PDA

View Full Version : за пръв път съм объркан

eclipseeе
03-03-2007, 20:40
Искам да политам какво да правя защото наистина не заня.Без да искам да се хваля на мен никога не ми бе отказвало момиче.Бил съм с най-красивите момичета в училището ми и много се радвах че съм най харесваното момче.Не крия че винаги съм бил арогантен и горделив и никога не бях изпитвал истински чувства.17 години сам сменил толкова много приятелки но никоя не ме накара да се влюбя в нея но това се промени.Съвсем случайно се запознах с едно момиче и тогава за пръв започнах да мисля зя друг освен за себе си.Случи се нещо което ме сасипа след като говорих с нея тя ми каза че има сериозен приятел и няма как да има нищо между нас.А най лошото е че толкова много се влюбих в нея че забравих всичко останало.Сега не знам какво да правя през целия ми живот никога не беше ми отказвало момиче но накрая го направи единствения човек които обичам.

MiRaCuLiXbb
03-03-2007, 20:41
Life sux.

Octofunk
03-03-2007, 21:08
Life sux. Get over it.

Valar
03-03-2007, 21:11
Всеки си намира майстора!
Пържи се в ада.

PankO
03-03-2007, 21:14
Сега не знам какво да правя през целия ми живот никога не беше ми отказвало момиче но накрая го направи единствения човек които обичам.
Все още не знаеш какво е да обичаш, а просто си се влюбил.
Нищо не прави. Дори и да можеш да я отнемеш от Него - това ли искаш? Той да страда? Просто е заета. Зарежи я тая каша...

POLA^_^
03-04-2007, 06:26
:D Супер.....НЕка ви е за урок.....Гадни женкари...... :evil:

Bacard1
03-04-2007, 06:27
Искам да политам какво да правя защото наистина не заня.Без да искам да се хваля на мен никога не ми бе отказвало момиче.Бил съм с най-красивите момичета в училището ми и много се радвах че съм най харесваното момче.Не крия че винаги съм бил арогантен и горделив и никога не бях изпитвал истински чувства.17 години сам сменил толкова много приятелки но никоя не ме накара да се влюбя в нея но това се промени.Съвсем случайно се запознах с едно момиче и тогава за пръв започнах да мисля зя друг освен за себе си.Случи се нещо което ме сасипа след като говорих с нея тя ми каза че има сериозен приятел и няма как да има нищо между нас.А най лошото е че толкова много се влюбих в нея че забравих всичко останало.Сега не знам какво да правя през целия ми живот никога не беше ми отказвало момиче но накрая го направи единствения човек които обичам.

първо не прибързва да казваш че я обичаш...!!!и втпро...тя си има приятел при това е сериозен не се надяваи на мн....щом ти е отказала а си наи харесвания...значи наиситна е сериозен наистина...такаче сри ама гориш...намери си др.....!!!

Imaginar4e
03-04-2007, 07:01
Нещо ме кара да си мисля, че точно защото ти е отказала си мислиш, че си влюбен...Както каза до сега не ти е отказвало момиче и хоп изведнъж се е намерило такова и ти искаш на всяка цена да е твоя нали?И може би се заблуждаваш, че я обичаш.Поне така ми изглежда...А ако греша значи честито, изпитъл си от несподелената любов :) не е хубу се шегувам с тва ама, ако тя си обича приятеля няма какво да направиш.Трябва да я забравиш, ако тя не иска нищо от тебе...защото повярвай ми от личен опит знам, че на нея също и е кофти, че ти страдаш да кажем заради нея.Не и причинявай това...ако наистина я обичаш

alkobalko
03-04-2007, 07:07
А сигурен ли си, че си влюбен? Може би просто си заинтригуван от това момиче, защото ти е отказала. Това трябва да ти е за урок. Не се бъркай в живота и. Щом те е отхвърлила (а на теб никое момиче не ти отказва ) значи връзката им е наистина сериозна.

koalka
03-04-2007, 07:11
Каква ирония...можел си да имаш всяко момиче, с което да не влагаш чувства,а сега...Така се случило, приеми го.Момичето си има приятел и явно има защо.

