View Full Version : Да й дам ли втори шанс?
Fallen`Angel
03-06-2007, 13:14
С едно момиче уж ходехме..аз нямах никакви чувства към нея. Преди 3-4 месеца, обаче бях луд по нея и я исках много. На 14ти февруари излязохме и всичко си се нареди, обаче след като нямам чувства към нея ми беше се тая дали съм с нея. Тя към обаче има. Докато е била с мен се е занимавала с още 2ма, но си е мислила, че не съм знаел. Скъсах с нея и тя много ме умоляваше да излезем да се разберем защо съм направил така, но аз все и отказвах (тва преди 2-3 дена). И днеска й казах да излезем да видя кво ще ми каже. Има ли смисъл да излизам с нея, при положение, че ме е лъгала яко и си е мислила, че може така да си ме върти (но аз след като нямам чувства към нея и не ми пука хич не й правех забележки).
Konfucii
03-06-2007, 13:17
po-dobre si nameri nqkoq svqstna ako tarsi6 takava de :)
HopeLesss
03-06-2007, 13:18
За мен няма абсолютно никакъв смисъл - тя си е играла с теб, а ти нямаш чувства към нея и не ти пука. Загубена кауза. Най-добре всеки да си тръгне по своя път.
AnIcHkAtA
03-06-2007, 13:18
Mahai q.Tolko i puka za tebe 6tom te e lugala.
Fallen`Angel
03-06-2007, 13:24
Прави сте :) Благодаря. Аз лично исках само да видя кво ще ми каже..но наистина явно няма смисъл
Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 13:40
Щом нямаш чувства , а тя е такава , какъв беше смисала да питаш :P
ThePainIsReaL
03-06-2007, 14:26
Ами деа знам , ако мислиш , че се е променила тя , и че ти имаш някви чувства към нея , пробвай , кво губиш ?
Но ако всичко си е като преди , ще е напълно безсмислено . Продължи напред просто .
FeelTheBeat
03-06-2007, 14:28
Не. Няма смисъл. Тя не би се занимавала с още двама, ако е имала такива чувства. А и на теб ти е било/е все едно, така че не виждам смисъл.
Ами няма абсолютно никакъв смисъл да излизаш с нея, по-добре всеки да си гледа живота и да не се занимавате един с друг :wink:
За мен няма абсолютно никакъв смисъл - тя си е играла с теб, а ти нямаш чувства към нея и не ти пука. Загубена кауза. Най-добре всеки да си тръгне по своя път.
magito_gandia
03-06-2007, 16:13
kakto go e napravila vednuj,taka 6te ti vrutne toq nomer otnovo :lol: taka 4e ti si preceni...zaslujava li si da si gubi6 vremeto s nqkva lesna ku4ka???az mislq 4e NE ... no se pak ti si preceni ](*,)
W3aKn3ss
03-06-2007, 16:39
Понякога и най-безмисленото нещо има по-голям смисъл от редица други неща. Но в този случай ще ти препоръчам да не правиш нищо освен... да си намериш друга женска.
Явно времето за срещата,за която питаше дали да отидеш,или не е минала,но ако предстой аз не бих отишла.
PoisoNGirL
03-06-2007, 19:27
xa be kvo shte se zanimavash s taq.. ima chuvstva kum teb puk otiva pri drug i to ne edin,a dvama.. prosto nqma smisul daje da se zanimavash s neq.Puk i kato nqmash nikakvi chuvstva kum neq reshenieto ti e qsno i na teb bez da se dopitvash do horata vuv foruma :mrgreen: :wink:
Imaginar4e
03-06-2007, 19:28
Ми не е лошо де се видите, да се изясните, може и да си простите, ама да се съберете...не ти пожелавам :) пък и ти нали казваш, че нямаш чувства към нея, къф е смисъла да си с някой примерно само само да не си сам.Просто се разберете и си останете приятели(банално е знам), но по-добре тва отколкото да се гледате на кръв докато свят светува.