View Full Version : 8-ми март
Та искам да ви попитам , с приятелката ми ходим от 6 месеца , по на 16 сме , тва ми е първото гадже досега , и се чуда на 8-ми март , трябва ли да се подарява нещо и какво е най подходящо.
Моля ви помогнете , че си нямам на иея кво да права на 8-ми и да не стане някоя тъпа ситуация. Между другото сме от съседни класове в даскало и някъкси ме е тъпо да отида в 7 часа в класната и стая и да и подаря роза напримерно , нещо не ми харесва тази идея :oops: :oops: :oops:
След училище излезте на кафе, тогава.
И ако искаш и подари една роза, като се видите там.
А пък в даскало просто я целуни и поздрави за празника.
stambata
03-06-2007, 16:33
ми тогава ги прати по куриер... \:D/
CrazyWitch
03-06-2007, 16:38
Подари и една хубава, червена роза и след това на романтична разходчица...
sexy_anji_
03-06-2007, 16:39
След училище излезте на кафе, тогава.
И ако искаш и подари една роза, като се видите там.
мда а и за нея ще е тъпо цял ден да разнася розата и тя накрая да овяхне :? ако живеете на близо можеш да отидеш сутринта да й честитиш празника преди да е тръгнала за училище, така ще бъде много изненадана. не съм казала че трябва да й подариш роза де :twisted: може и някоя малка плюшена играчка, но всъщност и една целувка и прегръдка ще свършат дори по добре работата :smt006
Защо да не й подариш?От какво се срамуваш?Това е хубав жест.
Защо да не й подариш?От какво се срамуваш?Това е хубав жест.
Така е. =D>
JoeBanana
03-06-2007, 18:38
Н-И-Щ-О :mrgreen:
тва не е неин празник :mrgreen: и на тийн-ките като цяло :mrgreen:
Jamalska
03-06-2007, 18:55
Мен ше ме водят на театър...според мен е яко
Ман 8ми Март е празник само на йените .Ако 16 години я смяташ за жена... си нечовек :smt005 :-D
gangbang
03-06-2007, 19:34
Най-подходящото за 8 март е букет цветя :)
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 19:43
Най-подходящото за 8 март е букет цветя :)
:smt023 Точно!
тя е на 16 - не е жена, а момиче! няма празник, нито повод за празнуване! що това не си го набиете в главите! те момиченцата мрънкат за цветя и букети на 8-ми март единствено защото биха искали да бъдат големи, а не защото са!!!!
тя е на 16 - не е жена, а момиче! няма празник, нито повод за празнуване! що това не си го набиете в главите! те момиченцата мрънкат за цветя и букети на 8-ми март единствено защото биха искали да бъдат големи, а не защото са!!!!
Точно тва и аз казвам
GLeZoRanA
03-06-2007, 21:29
тя е на 16 - не е жена, а момиче! няма празник, нито повод за празнуване! що това не си го набиете в главите! те момиченцата мрънкат за цветя и букети на 8-ми март единствено защото биха искали да бъдат големи, а не защото са!!!! Тука и аз съм съгласна...
Charlotte_the_Harlot
03-06-2007, 21:36
В моето училище на всеки осми март се раздаваха цветя - учениците на учителките,а момчетата на момичетата. Мен поне ме ласкаеше. Но факт е, че празника е на жените и на майките, тъй че по-добре се сетете да купите цвете на мама, пък на лиглата е по желание.
тя е на 16 - не е жена, а момиче! няма празник, нито повод за празнуване! що това не си го набиете в главите! те момиченцата мрънкат за цветя и букети на 8-ми март единствено защото биха искали да бъдат големи, а не защото са!!!! Тука и аз съм съгласна...
Дам и аз съм съгласна :wink:
gangbang
03-06-2007, 22:07
Аз па не знаех, че 8 март се празнувал само от пълнолетни :-k :roll: :lol: