Влез

View Full Version : Мойта си история ;)

theworldleader
03-05-2007, 07:10
Е не знам колко знаят моята история, но се реших ;)
Заебавам всичко свързано с миналото и изобщо няма да се измъчвам д се моля, да искам и т.н.
Който иска да е с мен ще е с мен, който не, .. пътя. ;)

А колкото до въпросното момиче.. в което бях влюбен, голямата любов и т.н. казах и че искам да сме само приятели и тука 2 дена си ми е просто слънчицееееее, яко ми е, не я мисля, просто ми е супер, сега оставя да си живея ;)

koalka
03-05-2007, 07:11
Хубаво е, че мислиш толкова позитивно и си стигнал до това решение.Най-добре е наистина да не гледаш миналото, а само настоящето.Няма смисъл дъ се измъчваш заради него, а да се радваш, че се изживял хубави моменти.

theworldleader
03-05-2007, 07:14
да, права си.

Дори и нещо да стане и пак да съм с нея, то всичко няма да е както преди, а аз това искаХ ! :) няма как вече ;)

iiirish
03-05-2007, 07:16
ох и аз съм заебала всичко по същия начин. няма търсене на голямата любов, няма обещания... просто си с някой за да си правиш кефа и да ти е хубаво :lol:

theworldleader
03-05-2007, 07:18
ох и аз съм заебала всичко по същия начин. няма търсене на голямата любов, няма обещания... просто си с някой за да си правиш кефа и да ти е хубаво :lol:

определено, което е най хубавата, е.. и любовта не е лоша, но ще си чакам времето за нея ;)

iiirish
03-05-2007, 07:22

определено, което е най хубавата, е.. и любовта не е лоша, но ще си чакам времето за нея ;)

въпроса е в това, че всеки я търси. а колкото повече търсиш едно нещо, то толкова повече ти се изплъзва и ти оставаш разочарован и излъган. любовта сама ще ни намери ;)

theworldleader
03-05-2007, 07:26

въпроса е в това, че всеки я търси. а колкото повече търсиш едно нещо, то толкова повече ти се изплъзва и ти оставаш разочарован и излъган. любовта сама ще ни намери ;)

да, точно това исках да кажа, а до тогава.. опитваме плодовете на живота :Р

bungle
03-05-2007, 08:02
въпроса е в това, че всеки я търси. а колкото повече търсиш едно нещо, то толкова повече ти се изплъзва и ти оставаш разочарован и излъган. любовта сама ще ни намери

Дааааа, напълно права.
:smt008

PankO
03-05-2007, 10:49
хахахаха, льольовци :Р

Радвам се, като видя врабчета като вас да си чуруликат :Р хахахаха :D

Ох... кога ли ще дойде и моя ден... ммм... ;-))))

Аз само работя, пак работя, спя, храня се, работя и тук там пиша в тоя форум, хаха :D

Гледам да разнообразявам, че живота ми е бая сив ;-)

Е, поне събота и неделя разнообразявам ;-)
Ту съм се напил, ту на разходка :Р

Ама вие сте котинца ве... А трея сте лъувиве! (както би казал един по-умен от мен човек)

theworldleader
03-05-2007, 12:47
хахахаха, льольовци :Р

Радвам се, като видя врабчета като вас да си чуруликат :Р хахахаха :D

Ох... кога ли ще дойде и моя ден... ммм... ;-))))

Аз само работя, пак работя, спя, храня се, работя и тук там пиша в тоя форум, хаха :D

Гледам да разнообразявам, че живота ми е бая сив ;-)

Е, поне събота и неделя разнообразявам ;-)
Ту съм се напил, ту на разходка :Р

Ама вие сте котинца ве... А трея сте лъувиве! (както би казал един по-умен от мен човек)

Май ти е писнало от работа ;Р

ThePainIsReaL
03-05-2007, 17:35
Радвам се много , че си решил да гледаш напред . :wink: Пожелавам ти успех в изпълнението на тази задача . И определено това е правилният избор .

OtherDimension
03-05-2007, 17:47
по неофициална информация от Coki форума се преименува на www.ceciproblems.net :lol: