Влез

View Full Version : Ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?

SaLzI4Ka
03-07-2007, 18:44
Spored vas ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?(pod mom4eta imam predvid do 18g. ) Kajete si mnenieto .. i mom4eta badete 4estni :D

koalka
Да, има. :wink:

[Fr33land3R]
по същата логика има ли момичета, които не изневеряват?
зле си
едит: по темата: има

SaLzI4Ka
03-07-2007, 18:47
rqdko sre6tani sa i za momi4etata i mom4etata az li4no ot si4ki mom4eta s koito sam bila si4kite sa mi izneverili ve4e nz na koi da vqrvam :lol:

Valar
03-07-2007, 18:50
има има....... (е аз сега като прехвърля 18 какво дядо ли ще стана)
:(

TreeHill
03-07-2007, 18:51
ebasi tupiq i neadekvaten,le6en ot logika i smisyl vupros....est 4e ima

iiirish
03-07-2007, 18:51
баси въпроса! ми че от къде да знам дали има или няма аз да не съм ги прекарала всичките, че да съм наясно #-o понякога дори хора, които са казвали, че никога не биха изневерили, го правят! така че при никой никога няма гаранция!

CrazyWitch
03-07-2007, 18:55
Има ги.. до определен момент ;) хахаха.

SaLzI4Ka
03-07-2007, 18:57
баси въпроса! ми че от къде да знам дали има или няма аз да не съм ги прекарала всичките, че да съм наясно понякога дори хора, които са казвали, че никога не биха изневерили, го правят! така че при никой никога няма гаранция!
Ne sam kazala 4e si a zadadoh vaprosa za da pitam vie izneverqvali li ste na priqtelq ili priqtelkata si saotvetno

Slan4iceee
03-07-2007, 18:59
Am ima sigurna sam che ima .no sa mnogo malko i e rqdkost da popadnesh na takav chovek.Na men lichno pochti vsichkite mi poznati i priqteli momcheta izneveiavat na gadjetata si ,dori pred men si pozvoliavat razni volnosti i vikat 4e ako mojelo shtiali da minat edi koia si.No za moiat priatel sam sigurna che nikoga ne e mi e izneveriaval nishto che hodim ot sumati i vreme i tova mn me radva :)

HopeLesss
03-07-2007, 19:03
Много яко :-s Както има и момичета, които не са курви! #-o Кога ще спрете да слагате всички под общ знаменател??? :-k

Alpha_Dog{F}
03-07-2007, 19:13
Всичко зависи до човека . Не само момчетата изневеряват . Макар че съм момиче , не смятам , че всички момчета са некфи гадни женкари . Все пак има и момичета дет си изневеряват.

Kianna
03-07-2007, 19:17
Абе какво ти пука всички изневеряват ли и не?Не е ли по-важно дали на теб ти или не ти изневеряват? :smt019

Upgrade_U
03-07-2007, 19:20
vsichki izneverqvat.no zashto go pravqt i te ne znaqt.katocheli niq nemojem da im dadem tova koeto dava i drugata,tupa rabota

PoisoNGirL
03-07-2007, 19:27
Ne mojesh da kajesh dali vsichki izneverqvat ili ne...zavisi ot choveka.Puk i moje nqkoe momche s edno momiche da si hodi po drugi,a s opredeleno da e tolkova hlutnalo,che daje da ne misli za druga.Taka,che zapitai se dali choveka do teb ti izneverqva ili ne...a ne vsichki...Zavisi ot mnogo neshta.No opredeleno ima momcheta,koito sa po-verno doro i ot "nevinnite" momicheta :D

bqsna_teenagerka
03-07-2007, 19:33
:-k ох миличка нека позная ти си разочарована и влюбена 2,3 момчета са ти изневерили и ти сега си мислиш че всички са така.. не не е изобщо така има много свястни момчета които ценят на теб и никога не ти изнверяват...аз сам само на 13 но поне така мисля..моето гадже как не прегръща и целува други ндето е и той на 13..така 4е спокс ще намериш твоята супер половинка;)

