Влез

View Full Version : искам я до . . .

щасливец
03-09-2007, 11:19
Може да ви се стори странно но повярвайте истина е. Еми ето какво е 10 клас съм и съм безкрайно влюбен в една която е 11 клас и с нея сме си гаджета. Само че работата е там че вече сме заедно 2 години а аз я искам до края на живота ми. Може ли да ми кажете как мога да направя за да може един ден да се оженя за нея. Наистина адски много я обичам и я искам до края на дните ми .

Plamen †
03-09-2007, 11:24
Може да ви се стори странно но повярвайте истина е. Еми ето какво е 10 клас съм и съм безкрайно влюбен в една която е 11 клас и с нея сме си гаджета. Само че работата е там че вече сме заедно 2 години а аз я искам до края на живота ми. Може ли да ми кажете как мога да направя за да може един ден да се оженя за нея. Наистина адски много я обичам и я искам до края на дните ми .

а тя същото ли изпитва ?

krem4et0
03-09-2007, 11:25
навършвате 18 години и двамата, ти й предлагаш и се жените. делничните дни е безплатно да го направите, а събота и неделя струва 30 лева без екстри. По-лесно от това да се ожени човек няма-трябват му само двама свидетели, които може да са хванати от улицата. По-важното е, че за да се решиш на тази крачка трябва да си абсолютно обеден,че това е човекът, трябва да можете да живеете заедно, да се издържате, да сте си ново семейство. И най-вече трябва да сте страшно отговорни. 10-ти и 11 клес едва ли сте такива. Айде изчакай още 3-4 години. Ако се обичате няма да има проблеми да почакате!

03-09-2007, 11:27

а тя същото ли изпитва ?

да и тя много ме обича но не мисля че е готова да се съгласи да прекара остатъка от живота и с мен. Но въпреки че се оважаваме и обичаме не се караме да ревнуваме взаимно нито си изневеряваме все пак много ме е страх че някой може да ми е отнеме просто много ме е страх :smt010

щасливец
03-09-2007, 11:29
навършвате 18 години и двамата, ти й предлагаш и се жените. делничните дни е безплатно да го направите, а събота и неделя струва 30 лева без екстри. По-лесно от това да се ожени човек няма-трябват му само двама свидетели, които може да са хванати от улицата. По-важното е, че за да се решиш на тази крачка трябва да си абсолютно обеден,че това е човекът, трябва да можете да живеете заедно, да се издържате, да сте си ново семейство. И най-вече трябва да сте страшно отговорни. 10-ти и 11 клес едва ли сте такива. Айде изчакай още 3-4 години. Ако се обичате няма да има проблеми да почакате!

това е вторият проблем все още сме твърде млади за да се издържаме (финансово) и трябва да изминат още няколко години за да можем да се оженим а мен от това ме е страх че през тези години може да стане нещо лошо :(

In4iTu_
03-09-2007, 11:29
Не ти ли е малко рано? Според мен си бъди щастлив още с нея...на 16-17 ти е доста раничко за семейство :wink: Един съвет: не и споделяй идеите си за сватба, че... ще вземе да се уплаши :lol:

щасливец
03-09-2007, 11:31
Не ти ли е малко рано? Според мен си бъди щастлив още с нея...на 16-17 ти е доста раничко за семейство :wink: Един съвет: не и споделяй идеите си за сватба, че... ще вземе да се уплаши :lol:

знам че може да се оплаши (но все пак се че и тя се чуства тъка) тя също много ме обича но незнам дали е готова за това и незнам как да разбера :(

Octofunk
03-09-2007, 11:42

а тя същото ли изпитва ?

да и тя много ме обича но не мисля че е готова да се съгласи да прекара остатъка от живота и с мен. Но въпреки че се оважаваме и обичаме не се караме да ревнуваме взаимно нито си изневеряваме все пак много ме е страх че някой може да ми е отнеме просто много ме е страх :smt010 И затова мисли, мисли и реши, че ако се ожениш за нея никой няма да ти я вземе? :mrgreen: Слез на земята, бе хах...

03-09-2007, 11:46

а тя същото ли изпитва ?

