View Full Version : InTeRnEt LuBoV
Zdraveite! Vlubih se v edno mom4e koeto e 10 klas.Zapoznahme se s nego v skaipa.Toi me pokani na sre6ta i az prieh .Mnogo go haresah i mnooo mi se iska6e da go celuna oba4e nemojah predi da se vidime mnogo si pisahme po skaipa.A sled sre6tata toi vuob6te ne mi pi6e i se edno me otbqgva taaaa iskah da vi pitam dali toi me haresva i za6to sled sre6tata ni toi ve4e ne mi pi6e? :-k
sledko_f>93
03-06-2007, 11:47
Щом ти незнаеш....ние как да ти кажем!!!
RiseGirl
03-06-2007, 11:49
Ами мила не мисля, че човек може да се влюби в някой и то по skype, но може би ти сама ще си прецениш. А относно това момче не мисля, че те заслужава. Щом така е подходил към нещата и не ти се е обадил. Според мен или се страхува от обвързване или си му антипатична. Желая ти успех :wink:
cherinka
03-06-2007, 11:55
Според мен или се страхува от обвързване или си му антипатична. Желая ти успех :wink:
Или просто чака ти да му пишеш, а-у.
bebot4ee
03-06-2007, 11:55
vij,polu4avat se nedorazumeniq,ako naprimer si mu pratila snimka s hilqda tona grim,na koqto izglejda6 kato fotomodelka,normalno e sled kato te vidi da bude razo4arowan,za6toto e o4akval fotomodela ot snimkata O:) drugoto koeto e vuzmojno e prosto da ne te haresva,priemi go!ima tolkova mnogo mom4eta na toq svqt,no vsi4kite sa na edin princip-ne im li haresva6,ne se zanimavat s teb!
juSTkiddy
03-06-2007, 13:21
Emi ako tolky mn ti haresva pishi mu ti...Popitai go dali ima neshto i akoo ne te haresva go otminavash i tfa e..Ne e posledniq na zemqta vse pak :wink:
Ice_Queen
03-06-2007, 13:23
Бъди още известно време нахална,после и ти спри.за да не ти пише след като сте се видяли..кофти ми е да ти го кажа,но може би наистина просто не си негов тип.различни хора различни вкусове.
а момчета има много мила :)
Na snimkata ne bqh grimirana i kato mu pratih snimka i toi kaza 4e sum sladka :oops: i mu kazah 4e triniram ioga i toi sled vreme mi kaza 4e imam sexsy tqlo i me pita dali imam gaje i az mu kazah ne i posle nqkade sled 1 sedmica mi kaza 4e e siguren 4e mom4etata mi se lepeli kato muhi tva i go kazva6e pone 4-5 puti
В първото изречение казваш, че си се влюбила, а в следващото казваш, че го харесваш.Момчето те отбягва, защото явно не те е харесало.
W3aKn3ss
03-06-2007, 18:20
Предполагам, че си му антипатична.. Но все пак нахалствай.. опитай ;)
В първото изречение казваш, че си се влюбила, а в следващото казваш, че го харесваш.Момчето те отбягва, защото явно не те е харесало.
Подкрепям (за пореден път :lol: )
SaLzI4Ka
03-07-2007, 17:48
Vsi4ko e vazmojno
divo_kotence
03-07-2007, 17:58
ем пробвай да поговориш с него.бъди нахална...попитай го какво мисли за теб и дали би искал да бъдете просто фр...това е най-изгодния вариянт...защото ако не те харесва то поне може да бъдете фр а и ако не иска да бъдете и приятели значи проблема е мн сериозен...нз но пробвай говори с него нахалствай може и да стане нещо...
CrazyWitch
03-07-2007, 19:02
Явно не си му допаднала...
явно след срещата ви е останал по някакъв начин разочарован от теб! било заради характер, или външност (въпреки снимките, защото те не видаги са реални), но явно се е получило нещо което не му е допаднало... затова вече не ти пише в скайп!
TreeHill
03-07-2007, 19:06
Подкрепям (за пореден път :lol: )
awe ei....ba4e samo az podkrepqm koalka!
da sme na qsNo
carevi4noto_momi4e
03-07-2007, 19:08
mi ako ne te haresva na dali 6e stane po zle ako go pita6 6to ne ti pi6e i ako ima njkvo nedorazumenie...ama nahalstvai dee moje i da stane ne6to
mechtaq_za_teb
03-08-2007, 03:05
Mi napishi mu ti neshto i ako ne ti otgovori go zareji,zashtoto qvno ne te haresva.Pone se opitai da govorish s nego.
Mi napishi mu ti neshto i ako ne ti otgovori go zareji,zashtoto qvno ne te haresva.Pone se opitai da govorish s nego.Az mu pi6a i toi sled malko mi pi6e ama ne vinagi :cry:
абе чата е опасна работа, тва са думи на човек който много е патил. по чата нещата са винаги по-различни,а даже ако си такъв какъвто си си в действителност... човека с който се срещаш се изправя пред съвсем ново нещо и колкото и да е спокоен, подсъзнателно това си е един малък шок. много трудно е да харесаш наживо някой с който си се запознал от чата,трябва там да ти е направил голямо впечатление,за да имаш нерви да го опознаеш по-добре. всъщност разминаването не е между това което си в реалния живот и в чата,ами м/у първото виждане и чата. опитай се пак да привлечеш вниманието му така че да излезете още веднъж,не бързай с целувките,защото първото впечатление е много важно а той явно не те е харесал. и не говори много за първата ви среща. :mrgreen:
vij,polu4avat se nedorazumeniq,ako naprimer si mu pratila snimka s hilqda tona grim,na koqto izglejda6 kato fotomodelka,normalno e sled kato te vidi da bude razo4arowan,za6toto e o4akval fotomodela ot snimkata O:) drugoto koeto e vuzmojno e prosto da ne te haresva,priemi go!ima tolkova mnogo mom4eta na toq svqt,no vsi4kite sa na edin princip-ne im li haresva6,ne se zanimavat s teb!
Абсолютно точно казано!