ще му призная за чувствата си и може би ще се надявам нещо да стане.
Plamen †
03-03-2007, 19:32
Zapoznavate se s neveroqtno momiche/momche ,koeto vi kara da se chustvate sqkash nishto drugo ne e ot znachenie ,ne spirate da mislite za neq/nego ,no kakto vie taka i tq/toi iska da ostanete samo priqteli ,a chuvstvata vi stavat vse po silni i po silni edin kum drug.
:smt005 ти ме заби.
ми ще издебна одобният момент за "изповядване"
cherinka
03-03-2007, 19:35
Аз не бих признала чувствата си. За мен едно приятелство е много по-важно отколкото някаква си прословута връзка, от която не се знае какво ще излезе.
ебати въпроса. тва е сеедно да ти се яде хипер мноо шоколад, и да е на 1 метър от тебе, пък да те мързи да станеш..
Octofunk
03-03-2007, 21:30
ебати въпроса. тва е сеедно да ти се яде хипер мноо шоколад, и да е на 1 метър от тебе, пък да те мързи да станеш..
Добре казано! Подкрепям!
CVETELLINA
03-04-2007, 07:17
no kakto vie taka i tq/toi iska da ostanete samo priqteli ,a chuvstvata vi stavat vse po silni i po silni edin kum drug.
Е тва как ще се случи,ако чувствата ни се засилват един към друг-тогава ще тръгнем. :wink: Защо да оставаме само приятели,при положение,че имаме по-силни чувства? :roll: 8-[
`Death`Whore`
03-04-2007, 07:18
Сами си измисляте проблеми, тъпи дечурлиги! Ако и двамата се харесвахте, нямаше да искате да сте само приятели. Май те лъжат :)
JoeBanana
03-04-2007, 07:19
спирам секва комуникация и да си търси други приятели :mrgreen:
alkobalko
03-04-2007, 07:28
И защо ще си усложнявате живота? Щом и двамата се обичате, но не само като приятели защо да не сте заедно?
Ще ни сгащиш ако ти отговорим... ама май ти отговаряме :lol:
Ми кво ще направя.?
Ще изчезна. А тя да се оправя. Да не е единствена. Ще ми е гадно макс седмица после съм като нов!
И защо ще си усложнявате живота? Щом и двамата се обичате, но не само като приятели защо да не сте заедно?
съгласна съм. толкова искренни и красиви чувства няма защо да се крият сякаш са нещо срамно или сякаш са нещо, което ни проваля живота. напротив! такива чувства могат само да издигнат човека!
i az sam popadala v sa6tata sityaciq nqma da izdarjite garanciq prosto ako ima ne6ta koito vi pre4at da imate vrazka i zatva iskate ste samo priqteli ama to kato doide ne ppita s poslendiq mi priqtel bqxme taka oba4e sega se radzleixme lsed eidn mesec zardai biv6ata mu koeto be6e ne6toto koeto me spira6e ii nakraq se oakzax prava po dobre ne se bqx zanimavala:(
suletka___
03-04-2007, 12:13
Az shte placha vseki den i shte stradam ... ](*,)
Уверих се,че приятели няма ... затова просто ще му призная ...
За мен в една връзка най-важно е да сте приятели, така че отговорът ми е ясен - ако наистина го обичам, а не просто обичКам, ще направя всичко, за да сме заедно, ако ли не - един приятел повече - не е зле!!!:)
Lorraine
03-04-2007, 15:55
Бих признала чувствата си. :wink:
ND4SPD_f
03-04-2007, 16:23
no kakto vie taka i tq/toi iska da ostanete samo priqteli ,a chuvstvata vi stavat vse po silni i po silni edin kum drug.
Е тва как ще се случи,ако чувствата ни се засилват един към друг-тогава ще тръгнем. :wink: Защо да оставаме само приятели,при положение,че имаме по-силни чувства? :roll: 8-[ =D> =D> =D> i az tva pitam :wink:
Ще я изнасиля и после ще и кажа че е било приятелско изнасилване.
ThePainIsReaL
03-04-2007, 16:38
Щом и двамта се обичате , как така искате да сте само приятели ? :roll:
:smt005 ти ме заби.
тва е щот си тъп.
Въпроса не е зададен много точно, защото ако аз го обичам, не бих искала да сме само приятели...И ако чувствата ни един към друг стават все по-силни...ами не е ли ясно?
Въпроса не е зададен много точно, защото ако аз го обичам, не бих искала да сме само приятели...И ако чувствата ни един към друг стават все по-силни...ами не е ли ясно?
не е ясно защото докато автора е писал темата е гледал моя снимка и е бил заслепен от красотата ми
pipi`e`golqma
03-04-2007, 17:46
Ти сам си отговаряш на въпроса. След като чувствата ви са взаимни и стават все по силни няма кфо да му мислите събирате се ( ставате нещо повече от приятели ) и се радвате на живота