PDA

View Full Version : Как да я зарежа без да я нараня

apfuu
03-07-2007, 15:17
Ходя с нея вече 2 месеца ,но ми писна всяко междучасие тя иска да съм с нея ,а аз имам и френдове като ме види с някое друго момиче да се водя почва с глупостите от типа "НАчи с мен не мойш да идеш до стаята ми ама с нея отиваш" и някви подобни, започна да ме дразнят и неща във вънщния и вид,които са много отвратителни като например постянно има сополи в носа ,звучи много тъпо ,но наистина дори ми е гадно да я целувам и други такива които ще ви спестя дразни ме,че ме кара да си оскубя веждите и да си обръсна краката,та аз съм момче и никога няма да си обръсна краката, а тя дори не си скубе веждите и това е искам да скъсам с нея,но не искам и целия и клас да ме намрази заради това !!!

nasty_f
03-07-2007, 15:25
Уффф :smt013 не трябваше да казваш това със сополите,че чак аз се отвратих....пффф :smt017 доста гадно.Бих я зарязал на твое място,каквото и да ми струва :smt016

Kianna
03-07-2007, 15:25
Как я търпиш тая бе :smt005 Зарязвай я,какво ти пука...

apfuu
03-07-2007, 16:11
Това не е най-гадното,веднъж даже на ръката и имаше ама добре,че не беше на мойта,че и с гурелчета съм я хващал офффф какво да и кажа искам да скъсаме ама като почне щоо искаш да скъсаме бъра-бъра :( :smt017

Alpha_Dog{F}
03-07-2007, 16:12
Твой е избора. Или за ден два ще те гледат накриво . Или приготвяй епилатора и легенче , където да и падат сополите :lol:

W3aKn3ss
03-07-2007, 16:49
Много просто, кажи и достатъчно близко до лицето за да има максимален психо ефект следното: "Ма мааай са мааа"

cherinka
03-07-2007, 17:11
хахахах "не искаш да я нараниш"... мислиш ли, че вече не си го направил, при положение, че говориш така за нея зад гърба й. Ако искаш да сториш добрО - иди и й кажи, БАСОЛЮТНО ВСИЧКО което не харесваш с нея. А замислял ли си се, че ако й кажеш о говориш с нея, и се промени поне малко, ще ти е по-приятно да си с нея? А? Пък ако не те е дерт за нея - Спасявай са, и тя да са спасява, все пак едва ли ти е първата, едва ли ще ти е последната.

koalka
03-07-2007, 18:45
Щом не ти харесва, е ясно какво да направиш. :wink:

iiirish
03-07-2007, 18:49
хахахах "не искаш да я нараниш"... мислиш ли, че вече не си го направил, при положение, че говориш така за нея зад гърба й. Ако искаш да сториш добрО - иди и й кажи, БАСОЛЮТНО ВСИЧКО което не харесваш с нея. А замислял ли си се, че ако й кажеш о говориш с нея, и се промени поне малко, ще ти е по-приятно да си с нея? А? Пък ако не те е дерт за нея - Спасявай са, и тя да са спасява, все пак едва ли ти е първата, едва ли ще ти е последната.

естествено при това положение има възможност тя да те намрази, затова можеш да й спестиш някой нейни недостатъци :-k и все пак се подготви за буря и гръмотевици особено ако е по-устата :lol:

Undying
03-07-2007, 18:51
Ами кажи си и просто че нямаш сериозни чувства към нея и е по-добре сега да прекратите,преди нещата да са станали много сериозни.

bqsna_teenagerka
03-07-2007, 19:40
8) оооо пич споко идвам ти на помощ значи просто като я одрязваш и обясни че не можеш да дишаш от нея че мислиш че между вас ве4е не варви ако си смел4ага можеш и д ай кажеш 4е има неща които те дразнят и 4е тя ве4е не е същата мацка като преди ще и мине спокс...

sorceress
03-07-2007, 19:48
Да я скъсаш без да я нараниш?? Няма такъв начин! Кажи и нещо от сорта на "чувствата ми не са както преди и предпочитам само да сме приятели". Може и да е клише, но ще е по добре от тва да и заявиш, че те отвръщава

BuBi008
03-08-2007, 02:52
E dobre ne moga da razbera shtom momicheto ti e tolkova nepriqtno kak taka si se reshil da izlezesh izobshto s neq. Mai hich ne si mislil kakvo si pravil . V momenta nqma kak da q zarejesh bez da q naranish no ako naistina ne iskash da q naranqvash ostani s neq no si pogovorete napravi se na udaren i si govorete na koi kakvo mu haresva i kakvo ne mu haresva v drugiqt . I i obqsni che ako te obicha ( haresva) ne bi te zadushavala taka che chak da te otdelq ot priqtelite ti. Pone spored men taka bi trqbvalo da napravish ako naistina ne iskash da q naranish no ako savsem ti e umruznala i te drazni adski mnogo togava ne bi trqbvalo da te ineteresuva tolkova mnogo dali q naranqvash ili ne.

maybelline
03-08-2007, 05:48
Класа й няма да те намрази стига тя да не им наговори глупости за теб.Ако ти наговориш на своя клас глупости за нея,по-вероятно е твоят клас да я намрази.Но те съветвам да не го правиш,защото така ще объркаш няколко души,не само нея.Аз бях в подобва ситуация.Бившето ми гадже ходеше с най-добрата ми приятелка от съседния клас и като скъсаха,той наговори на класа ми разни глупости за нея и те не я харесват особено.А после той стана мое гадже и аз бях като между чука и наковалнята.Една от най-добрите ми приятелки и гаджето ми почти се мразеха и не беше никак приятно както за нея и за бившия ми,така и за мен.Затова те съветвам просто да й обясниш,че имаш нужда от свобода и не си готов за връзка все още.

bungle
03-08-2007, 05:59
Ъ, темата е ебавка..

koalka
03-08-2007, 07:08
Знаем, но все пак сме длъжни да отговорим в случай, че не е.

apfuu
03-09-2007, 15:58
Да знам,че съм я наранил много,но не искам да се обвързвам много с нея,но тя ми каза,че ме обича,наистина тея неща,които споделих са много гадни,но толкова време го тая в себе си и незнам какво да правя,затова трябваше да споделя ситуацията :[ и ви уверявам,че не е шега.Де да беше

malko inat4e
03-09-2007, 17:01
kato za na4alo i kupi paket4e nosni kurpi4ki :smt005 posle i kaji 4e ako ostane6 s neq samo 6e q narani6 i e po-dobre da sprete do tuka ;-)

CrazyWitch
03-09-2007, 17:13
Явно не ти е за да не я нараниш, а за да не се случи така да не се харесаш на някой си. Чупи я и толкова! Все пак ти решаваш какво правиш с живота си.