Onizuka
03-04-2007, 07:35
Приеми го.
Отсега нататък ще срещаш все повече и повече откази!
Калявай се!
Най- гадното е ако почне да ти се връща това което ти си причинявал на момичетата които са държали на теб!
Примерно нали :roll:

iiirish
03-04-2007, 11:26
А сигурен ли си, че си влюбен? Може би просто си заинтригуван от това момиче, защото ти е отказала. Това трябва да ти е за урок. Не се бъркай в живота и. Щом те е отхвърлила (а на теб никое момиче не ти отказва ) значи връзката им е наистина сериозна.

03-04-2007, 11:34
aa parvo radvams e 4e si si nameril maistora vtoro tva momi4e nemislq 4e tolkoav e obi46a aa 4e prosto nali zna6e tav koeto nemoej6 go ima6 e nai sladko vsi4ki drygi si gi imal sega s neq nestava i si umira6 na maka v momenta mai pak misli6 za sebe si i egoto :::

03-04-2007, 11:56
aa parvo radvams e 4e si si nameril maistora vtoro tva momi4e nemislq 4e tolkoav e obi46a aa 4e prosto nali zna6e tav koeto nemoej6 go ima6 e nai sladko vsi4ki drygi si gi imal sega s neq nestava i si umira6 na maka v momenta mai pak misli6 za sebe si i egoto :::

Digital
03-04-2007, 11:57
Die ?

ThePainIsReaL
03-04-2007, 12:30
Често я обичаш , мислиш си , че я обичаш , защото не можеш да я имаш . Преживей го ! Ще има и други за тебе .

Kianna
03-04-2007, 14:48
След 2 дена ще ти е минало,пък и нали си най-красивия в даскало-някоя ще те утеши :smt005 :smt005 :smt005

bibonka
03-04-2007, 15:20
Всичко се връща .. поредния пример си ти ... но няма да те упреквам,защото знам какво ти е .. нищо,че съм момиче ...
ще те посъветвам да се сближиш с нея .. първо като приятели и така постепенно ... след време месец -два я попитай пак ... ако и тогава ти откаже се откажи и ти ...

Blab
03-04-2007, 15:37
...ако знаеш колко хора като теб познавам... :smt017
в интерес на истината една от най-близките ми приятелки е точно такава(което не значи, че не става за приятел!)!Накъдето и да се обърне момчета лазят в краката й.И първият, който й отказа, разбира се беше първата й "любов" :) , вторият - втората :D , третият...да, съответно третата... :smt042
Както казва Руши - "Всичко се връща"... и то тъпкано!!!:)))
Живей си живота, момче и разбери, че не винаги ще получаваш това, което желаеш!!!

crazy_sexy_mace
03-04-2007, 16:18
"Всичко се връщаа..." :smt081

xixi
03-04-2007, 16:22
хмммм ти си идиот.Поне си хубав се пак само аз съм и умен и хубав.

03-04-2007, 16:25
XAXAXA XIXI MALE KADE GI IMA TAKIVA KAT TEBE E?:D

In4iTu_
03-04-2007, 16:32
Хубаво е, че си разбрал грешките си.
Единственото нещо, което можеш да направиш е да се примириш с идеята, че тя си има приятел и да я забравиш...после можеш да промениш държанието си, за да намериш любовта (никой не обича арогантните и горделивите, или поне тези, които искат наистина сериозна връзка)

xixi
03-04-2007, 16:33
XAXAXA XIXI MALE KADE GI IMA TAKIVA KAT TEBE E?:D
Гениални ли?
Появяват се няколко на поколение нямаме точно местообежище.

bARbiTy
03-04-2007, 16:41
Eй да му се невиди все така се получава.Аз съм на мнение че мога да накарам 95% от момчетата да се влюбят в мене(или поне да ме харесват в повечко) за 2 дена,обаче останалите 5%,които ми се изплузват,точно тях пък аз си харесвам.И проумях най-накрая де,че не се влюбвам а тва просто е тръпка щото нали забранения плод бил най-сладак и така...ае ялова работа е туй любовта ](*,)

xixi
03-04-2007, 16:44
Eй да му се невиди все така се получава.Аз съм на мнение че мога да накарам 95% от момчетата да се влюбят в мене(или поне да ме харесват в повечко) за 2 дена,обаче останалите 5%,които ми се изплузват,точно тях пък аз си харесвам.И проумях най-накрая де,че не се влюбвам а тва просто е тръпка щото нали забранения плод бил най-сладак и така...ае ялова работа е туй любовта ](*,)
аз пък осъзнах че мога да спа със 100% от момичетата ма сички ша са по грозни от ме.
Просто защото по хубави от мен няма.