air_J
03-07-2007, 23:09
Досега отговарят предимно момичета и казват, че имало такива момчета. Сигурно ако ги попитат за пример 90% от тях ще кажат "мойто момче никога не ми е изневерявало". Да, но истината понякога е малко по-различна отколкото си я представяме. Та така е и по тази тема. Аз, от позицията на момче мога най-отговорно да заявя - не, няма момчета, които да не изневеряват! Всички мъже сме еднакви, колкото по-рано го прозрете и свикнете с мисълта, толкова по-малко ще ви боли, ако един ден ви дойде на главата. Но все пак ви препоръчвам да се убедите, че всички мъже сме еднакви от чуждият опит, а не от своя собствен. :-({|=

03-08-2007, 06:05
Досега отговарят предимно момичета и казват, че имало такива момчета. Сигурно ако ги попитат за пример 90% от тях ще кажат "мойто момче никога не ми е изневерявало". Да, но истината понякога е малко по-различна отколкото си я представяме. Та така е и по тази тема. Аз, от позицията на момче мога най-отговорно да заявя - не, няма момчета, които да не изневеряват! Всички мъже сме еднакви, колкото по-рано го прозрете и свикнете с мисълта, толкова по-малко ще ви боли, ако един ден ви дойде на главата. Но все пак ви препоръчвам да се убедите, че всички мъже сме еднакви от чуждият опит, а не от своя собствен. :-({|=
[-X тук не съм съгласен...АЗ СЪМ МОМЧЕ...И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО...НЕ БИХ ИЗНЕВЕРИЛ...ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ ДЪРЖАТ ПИШКАТА В ГАЩИТЕ...МОМИЧЕТАТА МИСЛЯТ,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ИДИОТИ И КРЕТЕНИ...ЕМИ НЕ Е ТАКА...НЯКОИ ДЪРЖИМ НА ЧОВЕКА ДО НАС...И ДОРИ ДА НЕ ГО ХАРЕСВАМЕ,ТО ПОНЕ БИХМЕ ГО УВАЖИЛИ..

bungle
03-08-2007, 06:11
Приятелят ми ми е казвал, че на всичките си предишни приятелки е изневерявал.

На мен още не е. Убила съм му желанието за изневярва. Муахахаха. :twisted:

И евалата на Госта, поне уважение трябва да имаме, ако не друго..

ice_cream_f
03-08-2007, 07:01
Estestveno 4e ima takiva mom4eta oba4e te sa mn malko a i pod 18 godi6na vuzrast ne raz4itai na seriozna vruzka [-(

assd
03-08-2007, 08:03
ей ме мене :P
аа само дето съм по дрът :D

hUrTeD_bY_y0u`f
03-08-2007, 08:06
Spored vas ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?(pod mom4eta imam predvid do 18g. ) Kajete si mnenieto .. i mom4eta badete 4estni :D
Разбира се, че има!

Fucking_Bitch
03-08-2007, 08:08
Тъпа тема.Не може да слагаме всички под общ знаменател.Разбира се,че има.Може да не са много,но има!Свят широк,хора разни...

03-08-2007, 08:57
Разбира се че има.Само трябва да търсиш хубаво.Опсссс :D аз не съм момче,вече съм мъж,защото минах 18 прди две години.Ебаси и мъжа. :D :D

air_J
03-08-2007, 10:06
[-X тук не съм съгласен...АЗ СЪМ МОМЧЕ...И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО...НЕ БИХ ИЗНЕВЕРИЛ...ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ ДЪРЖАТ ПИШКАТА В ГАЩИТЕ...МОМИЧЕТАТА МИСЛЯТ,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ИДИОТИ И КРЕТЕНИ...ЕМИ НЕ Е ТАКА...НЯКОИ ДЪРЖИМ НА ЧОВЕКА ДО НАС...И ДОРИ ДА НЕ ГО ХАРЕСВАМЕ,ТО ПОНЕ БИХМЕ ГО УВАЖИЛИ..
:smt024

nasty_f
03-08-2007, 11:35
4e za6to da nqma?

mechtaq_za_teb
03-08-2007, 11:47
ima razbira se !

