View Full Version : pisna mi ot vsi4ki i ot typiq jivot
golqmoto_napu6vane
03-04-2007, 09:04
pi6ete tuka za mene vsi4ko nay-lo6o taka za da me dorazkasate i da se prevarna na ni6to! :cry:
cherinka
03-04-2007, 09:05
Не е ли все още прекалено рано да се отчайваш от каквото и да било?
alkobalko
03-04-2007, 09:06
Никой не иска да те съсипва. Вярвам ти, че страдаш, но ти си на 11. Как можеш да кажеш, че си съсипана. Ако преживееш всичко, през което съм преминала аз, а и не само аз тогава живота ще ти се стори гаден.
Ти спама го нямаш за нищо май, а?
:lol:
Направи си сега тема- "пишете сега тук всичко хубаво за мен, ако искате да не ме разкъсате" :lol:
Знаеш ли, само едно лошо намирам в теб...
8-11 години...
Това са годините в които си най опитна и умееш да разсъждаваш правилно!
Тогава си най силна и умееш да изкарваш добри пари :lol:
Ае стига глупости. Не мога да спра да се :lol:
golqmoto_napu6vane
03-04-2007, 09:09
spoxi 4e mi mine tva e samo za nekolko dena
ama znaete li koe nay-mrazq v sebe si 4e mn barzo pro6tavam pro6tavam za 1 den nay-mnogo
Значи ни е простено...
:roll:
БЛАГОДАРИМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ :lol:
_candy_girl_
03-04-2007, 09:13
за тва никой не може да ти помогне :(
ama zkavo stava na vapros koi kvoe kazall na tva devoi4e az ne sam razbrala pak :smt012 :smt017
Кхахахахах!
Прочети не знам си коя подред тема и ще ти светне :lol:
ThePainIsReaL
03-04-2007, 10:12
Еми .. и на мен ми е писнало от всичко и всеки , ама кво от тва ?
ХАххах, Ми почвай да убиваш! :twisted:
malko inat4e
03-04-2007, 10:19
i na mene mi e pisnalo ot si4ko i vednuj napravix opit da se samoubiq ama ne se polu4i :smt010
i na mene mi e pisnalo ot si4ko i vednuj napravix opit da se samoubiq ama ne se polu4i :smt010
Ехх, жалко :cry:
Ice_Queen
03-04-2007, 10:26
аз пък онази вечер бях в депресия и си драсках ръката с 1 ножче...
:mrgreen: ..ама аз сериозно ви говоря.
:|
Ти ще ме умориш бе :smt005 На 11 ли ,незнам си колко години и имаш егати разбитата психика :-# След още толкова не те виждам :roll:
JoeBanana
03-04-2007, 10:30
аз пък онази вечер бях в депресия и си драсках ръката с 1 ножче...
:mrgreen: ..ама аз сериозно ви говоря.
:|
щом те виждаме значи нищо страшно не е станало :mrgreen:
Да не почна като Емо-тата да правиш?
Недей неееееееее! :lol:
_candy_girl_
03-04-2007, 19:58
nапрао имам чувството че се хвалите едната не и са получил опита другата се драла с нож добре ве в крайна сметка живота ви не е даден за да си го отнемате,нямате си проблеми и почвате да си измисляте некви супер големи простотий.А тва са пълни глупости да се самоубиваш примерно щот гаджето те зарязало и ти си мислиш че той е най-голямата ти любов а ти си едва на 15-16-17 нима по нататък няма да имаш гаджета?Замислете се малко над тия "големи проблеми" :smt011
Това беше, спирам ви O.C.-то!!! :lol:
Сега сериозно, къде сте тръгнали да се самоубивате(и да се хвалите с това)??? :-k
Това което не ни убива ни прави по-силни!Я се съвземете и се радвайте на детството!
A le le 6tom ti e tolkozzz....... zemi i se s1moubiii ](*,)
elito_92
03-05-2007, 12:40
ne te li sram da govori6 tay za sestra si maaaaa...
ne pisna mi ot tebe i ot "skapaniq ti jivot" pfuuuuu ti si samo edna t1pa4ka koqto samo si e za narkomanka da se ubie ot narkotici :!: