PDA

View Full Version : Реално ли е секса да е напърво място в една връзка?

Същия
03-07-2007, 17:40
Това ли ви трябва момичета? И защо ако един мъж не се справя добре в леглото го режете?

lost_girl_in_love
03-07-2007, 17:43
еми според мен не,но повечето казват че секса варви заедно с любовта,но аз не мисля така [-X

MaXy_GiRL
03-07-2007, 17:49
Sexa spored maja krepi 80% ot vrazkata,a spored jenata 50%(Tva go kaza gospojata mi po frenski :wink: )A spored men ne tova e nai vajnoto v edna vrazka...i nokoga ne bih odrqzala nqkoi po takava pri4ina... [-( :wink:

W3aKn3ss
03-07-2007, 17:51
Лееекоо, мисли преди да пишеш. Не според всички мъже секса крепи 80% от една връзка. Не е чак толкова важен. 50/50 са процентите.

MaXy_GiRL
03-07-2007, 18:04
W3aKn3ss,а ти чети преди да пишеш....ако не забелязваш написах,че това е изказване на моята даскалка по френски...

Sexapilna_kukla
03-07-2007, 18:12
Не е на първо място, но е едно от основните неща в една връзка и не върви ли... :roll:

krem4et0
03-07-2007, 18:30
Не е на първо място, но и без него не може. В смисъл-почне ли се със секса и той спре ли в последствие-значи и връзката куца!

gabituuu
03-07-2007, 18:56
сексът не е на първо място,но когато не съм доволна аз лично ще почна да го търся от друг,което ще е края на връзката така че ... старайте се момчета! :mrgreen:

deidiy
03-07-2007, 18:59
не е най-важното но е едно от важните неща все пак секса и едно от най-хубавите преживявания с любимия човек :D :-D

malka_sladuranka
03-07-2007, 19:00
Не е на първо място, но и без него не може. В смисъл-почне ли се със секса и той спре ли в последствие-значи и връзката куца! Така е, така е. Напълно съм съгласна.

Pussy_Searcher
03-07-2007, 19:33
габи ти пък си много претенциозно.Имай търпение

bulgarche
03-07-2007, 20:23
То да ти кажа и за мъжете и за жените важи това :!:

pinK_Baby
03-07-2007, 20:34
То да ти кажа и за мъжете и за жените важи това :!:

Вярно е....Защо си мислите , че като сме жени не мислим толкова много за секс...Аз и моите приятелки го опровергаваме напълно това "правило"
:lol: Секса е много важен за една връзка...Зависи си и от хората...Някои поставят на първо място свързването на душите , а свързването на телата не е толкова важно за тях...Ако трябва да отговоря лично за себе си секса и въобще физическото привличане е на второ място след компромисите например (защото човек като е задоволен прави и по-лесно компромиси...хващате ли нишката :lol: ) Ако с един човек не си пасваме в леглото и имам сериозни намерения към него,много добре ще си помисля въобще имаме ли някакво бъдеще щом той не ми дава всичко , което искам от един мъж...

koalka
03-08-2007, 07:49
Не, важна е любовта и след нея секса.Но ако едно момче не се справя добре в леглото с времето ще се научи. :wink:

BloodSoul
03-08-2007, 08:50
Не е на първо място, но и без него не може. В смисъл-почне ли се със секса и той спре ли в последствие-значи и връзката куца! Така е, така е. Напълно съм съгласна. Съгласна!

naia
03-08-2007, 08:57
според мен не е най важното това [-( а и не бих го резнала

kukli4ka__
03-08-2007, 11:00
на първо място човек забелязва красотата и характера на даден човек
след това започва да го харесва
идва секса
и след доста време любовта
така че секса е много важна част просто рядко можем да се влюбим в човек който е кръгла 0 в леглото

Гоци
03-08-2007, 15:17
на първо място човек забелязва красотата и характера на даден човек
след това започва да го харесва
идва секса
и след доста време любовта
така че секса е много важна част просто рядко можем да се влюбим в човек който е кръгла 0 в леглото

Да, за съжаление повечето момичета и жени, първо правят секс, привързват се към него и едва след това към човека.

ThePainIsReaL
03-08-2007, 15:57
Сексът не прави връзката , но е неделима част от нея . Не може една връзка да прокопца , ако няма секс , рано или късно единият се отказва и ела да видиш после кво става .

Иначе , ако гаджето ми не е добро е леглото и не ме задоволява , няма да го зарежа много ясно . Ще се постарая да си го направим по-хубаво и да го насоча кво ме кефи и кво не .
Но ако е такъв , с когото съм заради секса , ще го оставя .