Ice_Queen
03-08-2007, 12:21
Има ги.. до определен момент ;) хахаха.

нях нях нях нях
хаха
даамз !!!! :smt005 :wink:

03-08-2007, 12:32
Няма! Разликата е дали има с коя, но в съзнанието ни винаги има и още някое момиче което бихме искали да праснем, говоря от личен опит.

Butterfly^
03-08-2007, 12:55
Има, има :smt019

pampers
03-08-2007, 13:15
ми естествено 4е има тези които са истински влубени..но те са рядкост.. :? :?

darkdevil
03-08-2007, 13:51
естествено че има но сме много малко :)
и защо мислиш че са само до 18 годишна възраст? мога ти кажа че има доста по дъртички които си го позволяват но защо го правят ли нямам и представа дори като питах едно приятелче което ми е наборче и тои не можа да ми обясни защо го прави хах :D
това че си попадала на такива които мислят само за физическата си изгода не трябва да те подтиква да слагаш сичките момчета под общ знаменател! аз кат съм попадал на повече к******и (с извинение )какво да ви слагам сичките в кюпа ли не е така има доста свесни момичета както и момчета много си зависи и от човека с които си ако има наистина чуства към теб аз мисля че не би ти причинил това но за съжаление повечето са такива!

PankO
03-08-2007, 14:49
Никога не бих бил с някоя, просто като да бъда с нея.
А когато съм с някой това означава, че никой друг няма право да ме има.

Изневяраята за мен би била немислима... Това означава, че този, с койото съм не ми дава това, от което имам нужда. Един вид - не ме задоволява. Тогава какво правя при него? Ест., че ще си потърся щастието друга де, но изобщо няма да крия намеренията си.

За мен и прошката на изневяра е немислима...

ThePainIsReaL
03-08-2007, 14:56
Момиче съм , но знам , че и такива индивиди има . Ежедневно се срещам с тях . Много добри приятели са ми , и знам , че никога не биха причинили такава простотия на приятелката си .
Просто са рядкост този тип момчета , но не са изчезнали от Земята .

alkobalko
03-08-2007, 14:57
И според мен има и не само момчета до 18 год., а и след това.
Но за мен не е важно да знам за другите, важното е, че моето момче не е такъв.

darkdevil
03-08-2007, 15:59
Момиче съм , но знам , че и такива индивиди има . Ежедневно се срещам с тях . Много добри приятели са ми , и знам , че никога не биха причинили такава простотия на приятелката си .
Просто са рядкост този тип момчета , но не са изчезнали от Земята .

=D>
да все още не сме изчезнали от лицето на земята!

fulldelight
03-08-2007, 16:20

Ше ме извиняваш ама това дали си момче или момиче няма никво значение! Въобще не е вярно че момчетата изневеряват повече от момичетата! Аз НИКОГА не съм изневерявал и какво получих - смях в лицето....

Спокоиен съм :-({|= :-({|=

SwEeTSsSnake
03-08-2007, 18:29
:!: :!: :!:

Violenza
03-08-2007, 18:37
Има!

А и защо си мислите, че момичетата са по-малко склонни към изневяра?!

niki000
03-08-2007, 20:17
NIAMA !!! prosto nqkoi ne su popadali v situaciq !!!

darkdevil
03-08-2007, 20:33
в голяма грешка си!!!

air_J
03-08-2007, 21:13
в голяма грешка си!!!
Или по-скоро ти си в такава! :-({|=
П.С.> Както и предполагах - 95% от отговорите са на момичета, и 95% от отговорите им са "да, има". Не, няма! Това е истината. Подкрепят я 2-3 момчета, които дори да допуснем за момент, че са изключения, то като такива те просто биха потвърдили правилото, че всички мъже сме еднакви.
П.С.2> Недейте дава жалките си примери като "мойто момче със сигурност не е такова", защото е доста тъпо в такава ситуация да даваш за пример своето момче. Това, че не знаеш всичко, не означава, че не пуска питона и на други места! А и по тази логика, като всички имате гаджетата си за света вода ненапита, то излиза, че едва ли не НЯМА момчета, които да изневеряват. В следващият момент твърдите, че такива момчета са рядкост. Е, това не е ли противоречие? На всяко момиче приятелят й не изневерявал, а в същият момент такива момчета били рядкост. Айде, нема нужда! :-({|=

