- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става бре хора?
НА 21 съм,доста добре изглеждам.Не съм правил секс,момичета много,но съм разстроен някак, може би от факта,че обичам едно момиче с което оплесках нещата.Имах много възможностти - или не ми е ставало от напрежение или нещо друго съм обърквал,незнам как се получи така,но си е странно.А вече не ми се и иска както преди, незнам дали има някой като мен.Глупава му работа.
Така става понякога![]()
Но нали знаеш - Времето лекува всичко!
ми кофти, пичПървоначално написано от Мите
![]()
Но май е по-добре отколкото да съжаляваш именно за първия си път...
ми нищо не става, бе, мите![]()
животът продължава
НА 21 съм,доста добре изглеждам.![]()
![]()
Като толкова добре изглеждаш какво прави през тези години?
Докато наборите лашкаха ти да не би да рита?
164забрана за ползване на профил 2т.
Мноооо точно казано. Пич, няма от кво да се притесняваш. Всяко начало е трудно.Първоначално написано от angel with broken wings
Ами момчето може да е имало други интереси и да не се е интересувало точно от това...Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
ko ti puka i az ne sum prail ma kato si nabiesh 1 chekiq sa opravqsh :P
ps ne 4e e nqmalo jelaeshti ma se pazq za lobovta na jivota mi![]()
така еПървоначално написано от Sexapilna_kukla
животът не се върти само около секса
![]()
Разбира се, има и други по-важни нещаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Бъркате! Животът се върти основно около секса! Иначе ще е ако сте кастрирани, а май такива не влизат тук нали? Хайде да не се заблуждаваме и сами да си вярваме в твърдения, които са ясни, че истината е друго
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
А ти не възприемай всичко буквално...Първоначално написано от Trisha1991
![]()
остави всеки сам да определи приоритетите сиПървоначално написано от Trisha1991
Мухахахаха, на 15? хахахаххааПървоначално написано от Trisha1991
![]()
хах... дам ама от къде знаеш, че неговия влак няма да бъде самотата? аз за моя си знам, че на него пише LIFE SUCKS! ама айди да не шашкам...Първоначално написано от mArTito`
![]()
Vremeto lekuva,ne e nujno da misli6 samo za tva 4e ne si go pravil 6te si doide ama ne ot samo sebe si potarsi ne6to i samnqvam se 4e nqma da nameri6 :PПървоначално написано от mArTito`
Няма непревземаеми крепости, има грешни стратегий!!!
То не е че няма , всеки ден намирам някакви , само че се разтрепервам и нищо не става,бе не е на добро.
evala 6te si ostane6 40 godi6en devstvenik=D> ne se ot4aivai mom4e jivota ti edva zapo4va ! nedei slu6a masata ! kat ei teq det sa eb*li na po 13 godinki ! nikoi ne ostava devstven jivota preebava vseki
![]()
![]()
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Пробвай с момченца под 10 годишна възраст.
Казват, че били катализатор на либидото.
Неслучайно древните патриции в Рим са се обграждали с такива.
Че и древните гърци - също...![]()
Животът е БРЯГ!