PDA

View Full Version : Lizane..?

Tyjen
03-05-2007, 18:52
Mi zna4i probmlema mi e sledniq, skysahme s priqtelkata si vremenno, i prez tva vreme tq se natiskala s drug(dotuk ni6to koi znae kvo) no toi q syblqkyl do krysta i q celuval i lizal nai veroqtno po gyrdite (zyrnata, vse taq)!
Zna4i predi da me uprekvate az sym na 18 po4ti 19 godini i iskam da pitam dali tva e ne6to seriozno, 6oto na mene e hiper gadno no kato se zamislq ne e koi znae kvo? Spored vas tva seriozno deistvite li e, vse edno na men da mi duha nqkoq dokato bqhme razdeleni, ili ne e 4ak tolkova seriozno i ne e koi znae kvo, ama ot dva dena edvam spq i samo za tva mislq!!
Moje da mi e typ vyprosa no az go priemam mnogo seriozno?
mnogo molq za syvestni otgovori? PLSsssss? ](*,)
Blagodarq predvaritelno!

malka_sladuranka
03-05-2007, 18:56
:smt017 Ами според мен има защо да го приемаш на сериозно. Временно разделени...колкото да се начеше с някой друг. Аз така го приемам това...временно разделени...Според мен това момиче вече е бита карта за теб.

cherinka
03-05-2007, 18:56
оф, както и да го гледаш, все не ти е приятно явно. АМа щом сте били разделени.. няма кво да я упрекваш. Е, не е цвете за мирисане ама.. били сте разделени и тва е. А бтв ша се събирате ли или кво? Пък ако се обичате и държите истински един на друг - ша и простиш. Те хората провалените бракове си прощават, та ти за едното лизане ли си?

sex_ma6inata
03-05-2007, 18:58
Не мисля че има повод з апритеснение. Всеки би се притеснил но като се замислиш сте били в почивка така че... няа проблемчета! O:)

Buttk0
03-05-2007, 19:01
holocoust ... нема да и верваш на тая чафка ... !

Tyjen
03-05-2007, 19:03
mi sq pak sme zaedno, no iskam da znam dali 4e samo zaradi tva 4e si igral s gyrdite ii e seriozno ne6to.
Toi ne q e lizal otdolu!! Samo po gyrdite!!
Nz kak go priemat momi4eta, dale i tolkova intimno prejivqvane 4e da se pritesnqvam ili ne e koi znae kvo, edni gyrdi sa vse pak... nz?
Momi4eta za vas kvo e izjivqvaneto(ako moga taka da kaja) kato si igraqt s gyrdite vi? Intimno li ili ne e koi znae kvo?

Buttk0
03-05-2007, 19:05
Не брато като тръгнеш по улицата и секи ти бара гърдите, никак интимно ... !

BorderManager
03-05-2007, 19:17
Нема страшно, брато!
Той хич не й го е вкарал. Целия, де...
Само главичката...
Цункай я сега, та барем ти сложи и другия лопатарски рог на тъпата кратуна. :smt005

Miteto_bs
03-05-2007, 19:18
Хора 100000 мнения много..
Моето е например аз лично не бих и простил.. [-X

Tyjen
03-05-2007, 19:19
dobre mi moje li da se sravni s tova primerno na mene nqkoq da mi prai svirki ili da mi bii 4ikii, ili nqma ni6to ob6to? AI na tva mi otgovorete pLSSS?

He3aBuCuM
03-05-2007, 19:24
Tyjen виж ся пич. Ако аз бях на 18 години нямаше да задавам такива въпроси, или поне не по тоя начин. Ти 100 % си някво лапе дето му се четат хорски мнения за секс-а. Бил и лизал гърдите.
На мойта ако някой и олигави гърдите ши скъсам топките, а нея ши я обеся на някъв стълб. Чат ли си ??? :|

No_LiMiTe^f
03-05-2007, 19:27
dobre mi moje li da se sravni s tova primerno na mene nqkoq da mi prai svirki ili da mi bii 4ikii, ili nqma ni6to ob6to? AI na tva mi otgovorete pLSSS?

