View Full Version : относно теенпроблем.нет
Та питах се..Все разправяме...,че форума е ,за да си помагаме,да се подкрепяме в тежки моменти,да получим съвет...Мислите ли форума изпълянава предназначението си?Че съвет от непознат,чул най-общия вариант на проблема ти,би могъл да ти даде адекватно мнение в
"любовните проблеми"?!НЕ мислите ли,че форума показва известен страх или нежелание да споделите дадена грижа с приятели,а искате с някой,който не познавате?!И дали изобщо се замисляме върху дадените ни съвети или просто искаме някой да ни каже "правилно си постъпил"?! :-k е?
Надявам се темата да е интересна :roll:
ми аз мисла че форума никога не ми е давал смисал финално решение само различни мнения по даден проблем...аз винаги си решавам какво да правя просто искам да вида какво мислят и др те...и не мисля че може да ти реши проблема..може само да получиш мнения по проблема...никога не бих зел пример от някои които дори и не познавам...!!!!тва мисля аз..аз просто давам савети и какво бих аз направил никога не съм казвал така направи...!!!
Аз никога не съм писала тук мой проблем,нито пък ще напиша.. :smt005 Предполагам повечето пишат,защото ги е срам да говорят с приятелите си за това.Но на мен лично с нищо не ми помага.Сбирщина от кретени общо взето :smt005
Ние исказваме мнение по дадения проблем и вече решение е на автора дали ще го послуша.Но ако съвета е добър, най-добре ще е автора поне да се замисли над него и да го осмисли. :wink: Възможно е да не е проблем с приятели или познати, на които да споделиш, а просто да искаш да чуеш повече мнения по въпроса.
JoeBanana
03-05-2007, 18:28
разбира се, че е за да си помагаме, подкрепяме и даваме ценни съвети :mrgreen:
аз за какво мислите седя тука ? :mrgreen:
не мисля, че решението на проблемите ни е форума! не мисля също така, че тук могат да се дадат обективни мнения. все пак тук ни се показва само едната страна на нещата, а другата остава скрита... по един или друг начин този, който пише ни налага в известни граници своята гледна точка като правилна, а това може би не всеки път е така ;)
Ами... форума дава подкрепа и дискретност, за тези които имат нужда. И удобно място за гавра, за тези които са тук за да се гаврят. Предимно момчета.
cherinka
03-05-2007, 18:30
мен не ме интересуват мненията, които давам или получавам. Най-много ми допада това, да се обсъждат разни Общи работи като "Политика, Любов, Изневяра, Прошка, Противозачатъчни, Анален-Вагинален-Орален секс, Целувки, Музика, Песни, Текстове на песни, Стихотворения и тем подобни". Смисъл не даден човек примерно да търси текст на някоя песен, а просто няколко човека да си дават мнението тази песен ква е що е ии абе такиа раути ме вълнуват. Смисъл тези общите проблеми, а не индивидуалните, ии деа знам и аз се обърках вече кво написах.
разбира се, че е за да си помагаме, подкрепяме и даваме ценни съвети :mrgreen:
аз за какво мислите седя тука ? :mrgreen:
:smt081
Princesata
03-05-2007, 18:58
Ами аз понякога предпочитам тук да споделя проблем защото знам че ще получа съвет а и това са хора които не ме познават докато когато споделя с приятел винаги ще ми каже това което исма да чуя или ще е на нечия страна... за това много ми харесва този форум и ми е интерсно да чета и проблемите на другите
На всяка втора тема се отговаря "Кажи му/й". Айде ся...
Хубава тема.
Тука няма да псувам.