Влез

View Full Version : Какво става бре хора?

Мите
03-03-2007, 21:27
НА 21 съм,доста добре изглеждам.Не съм правил секс,момичета много,но съм разстроен някак, може би от факта,че обичам едно момиче с което оплесках нещата.Имах много възможностти - или не ми е ставало от напрежение или нещо друго съм обърквал,незнам как се получи така,но си е странно.А вече не ми се и иска както преди, незнам дали има някой като мен.Глупава му работа.

03-03-2007, 21:43
Така става понякога :roll:
Но нали знаеш - Времето лекува всичко!

angel with broken wings
03-03-2007, 21:50
НА 21 съм,доста добре изглеждам.Не съм правил секс,момичета много,но съм разстроен някак, може би от факта,че обичам едно момиче с което оплесках нещата.Имах много възможностти - или не ми е ставало от напрежение или нещо друго съм обърквал,незнам как се получи така,но си е странно.А вече не ми се и иска както преди, незнам дали има някой като мен.Глупава му работа.
ми кофти, пич :?
Но май е по-добре отколкото да съжаляваш именно за първия си път...

machoka
03-04-2007, 07:14
и добре правиш - евалата, не слушай масите ;)

JoeBanana
03-04-2007, 07:34
ми нищо не става, бе, мите :mrgreen:
животът продължава

Miteto_bs
03-04-2007, 07:45
НА 21 съм,доста добре изглеждам. :-k :-k :-k Като толкова добре изглеждаш какво прави през тези години?
Докато наборите лашкаха ти да не би да рита?

cherinka
03-04-2007, 08:05
Но май е по-добре отколкото да съжаляваш именно за първия си път...

Мноооо точно казано. Пич, няма от кво да се притесняваш. Всяко начало е трудно.

ThePainIsReaL
03-04-2007, 10:57
Хм .. докарай си настроение и мерак за секс . Стегни се и го направи , цял живот ли ще го отлагаш заради малките спънки в началото .

Sexapilna_kukla
03-04-2007, 11:05
НА 21 съм,доста добре изглеждам. :-k :-k :-k Като толкова добре изглеждаш какво прави през тези години?
Ами момчето може да е имало други интереси и да не се е интересувало точно от това... :-D

03-04-2007, 11:07
ko ti puka i az ne sum prail ma kato si nabiesh 1 chekiq sa opravqsh :P
ps ne 4e e nqmalo jelaeshti ma se pazq za lobovta na jivota mi :roll:

JoeBanana
03-04-2007, 11:11
Ами момчето може да е имало други интереси и да не се е интересувало точно от това... :-D
така е :mrgreen: животът не се върти само около секса :mrgreen:

Sexapilna_kukla
03-04-2007, 11:16
така е :mrgreen: животът не се върти само около секса :mrgreen:
Разбира се, има и други по-важни неща :-D

Trisha1991
03-04-2007, 11:24
Бъркате! Животът се върти основно около секса! Иначе ще е ако сте кастрирани, а май такива не влизат тук нали? Хайде да не се заблуждаваме и сами да си вярваме в твърдения, които са ясни, че истината е друго

AzureDiamond
03-04-2007, 11:25

XaxHXHxaXHxAHXhxHAXHHxhAHX!!! Цепиш брат :lol: (rofl)

Sexapilna_kukla
03-04-2007, 11:29
Бъркате! Животът се върти основно около секса! Иначе ще е ако сте кастрирани, а май такива не влизат тук нали? Хайде да не се заблуждаваме и сами да си вярваме в твърдения, които са ясни, че истината е друго
А ти не възприемай всичко буквално... :lol:

JoeBanana
03-04-2007, 11:30
остави всеки сам да определи приоритетите си

Shmatko
03-04-2007, 11:35
Мухахахаха, на 15? хахахаххаа :lol:

martyivanova
03-04-2007, 18:24
Nqkoi jeni obi4at devstveni mom4enca :) Za vseki vlak si ima patnici i za vsi4ko si ima mqsto i vreme !

angel with broken wings
03-04-2007, 20:12
Nqkoi jeni obi4at devstveni mom4enca :) Za vseki vlak si ima patnici i za vsi4ko si ima mqsto i vreme !

хах... дам ама от къде знаеш, че неговия влак няма да бъде самотата? аз за моя си знам, че на него пише LIFE SUCKS! ама айди да не шашкам... O:)

*ScAnDaL*
03-04-2007, 23:15
Vremeto lekuva,ne e nujno da misli6 samo za tva 4e ne si go pravil 6te si doide ama ne ot samo sebe si potarsi ne6to i samnqvam se 4e nqma da nameri6 :P

Мите
03-05-2007, 07:48
То не е че няма , всеки ден намирам някакви , само че се разтрепервам и нищо не става,бе не е на добро.

SiMiLi_
03-05-2007, 13:05
evala 6te si ostane6 40 godi6en devstvenik :---) =D> ne se ot4aivai mom4e jivota ti edva zapo4va ! nedei slu6a masata ! kat ei teq det sa eb*li na po 13 godinki ! nikoi ne ostava devstven jivota preebava vseki ](*,) :twisted: :roll:

BorderManager
03-05-2007, 13:08
Пробвай с момченца под 10 годишна възраст.
Казват, че били катализатор на либидото.
Неслучайно древните патриции в Рим са се обграждали с такива.
Че и древните гърци - също... :smt016