Явно ти самия искаш да й простиш и да не ти пука!Няма смисъл каквото и да ти кажем ти си държиш на тва че не е нищо особено!
Ами да ти кажа една тайна,особено е!Защото едва ли тва е било вси1ко,съблича блузата и лиже,все пак преди тва са се натискали...а тва вече е гадно!(за теб)
Зависи от тебе дали ще й простиш,но като гледам ти искаш,тъй че успех!:)

`Death`Whore`
03-05-2007, 19:35
Няма временна раздяла.

A_Loving_Girl
03-05-2007, 20:29
Ми аз не виждам как отново си със нея след като сте били разделени за малко и тя е побързала да се наебе с друг!

umpo
03-05-2007, 20:55
Pi4 da ne te interesuva kade q e lizal !!!Izebiq o6te vednaj i q zareji za da vidi hubavo li e?

Kote`sladko{}
03-05-2007, 21:01
HAh ami moeto mnenie e 4e mai ne e bilo samo lizaneto kakto ti se izrazi ami toia pich ia e opanal edno hubavo i tova e bilo i tia sia samo ti vkarva filmi aman ot takiva kato neia iavno ne e stoka

k0k0
03-05-2007, 22:25
Първо пиши на КИРИЛИЦА и второ ако момичето наистина те обича няма веднага щом се разделите да отиде да се натиска при някой друг не мислиш ли ;) дано сам п0м0гнаЛ :roll:

k0k0
03-05-2007, 22:29
Значи искам и аз да ви споделя нещо което може да ви се стори много тъпо но за мен е важно. Харесвам си едно момиче с което сме на една възраст. Начи питах я дали иска да трегнеме и тя каза че за сега още не иска защото на скоро се била разделила с един човек който много обичала.Та ква е поуката.Поуката е че ТВОЙТО бившо гадже не те е обичало истиски сеШс ??? Така че на мен са ми е яко гадно за тва че не стана нищо между мен и ЖЕНЯ :( :smt010

k0k0
03-05-2007, 22:31
Просто я зарежи да се курвулясва на друго място (извинете ме за израза) но не и позволявай да си прави с теб каквото си посика и ти да си и кат някъф слуга тука !!! НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАЙ !!!

03-05-2007, 22:46
Хора 100000 мнения много..
Моето е например аз лично не бих и простил.. [-X
podkreqm te
vra6tam jesta

Malkiq
03-06-2007, 07:27
Е, аз бих и простил,щот и на мен са ми се случвали подобни неща и тя ми е прощавала и аз на нея...тъй че няма поводи за драми дръж си момичето,пази си я и си питай к** Полигвила се е малко с някъв си...нали сега пак е с тебе... така че ::: ::: и тва е :wink:

KoRn
03-06-2007, 07:36
:-s

ThePainIsReaL
03-06-2007, 13:21
Чукнал я е хормонът по главата и хич не се е сетила за теб , тогава ти защо се измъчваш да си мислиш за нея ?

П.П. Тея номера с временно разделени много добре ги знам аз . Рядко помагат . Пък в твоя случай както гледам само раздалечават разстоянитето м/у вас .

OtherDimension
03-06-2007, 13:25
Е, аз бих и простил,щот и на мен са ми се случвали подобни неща и тя ми е прощавала и аз на нея...тъй че няма поводи за драми дръж си момичето,пази си я и си питай к** Полигвила се е малко с някъв си...нали сега пак е с тебе... така че ::: ::: и тва е :wink:

и според теб ако вашко е връзка .. :wink:

Lorraine
03-06-2007, 13:31
Не мисля,че е редно да се събирате.Докато сте разделени тя се натиска с друг,сигурна съм,че ти е повече от неприятно това..затфа тегли й майните и си хвани момиче,което да държи на тебе,а не да ти прай тия номера..

magito_gandia
03-06-2007, 15:23
normalno e da go priema6 na seriozno!!no su6to zamisli se tq ne e spala s nego..pone tva razbrah ot tva koeto si napisal!Govori s neq i se razberete i e pitai za6to gio e napravila,tva 4e ste se bili razdelili za malko ne e pri4ina....moje i momi4eto da si pada po flirt4eta i zabavleniq s razli4ni mom4eta...moje i ve4e da ne iska da e s teb!!!!za da razbere6 tva..govori s neq :smt014

koalka
03-06-2007, 18:47
С това разделяне за малко не можеш да очакваш друго.Еми, ако бях на твое място щеше да е много.Няма смисъл да имате връзка, нещата няма да са както преди определено.