03-04-2007, 17:06
IT'S THE END YOU F***IN SCUM.
Всичко се връща, без бой и е*ане и мойте проклятия.

bARbiTy
03-04-2007, 17:14
ахахахах xixi искаш ли да се пробваме,да ти видм процентите?[/b]

xixi
03-04-2007, 17:18
ахахахах xixi искаш ли да се пробваме,да ти видм процентите?
първо ако искаш да ти е болднато нещо трябва да сложиш едно b в скобички и преди репликата ето така Аз съм хубав
второ кво разбираш под "пробваме".

bARbiTy
03-04-2007, 17:24
първо ако искаш да ти е болднато нещо трябва да сложиш едно b в скобички и преди репликата ето така Аз съм хубав

искам да кажа да се опиташ да ме вкараш в тез 100% от момичетата

xixi
03-04-2007, 17:27

ахаааа
Хубава ли си?

bARbiTy
03-04-2007, 17:34

ахаааа
Хубава ли си?

е то по хубав от тебе няма,разбрах ме...пък аз съм мноооого страшно горна :cry:

eclipseeee
03-04-2007, 17:48
Много от вас искат да кажат че не я обичам.Въпреки че тя ми отказа аз веднага скъсах със приятелката ми и избягвам други момичета вече месец.Искам да се покажа като скромно и сърдечно момче никога не бих го направил за някой друг.Та аз през целия си живот съм правил точно обратното винаги съм изтъквал парите и въобще съм се държал надменно но ако тя бъде с мен ще поставя целия свят на колене пред нея ще има всичко което поиска.

03-04-2007, 17:54
eiiii pisnalo mi e ot takiva ei ztava vi kazax maina nai mrazq nqkvi jenkari mi po4nat mis e praqt na skormni 4esno ensikam te nalivam tva go mrazq go praq ama kat si pomislila
kolko takiva kato teb sa mi se praili na skormni po dobre en s eprvai na takav kakavto ne si 6te si izpati6 aa atq macka mnogo li e krasiva ala bala kvo tolkova te privli4a kaji edno mom4e kat o teb kvo moje goo nakara se vlubi slu6am?"??????????????

bARbiTy
03-04-2007, 18:00
Много от вас искат да кажат че не я обичам.Въпреки че тя ми отказа аз веднага скъсах със приятелката ми и избягвам други момичета вече месец.Искам да се покажа като скромно и сърдечно момче никога не бих го направил за някой друг.Та аз през целия си живот съм правил точно обратното винаги съм изтъквал парите и въобще съм се държал надменно но ако тя бъде с мен ще поставя целия свят на колене пред нея ще има всичко което поиска.
аз съм твърдо зад тебе и щом си решил че искаш поне малко да се промениш ,да се проявиш като скромен и като готин в нейните очи,пък и като каза,че имаш пари щи предложа примерно ако знайш къде живее да и пратиш рози,в по-голямо количество,може да си изглежда малко по-старомодно,ама единици са момичетата,на които няма да им трепне сърцето от това...

Blab
03-04-2007, 18:17

Оф, приятелю, защо трябва да се правиш на такъв какъвто не си.Малко се съмнявам, но да кажем, че си влюбен в нея, човек не се променя заради другите, а за себе си.Помисли си, какъв искаш да бъдеш занапред, съдбата ти дава урок, от теб зависи дали ще си вземеш поука.

xixi
03-04-2007, 18:17
ОООО богаташко синче.
Не ти тряя тая ела с мен и без тва съм по хубав фор шуър(аз съм по хубав от сички)

malko inat4e
03-04-2007, 18:36
Life sux.

podkrepqm v dve ruce i tri kraka buaxaxaxaxax :smt005