ND4SPD_f
03-09-2007, 05:34
Да, има. :wink: :smt023

03-09-2007, 07:23
в голяма грешка си!!!
П.С.> Както и предполагах - 95% от отговорите са на момичета, и 95% от отговорите им са "да, има". Не, няма! Това е истината. Подкрепят я 2-3 момчета, които дори да допуснем за момент, че са изключения, то като такива те просто биха потвърдили правилото, че всички мъже сме еднакви.
П.С.2> Недейте дава жалките си примери като "мойто момче със сигурност не е такова", защото е доста тъпо в такава ситуация да даваш за пример своето момче. Това, че не знаеш всичко, не означава, че не пуска питона и на други места! А и по тази логика, като всички имате гаджетата си за света вода ненапита, то излиза, че едва ли не НЯМА момчета, които да изневеряват. В следващият момент твърдите, че такива момчета са рядкост. Е, това не е ли противоречие? На всяко момиче приятелят й не изневерявал, а в същият момент такива момчета били рядкост. Айде, нема нужда! :-({|=

Абе ти тъп ли си или какво.Или си някакъв пубер,който така яко го тресе хормона че не може да си задържи оная работа в гащите.Естествено че има.И моля те не ме слагай под общ знаменател с теб,защото и аз съм момче и понякога ме е срам че заради такива пишкочешковци като теб и мен най често като момче ме вписват в общият знаменател.

Mike-Jones
03-09-2007, 09:06
баси въпроса! ми че от къде да знам дали има или няма аз да не съм ги прекарала всичките, че да съм наясно #-o понякога дори хора, които са казвали, че никога не биха изневерили, го правят! така че при никой никога няма гаранция! ebesh se ti pone sas 10tina na ve4er ne gi bila prerakara si4ki te znaqt tebe ani obshtata devica xaxa

No_LiMiTe^f
03-09-2007, 09:10
Ами наистина не можеш да говориш за всички!Защото предполагам че има някои които са съвестни и не изневеряват!Тъй че има!

darkdevil
03-09-2007, 09:18
в голяма грешка си!!!

Абе ти тъп ли си или какво.Или си някакъв пубер,който така яко го тресе хормона че не може да си задържи оная работа в гащите.Естествено че има.И моля те не ме слагай под общ знаменател с теб,защото и аз съм момче и понякога ме е срам че заради такива пишкочешковци като теб и мен най често като момче ме вписват в общият знаменател.
напулно прав си и това да искаме не можем да го променим и на мен ми е писнало от такива като air_J!!!
нa air_J не му давам повече от 16 години и за съжаление повечето са като него тресе ги яко хормона и феромоните и не могат да си варжат оная работа в гащите!!!!

darkdevil
03-09-2007, 09:22
в голяма грешка си!!!
не ме слагаи под общ знаменател с тебе аз лично не изневерявам дори и да имам възможности предпочитам да съм си само с моита половинка за разлика от теб!!! ходи си дигаи щангите (съда по аварта ти ) и не говори че сички сме такива има хора които са с друго мислене и виждания много различни от твоите !

air_J
03-09-2007, 09:26
На 21 години съм, и за да твърдя това, значи съм видял достатъчно. Доста влюбени момчета, които си мислят че "моето момиче е единствено и никога няма да и изневеря, срамувам се от такива като air_J, заради тях ни мислят всичките за курвари", пред очите ми са изневерявали по една или друга приичина. Като бях в Испания работих с няколко човека (имаше българи, чилийци, румънци) - всичките разправяха как са изневерявали на жените си, при това без никакво притеснение. Аз самият познавам СЕМЕЙСТВА, в които открито се знае, че си изневеряват. За какво говорим тогава? Айде вие, дето ми давате 16 години станете на тези години, пък тогава да си говорим! Колкото по-рано прозрете вие (то не толкова вие, колкото момичетата), толкова по-добре. Това, че някое момиче не знае, че приятелят й и изневерява, е защото той го прави добре (може и специалист да е), а не защото не го прави! Станете на повечко годинки, вижте повече от живота, и тогава сами ще дойдете на моето - изключения и да има, са не повече от 2-3 на хиляда.
П.С.> Каквото имах да кажа го казах, смятам да прекратя участието си в темата, че аман от разбирачи. Явно ще трябва да го научите от личен опит, но щом така е по-добре за вас - ваша воля! Пък и пубер ме изкараха - мани, мани... :lol: :-({|=