да и тя много ме обича но не мисля че е готова да се съгласи да прекара остатъка от живота и с мен. Но въпреки че се оважаваме и обичаме не се караме да ревнуваме взаимно нито си изневеряваме все пак много ме е страх че някой може да ми е отнеме просто много ме е страх :smt010 И затова мисли, мисли и реши, че ако се ожениш за нея никой няма да ти я вземе? :mrgreen: Слез на земята, бе хах...

когато сме женени връзката ни е тройно по-здрава такаче само хора като Арналд шварценегер могат да ми я вземат

Octofunk
03-09-2007, 12:41

а тя същото ли изпитва ?

когато сме женени връзката ни е тройно по-здрава такаче само хора като Арналд шварценегер могат да ми я вземат Недеи живя в заблуда момче :mrgreen: ! Ако тя иска винаги може да си намери някой друг! Бракът няма да промени това, или поне не за дълго!

krem4et0
03-09-2007, 12:55
Подписът нищо не променя. Пак може да сте заедно и без подпис. След като не си сигурен значи има все пак нещо не както трябва. Ако се обичате няма значение дали сте женени или не. Сигурността не трябва да идва от 1 хартийка, а от това, което изпитвате 1 към друг. Ако то е истинско-няма защо да се притесняваш. Ако обаче е малотрайно и фалшиво никой документ не може да го заздрави!

`Death`Whore`
03-09-2007, 12:57
Просто И кажи, че не искаш никога да се разделяте...не И предлагай женитба по-добре обаче.

03-09-2007, 13:00
Подписът нищо не променя. Пак може да сте заедно и без подпис. След като не си сигурен значи има все пак нещо не както трябва. Ако се обичате няма значение дали сте женени или не. Сигурността не трябва да идва от 1 хартийка, а от това, което изпитвате 1 към друг. Ако то е истинско-няма защо да се притесняваш. Ако обаче е малотрайно и фалшиво никой документ не може да го заздрави!

добре а можеш ли да ми кажеш поне за една любов (през тинейджърски период) която да е останала завинаги ?

щасливец
03-09-2007, 13:01
Просто И кажи, че не искаш никога да се разделяте...не И предлагай женитба по-добре обаче.

да това е доста добра идея :-)

krem4et0
03-09-2007, 13:04

добре а можеш ли да ми кажеш поне за една любов (през тинейджърски период) която да е останала завинаги ?
Майка ми и баща ми. Гаджета са от 11 клас и са женени вече 31 години.

щасливец
03-09-2007, 13:05

Майка ми и баща ми. Гаджета са от 11 клас и са женени вече 31 години.

мерси това е укоражаващо (НЕ ИРОНИЗИРАМ А ГО КАЗВАМ В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ! ! ! )

^simple_plan^
03-09-2007, 13:30
vupreki vsi4ko ti ne moje6 da bude6 siguren 4e sled vreme 6te misli6 su6toto! sega e taka no ni6to ne e ve4no! :roll:

щасливец
03-09-2007, 13:34
vupreki vsi4ko ti ne moje6 da bude6 siguren 4e sled vreme 6te misli6 su6toto! sega e taka no ni6to ne e ve4no! :roll:

от децки игрички ми омръзна, омръзна ми от много работи но от англе като нея никога няма да ми омръзне по простата причина че за мен тя е твърде хубава за да ми омръзне а и + това щом сме заедно две години и още дори малко не ми е омръзнало това значи че надали някога ще ми омръзне от нея.

Ekita
03-09-2007, 13:41
Бих ти предложила първо да завършиш 12-ти клас,да се понаучиш на четно и писмо,да си намериш работа,да събереш малко начален капитал,достатъчен за издържането на едно младо семейство, и чак тогава да се замисляш за брак и ала,бала.
Пък и ако мацката реши,тя ще се раздели с теб,независимо женени или не,така че не виждам защо мисълта за една хартийка толкова те успокоява.

Valar
03-09-2007, 13:41
Къде ше се жениш беее пич седни помисли по-добре,че некои ден може да се сабудиш на Улицата!

03-09-2007, 15:02
Бих ти предложила първо да завършиш 12-ти клас,да се понаучиш на четно и писмо,да си намериш работа,да събереш малко начален капитал,достатъчен за издържането на едно младо семейство, и чак тогава да се замисляш за брак и ала,бала.
Пък и ако мацката реши,тя ще се раздели с теб,независимо женени или не,така че не виждам защо мисълта за една хартийка толкова те успокоява.

