View Full Version : Мааалко проблеемче :S
Начи..имам един приятел от доста време..казва се Влади.Аз го бях рязала 1 път миналата година,но тая година на рождения ми ден бяхме на дискотека,и ме изкефи тогава как се държеше с мен и почнах да му се свалям..след което той ме пита по скайпа дали ако ме пита дали искам да стане нещо дали ще приема..и аз глупачката казах "да" защото тогава го харесвах..Обаче се появи друго момче..което страшно много ми хареса..и днес тръгнахме..Аз на влади започнах да му обяснявам как не съм готова за сериозна връзка..дрън дрън..та въпроса ми е..как да му кажа че съм се хванала с друг,седмица след като му казах че искам да тръгна с него :smt017 :smt017
magito_gandia
03-06-2007, 15:56
mii mn lesno;)gleda6 go pravo v o4ite i mu kazva6 si4ko...po-dobre mu go kaji i to po-skoro 6tot ako go luje6 o6te malko 6te te nzmrazi suvsem 8-[
ti si kurva primiri se skapana pa4avraaa ostavqm te na xixi toi 6te te postavi na mqstoto ti
Начи..имам един приятел от доста време..казва се Влади.Аз го бях рязала 1 път миналата година,но тая година на рождения ми ден бяхме на дискотека,и ме изкефи тогава как се държеше с мен и почнах да му се свалям..след което той ме пита по скайпа дали ако ме пита дали искам да стане нещо дали ще приема..и аз глупачката казах "да" защото тогава го харесвах..Обаче се появи друго момче..което страшно много ми хареса..и днес тръгнахме..Аз на влади започнах да му обяснявам как не съм готова за сериозна връзка..дрън дрън..та въпроса ми е..как да му кажа че съм се хванала с друг,седмица след като му казах че искам да тръгна с него :smt017 :smt017
Ти си пачавра. Примири се. Обречена си цял живот да бъдеш такава, но надали ще го осъзнаеш някога защото си прекалено тъпа. Живееш в клетка а дори не я виждаш. Какъв е извода ? Много просто - ти трябва да умреш. Самоубий се ! :smt013
п.п.: xixi пак си пише сам на себе си :-D
Ти си пачавра. Примири се. Обречена си цял живот да бъдеш такава, но надали ще го осъзнаеш някога защото си прекалено тъпа. Живееш в клетка а дори не я виждаш. Какъв е извода ? Много просто - ти трябва да умреш. Самоубий се ! :smt013
п.п.: xixi пак си пише сам на себе си :-D
дамммм аз съм пачаврата аз съм и дигитал.
Постъпила си тъпо, факт.Кажи му истината, но аз лично нямаше да мога да го погледна в очите.
Постъпила си тъпо, факт.Кажи му истината, но аз лично нямаше да мога да го погледна в очите.
и с какво е постъпила тъпо!тя не е знаела, че ще стане така!
CrazyWitch
03-07-2007, 06:14
Кажи йм истината в очите и на двамата и нека и те разберат колко си проста.
просто не е трябвало да се захващаш с новото момче толкова рано. трябвало е да изчакаш да мине известно време след обясненията ти, че не искаш сериозно връзка! сега не ти остава нищо друго освен директно да му кажеш да други! защото лъжите рано или късно се разкриват, а това не е в твоя полза нали така ;)
и с какво е постъпила тъпо!тя не е знаела, че ще стане така!За това, че не е трябвало да прибързва, след като очевидно не е била сигурна в чувствата си, за да си хареса и друго момче.
JuSt_A_vErMiN
03-07-2007, 07:39
Еми така и така си започнала да му казваш,че не си готова за сериозна връзка,просто се изправяш и му казваш,че си харесала друго момче...и да ви кажа на останалите тя не е знаела,че ще стане така и любовта не пита... :smt012
По-добре му кажи!Истината боли, но скритата истина боли още повече!Бъди директна с него :wink:
Vaniushkata
03-07-2007, 08:20
Кво веднага я нападнахте бе?Хващам бас,че на повечето от вас им се е случвало да стане така.Освен това ти като тръгнеш с едно момче не си длъжна да изпитваш чувства,в началото е само харесване,чувствата идват по-късно.И просто тя си е харесала друг повече и е решила,че иска с този другия да е.Кво толкова е станало та чак и курва,пачавра и т.н.Ееее,ама вие веднага с обидите почвате.ц ц ц.Недейте така бе хора,просто няа смисъл.По темата-кажи му го в очите и точка.Имаш право на избор,не си длъжна да тръгваш с бившия дори и да си му го казала.Айде,поздрави на всички от мен.
и с какво е постъпила тъпо!тя не е знаела, че ще стане така!За това, че не е трябвало да прибързва, след като очевидно не е била сигурна в чувствата си, за да си хареса и друго момче.
е тя си го е харесвала за момента, но след известно време се е появил някой, който много повече я е привлякал.никога не знаеш как ще се стекат обстоятелствата!
Просто като излизнете някой път му казваш точно и ясно "Ей,Влади,сега съм с друго момче и мисля,че трябваше да го знаеш." и това,няма нищо сложно.
baby_angel
03-10-2007, 12:31
kolko poznato hm. spored men trbva da mu kaje6 vsi4ko pravo v o4ite .Ne go laji taka 6e stane mn slojno izpravi se pred nego i mu kaji cqlata istina KASMET
sexy_momi4e
03-10-2007, 17:59
kaji mu istinata,nqma da mu e mnogo priqtno,no vse pak trqbva da nau4i rano ili kusno.Uspeh