03-09-2007, 10:22
еми по принцип примерно половината от момчетата/мъжете нямат нагласата да изневерят ако става въпрос за сериозна връзка. В крайна сметка обаче колкото е по-дълга връзката толкова повече им се иска да пробват и някоя друга. Не могат да изневерят само тези на които обстоятелствата не позволяват. Разбира се и високо-морални екземпляри които са 0,3 %.

darkdevil
03-09-2007, 10:54
На 21 години съм, и за да твърдя това, значи съм видял достатъчно. Доста влюбени момчета, които си мислят че "моето момиче е единствено и никога няма да и изневеря, срамувам се от такива като air_J, заради тях ни мислят всичките за курвари", пред очите ми са изневерявали по една или друга приичина. Като бях в Испания работих с няколко човека (имаше българи, чилийци, румънци) - всичките разправяха как са изневерявали на жените си, при това без никакво притеснение. Аз самият познавам СЕМЕЙСТВА, в които открито се знае, че си изневеряват. За какво говорим тогава? Айде вие, дето ми давате 16 години станете на тези години, пък тогава да си говорим! Колкото по-рано прозрете вие (то не толкова вие, колкото момичетата), толкова по-добре. Това, че някое момиче не знае, че приятелят й и изневерява, е защото той го прави добре (може и специалист да е), а не защото не го прави! Станете на повечко годинки, вижте повече от живота, и тогава сами ще дойдете на моето - изключения и да има, са не повече от 2-3 на хиляда.
П.С.> Каквото имах да кажа го казах, смятам да прекратя участието си в темата, че аман от разбирачи. Явно ще трябва да го научите от личен опит, но щом така е по-добре за вас - ваша воля! Пък и пубер ме изкараха - мани, мани... :lol: :-({|=
хехе =D>
различни хора различно мислене и виждания!

In4iTu_
03-09-2007, 11:38
Естествено, че има..

SaLzI4Ka
03-09-2007, 18:18
e spored men nqma , nqma zna4enie 4e sam popadala vse na takiva .... vijdam kak priqtelite mi izneverqvat na gadjetata si ... no ni6to ne im kazvam a teq det ne izneverqvat sa s-rrrrrr malko moje nqkoi da si misli 4e ne izneverqva no vse nqkoga 6e mu se priiska i nqkak si taka 6e se napie (primerno) i 6e izneveri na gj-to si ili jena si (nqma zna4enie) i sled twa " oo ne az sam nevinen " i sled tova se po4vat i problemite i karanicite ...

eXtRaoRdinaRy
03-09-2007, 18:44
Естествено, че има! Но за жалост са много малко.Отначало са верни, но като ти спечелят доверието и започват да кръшкат и си мислят, че за всичко им вярваш..Абе индивидуално си е.Пък и зависи връзката как върви и т.н :P

SaLzI4Ka
03-09-2007, 18:48
e dobre de ... vrazkata ti vari s-r i ako se naprai6 na trudna iska6 da kaje6 4e pak nqma da ti izneverqvat li ??? 6te im pisne6 i .... moje dori da te zareje ama pak e po dobre ot tova da ti izneverqvat :D

Dissenter
03-09-2007, 23:03
Абе намират се :-D .Определено не съм от тези,които изневеряват. :wink:

the_uNf0rgIv3n
03-10-2007, 04:40
Много,много тъпа тема и много,много тъп въпрос...естествено,че има такива момчета,даже съм сигурен,че са повече от тези,които изневеряват!