това всъшност е целта която искам да постигна жупросът е как да извъртя този номер без да я губя

Krem4eto
03-09-2007, 15:25
Ако си се обичате няма какво да те притесняваш....Щом тя изпитва същото като навършите 18 се оженете УСПЕХ!!!

koalka
03-09-2007, 15:27
Това зависи само и единствено от чувствата и на двамата.И естествено дали се разбирате.

щасливец
03-09-2007, 16:23
Това зависи само и единствено от чувствата и на двамата.И естествено дали се разбирате.

да ние доста добре се разбираме от както се си гаджета нито единпът не сме се карали нито изневерявали нито ревнували. . .

mon4eto
03-09-2007, 16:52
rano ti e o6te da misli6 za brak radvai se na lubovta dokato q ima6 za6oto sega govori6 taka ama sled nqkoq i druga godina moje i da ne milsi6 taka...

CrazyWitch
03-09-2007, 17:32
С времето, ще се разбере, но все пак не се отдавай сляпо на любовта, защото ако я изгубиш ще останеш сам... или поне ще се чувстваш адски сам.
Обичай си я, но си обичай и заобикалящия те свят.

krem4et0
03-09-2007, 19:26

от децки игрички ми омръзна, омръзна ми от много работи но от англе като нея никога няма да ми омръзне по простата причина че за мен тя е твърде хубава за да ми омръзне а и + това щом сме заедно две години и още дори малко не ми е омръзнало това значи че надали някога ще ми омръзне от нея.
Това,че е хубава ще се промуни. След 20 години няма да е така свежа, а след още 20 ще има посребрени коси и бръчки. Ако я очиаше толока нявмаше да изтъкваш като причина за това нейната красота. Тя е нещо временно. Представи си само, че стане пожар и е обезобразена(да не дава Господ)-няма да е толкова хубава, но ти ще я обичаш ли все така?

bqsna_teenagerka
03-09-2007, 19:33
:roll: охх ужас разбирам те...това страха да я загубиш е най гадното нещо...ако се оби4ате..наистина ще 4акате докато станете достатъ4но големи и трезвени ако това наистина е голяма любов...не може толкова рано да се каже защото може един от вас двамата дасе влщби в друг! не сам експерт защото сам само на 13..моето гадже сащо ми задава такива вапроси и аз му се смея защото до свадбата има много врееемеее сиг ще ме смени с още 20 дотогава..така 4е НЕ БЪРЗАЙ ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ

щасливец
03-09-2007, 20:15
хванахте ли се бе? :smt005

ThePainIsReaL
03-10-2007, 07:19
Сигурна съм , че това ти искане , ще отшуми . И само ще нараниш момичето , ако тя ти е повярвала .

W3aKn3ss
03-10-2007, 07:24
Пф, първо завърши, вземи висше, почни да вадиш пари чак после мисли за сватби и т.н.

bqsna_teenagerka
03-10-2007, 11:30
хванахте ли се бе? :smt005 :smt011 ti naistina si idiot...nqma kvo da izmislqsh i ni balamosvash s gluposti i nie ti pishem...IDIOT

_VIP_
03-10-2007, 12:00
е че вие сте си напрао женени бе :D 2год :D :mrgreen: Мене 3 месеца едвам ме траят. Успех

shadow4e
03-10-2007, 12:15
[quote=Анонимко]добре а можеш ли да ми кажеш поне за една любов (през тинейджърски период) която да е останала завинаги ?

Мога да ти кажа, семейни приятели са заедно от 9-ти клас, а сега имат син 12-ти клас:) Братът на една пирятелка е вече на 29-30, живеят заедно, скоро ще се женят и мислят за бебе вече. Заедно са от 9-ти клас.

А към автора, каков ще стане, ако след 3 месеца се влюбиш в друга, сега и се струва невъзможно, обачее напълно възможно. Аз също имам връзка от 2 години и в момента искам да прекарам остатъка от живота с и с него, Но знам, че това може да се промени или от моя или от негова страна. Това е и една от причините да не смятам за уместни браковете на по 18 години.