PDA

View Full Version : vse oshte e s starata si priqtelka ;(

ne6i4
03-06-2007, 17:30
zdraveite!za poreden pyt tyrsq pomoshta vi...az sym adski obyrkana zaradi edno mom4e
vsi4ko zapo4na predi около 3 месеца....гаджето на най добрата ми приятелка има брат и ми каза че тои си търсел приятлека...в този момент бях свободна и не харевах никои...започнахме да се виждаме и всичко вървеше прекрасно...но той не спира да се вижда с приятелката си...и се чувствам пренебрегната...миговете с него са невероятни...не мога да ги забравя :smt010 моля ви кайете ми какво да правя защото вече се побърквам да го забравя ли или да продължавам да се мъча...говорих с него но той незнае ...каза ми че е объркан....

той е на 21 а аз на 16

благодаря предварително на всички които ще пишат

JoeBanana
03-06-2007, 17:35
дае, тия дето се ебат с други жени винаги минават с номера, че са объркани :mrgreen:

.гаджето на най добрата ми приятелка има брат и ми каза че тои си търсел приятлека...в този момент бях свободна и не харевах никои започнахме да се виждаме и всичко вървеше прекрасно..
пържолата като идва готова опечена, няма да я хвърли я :mrgreen: ззззззллеееееее :mrgreen:

koalka
03-06-2007, 17:51
Може и да е объркан, но това не означава, че трябва да ви разиграва и двете.Аз лично не бих търпяла такова нещо.По-добре го остави, докато не му стане ясно какво иска, защото така се чувстваш още по-зле, но преди това проведи сериозен разговор с него.

sorceress
03-06-2007, 20:16
Просто му кажи да избере най накрая - 3 месеца са достатъчно време за размисъл и няма смисъл да се тормозиш повече

iiirish
03-06-2007, 20:33
дае, тия дето се ебат с други жени винаги минават с номера, че са объркани :mrgreen:

.гаджето на най добрата ми приятелка има брат и ми каза че тои си търсел приятлека...в този момент бях свободна и не харевах никои започнахме да се виждаме и всичко вървеше прекрасно..
пържолата като идва готова опечена, няма да я хвърли я :mrgreen: ззззззллеееееее :mrgreen:

;)