03-10-2007, 06:02
НЯМА МОМИЧЕТА КОИТО ДА НЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ!!!!ДОРИ И УЖ НАЙ МИЛИТЕ, НЕЖНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ...ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ

mnogomili4kata-sf
03-10-2007, 09:00
Гарантирам за себе си

darkdevil
03-10-2007, 15:33
радвам се че доста момичета са на това мнение че има и не оплюват малкото от нас (момчетата) които сме останали :)

Crazy_teen4e`f
03-10-2007, 15:40
"Във всяко правило си има изключения" беше казал един френд.И определено не всички момчета изневеряват..просто не си поаднала на точния човек ;)

FeelTheBeat
03-10-2007, 15:58
Естествено че има.

malko_luda_si_padam
03-10-2007, 16:04
Dali do 18 .. ili sled 18 si4ki izneverqvat .. se nqkoga ! v tva sam se obedila drug e vaprosa dali 6te razberesh ili ne... ima 1 na 1000 deto ne izneverqva #-o nqma kak.. takiva sa si myjete ](*,)

Crazy_teen4e`f
03-10-2007, 16:10
#-o nqma kak.. takiva sa si myjete ](*,)

Айде бе,не само мъжете изневеряват,ние също изневеряваме...

kittycat
03-10-2007, 16:59
има разбирасе!!!

puhkav_mecho
03-10-2007, 23:45

вече съм на 18 => не съм сред хората, които могат да дават мнение, но до 18 години не съм изневерявал [-X

zubi
03-11-2007, 07:29
има има :-)

03-12-2007, 18:18
Има, да! Например ... аз! :) Прекалено много я обичам за да и изневеря! :?

f1s714e70
03-12-2007, 18:58
sigurno ima.Nadqvam se gadjeto mi da e ot tqx. :)

m0rb1d
03-12-2007, 19:00
Аз!!!

FiRe_LaDy
03-12-2007, 19:03
Mdam ima.Mnogo takiva momcheta poznavam. :wink:

vvs_go
03-12-2007, 19:38
да,аз

nasty_f
03-12-2007, 20:08

_eLITO_
03-12-2007, 20:09
est 4e ima i ne samo mom4eta ami i momi4etata sme takiva,ne slagam v nikak1v slu4ai vsi4ki pod ob6t znamenatel,no e do izvestna stepen e taka ;]

03-12-2007, 20:13
Мноу малко са тия индивиди които не изневеряват :twisted: :lol:

jus7_a_boy
03-12-2007, 20:43
Има да, аз не изневерявам. И какво получавам? Нищо...тя дори и не го оценява а за нея са важни други неща... LiFe SuCkS :!:

03-12-2007, 20:44
Opredeleno ima :wink:

SaYoNaRa
03-12-2007, 22:24
да,аз

dEnIsTy
03-13-2007, 09:53
.... #-o еее 4ак пък толкова...би трябвало да има :roll:

No_LiMiTe^f
03-13-2007, 10:55
Абе,общо взето темата си е бая тъпичка,защото много ясно че има!

[Industrial_Fr3aK]
03-13-2007, 11:54
Мразя изневярата и надали някога бих изневерил (когато съм 100% на себе си имам предвид)

DeSiTo0o
03-13-2007, 12:01
Ima razbira se i ne sa malko :wink:

I_ve7o
03-13-2007, 12:10
imaa ;]]

Virt-Tuning
03-13-2007, 12:19
Че има как да няма.Аз мразя да лъжа приятелката си или си с една или не си средно положение няма

niki000
03-14-2007, 16:22
4udno mi e ako v temata pi6exa samo xora navur6ili 21 kolko po razli4ni mnenia 6te6e da ima a ne nekvi pikli na po 12-13 det ne znae kvo jivota i mislat 4e sa kat ne sa iznevereili niama da go napraviat nikoga ](*,)

darkdevil
03-14-2007, 21:40
е точно това ти е грешката че мислиш че няма хора с по голяма възраст аз съм почти на 21 и не бих изневерил!!!

GLeZoRanA
03-14-2007, 21:55
еми имааааа разбира се... :lol: