View Full Version : ne vi li pisna?
ne vi li pisna be,ne vi li pisna ot tova,4e na 5min se puska nova tema sas zaglavieto "bremenna li sam","ima li opastnost da zabremeneq","pravih sex bez prezervativ-bremenna li sam"- e pitam vi ne vi li pisna,to vseki pat kato vlqza tuka gledam edno i sa6to.ami ima mnogo knigi i saitove za tova ta vzemete po4etete malko,ta 4ak togava puskaite takiva raboti.to tova da ne e sait za tova a?kato se strahuvate da ne zabremeneete ili polzvaite vseki pat prezervativi ili vob6te ne pravete sex.to biva biva aama mi pisna ot takiva hora kato vas
malka_sladuranka
03-05-2007, 19:36
[-X Не...не ни писна...Няма нищо лошо да драснеме 2 реда и да успокоиме някоя притеснена девойка.
NE NE MI E YMRAZNALO :shock:
e to da sa dve-tri temi 4e da drasneme po nqkoe red4e-da,ama to tolkova mnogo edni i sa6ti temi 4e za drugite nqma mqsto
Made_of_Pain
03-05-2007, 19:50
Писна ми и от ония теми, писнало ми е и от тия....
to4no taka.suglasna sum s teb.tiq pikli na 12-13 godinki ne znaqt daje kakvo e sex i kak se zabremenqva ama go pravqt.i tuk mislqt,4e nie sme extrasensi da znaeme dali sa bremenni.daje ne znaqt za su6testvuvaneto na testove. :smt011
JoeBanana
03-05-2007, 19:56
не, разбира се :mrgreen: аз напълно разбирам тревогите на младите девойки относно нежеланата бременност като се стремя всячески да ги успокоявам и подкрепям морално :mrgreen:
babi_girl
03-06-2007, 07:39
I na men ne mi e pisnalo. na koito mu e pisnalo da ne go chete =;
xaxaxa e kak moje da ti pisnat vaprosi ot sorta na "v4era vidqh sperma bremenna li sam", "kak da svar6a 6toto probvah ama ne stana" i "moga li da se otpu6a s po6tenska marka"
Miteto_bs
03-06-2007, 11:58
не, разбира се :mrgreen: аз напълно разбирам тревогите на младите девойки относно нежеланата бременност като се стремя всячески да ги успокоявам и подкрепям морално :mrgreen:
Как няма да разбираш.
Верни ми другарю като в тебе се крие една самотна девойка.. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lorraine
03-06-2007, 13:49
На мен лично не ми е писнало O:)
JoeBanana
03-06-2007, 14:03
Как няма да разбираш.
Верни ми другарю като в тебе се крие една самотна девойка.. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
с което се опитваш да ми кажеш.... ? :mrgreen:
malka_sladuranka
03-06-2007, 14:16
с което се опитваш да ми кажеш.... ? :mrgreen: че си самотна девойка... 8-[
ThePainIsReaL
03-06-2007, 14:17
Каквото е , такова е .. ти ли ще промениш системата ?
miloto_girl_4e
03-06-2007, 14:24
Повече ми писна от такива теми като твоята ... Заключвам я, не виждам нещо съществено да е изложено в нея :wink: