.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Същия
    Guest

Реално ли е секса да е напърво място в една връзка?

Това ли ви трябва момичета? И защо ако един мъж не се справя добре в леглото го режете?

еми според мен не,но повечето казват че секса варви заедно с любовта,но аз не мисля така
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Sexa spored maja krepi 80% ot vrazkata,a spored jenata 50%(Tva go kaza gospojata mi po frenski )A spored men ne tova e nai vajnoto v edna vrazka...i nokoga ne bih odrqzala nqkoi po takava pri4ina...
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Лееекоо, мисли преди да пишеш. Не според всички мъже секса крепи 80% от една връзка. Не е чак толкова важен. 50/50 са процентите.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    W3aKn3ss,а ти чети преди да пишеш....ако не забелязваш написах,че това е изказване на моята даскалка по френски...
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Супер фен
    Не е на първо място, но е едно от основните неща в една връзка и не върви ли...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е на първо място, но и без него не може. В смисъл-почне ли се със секса и той спре ли в последствие-значи и връзката куца!

сексът не е на първо място,но когато не съм доволна аз лично ще почна да го търся от друг,което ще е края на връзката така че ... старайте се момчета!

Голям фен
    Град
    trqvna
    не е най-важното но е едно от важните неща все пак секса и едно от най-хубавите преживявания с любимия човек

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е на първо място, но и без него не може. В смисъл-почне ли се със секса и той спре ли в последствие-значи и връзката куца!
    Така е, така е. Напълно съм съгласна.

габи ти пък си много претенциозно.Имай търпение
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    То да ти кажа и за мъжете и за жените важи това

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    То да ти кажа и за мъжете и за жените важи това

Вярно е....Защо си мислите , че като сме жени не мислим толкова много за секс...Аз и моите приятелки го опровергаваме напълно това "правило"
    Секса е много важен за една връзка...Зависи си и от хората...Някои поставят на първо място свързването на душите , а свързването на телата не е толкова важно за тях...Ако трябва да отговоря лично за себе си секса и въобще физическото привличане е на второ място след компромисите например (защото човек като е задоволен прави и по-лесно компромиси...хващате ли нишката ) Ако с един човек не си пасваме в леглото и имам сериозни намерения към него,много добре ще си помисля въобще имаме ли някакво бъдеще щом той не ми дава всичко , което искам от един мъж...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на koalka
    Не, важна е любовта и след нея секса.Но ако едно момче не се справя добре в леглото с времето ще се научи.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Така е, така е. Напълно съм съгласна.
    Съгласна!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    според мен не е най важното това а и не бих го резнала

Град
    Пловдив
    на първо място човек забелязва красотата и характера на даден човек
    след това започва да го харесва
    идва секса
    и след доста време любовта
    така че секса е много важна част просто рядко можем да се влюбим в човек който е кръгла 0 в леглото
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Гоци
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    на първо място човек забелязва красотата и характера на даден човек
    след това започва да го харесва
    идва секса
    и след доста време любовта
    така че секса е много важна част просто рядко можем да се влюбим в човек който е кръгла 0 в леглото
    Да, за съжаление повечето момичета и жени, първо правят секс, привързват се към него и едва след това към човека.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сексът не прави връзката , но е неделима част от нея . Не може една връзка да прокопца , ако няма секс , рано или късно единият се отказва и ела да видиш после кво става .

Иначе , ако гаджето ми не е добро е леглото и не ме задоволява , няма да го зарежа много ясно . Ще се постарая да си го направим по-хубаво и да го насоча кво ме кефи и кво не .
    Но ако е такъв , с когото съм заради секса , ще го оставя .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си