View Full Version : Moderated:Аз съм на 17, а той на 15, имаме ли бъдеще?
Az sum na 17 godini i hodq s po malko ot men mom4e-na 15 godini.Mislite li 4e na6ata vruzka nqma bude6te popneve taka kazvat vsi4kite mi priqtelki :? Mom4eto dyrji na men mnogo a i osven tova e strahoten v sex-a i az go obojavam prosto ne moga i den bez nego.Kajete va6eto mnenie poneje pove4eto momi4eta hodqt s po golemi mom4eta.izvinqvams e ako ima takava tema ve4e no ne uspqh da namerq.
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
feshankaa
03-09-2007, 20:34
С риск да се повторя-за любовта граници няма!!
Charlotte_the_Harlot
03-09-2007, 20:37
Преди една година (тогава бях на 18г.) ходех с момче на 14г. Много го обичах, и макар че той ми тегли шута, смятам че ако нещата бяха взаимни, щеше да се получи.
Pussy_Searcher
03-09-2007, 20:40
немога разера кво ги слушаш твойте приятелки.Те се прекланят на някви шибани норми , който впрочем много хора ги зачитат ,но според мен както каза feshanka "ЗА любовта граници няма".Обичап ли го? да обичап го ?!? тогава кво се чудиш????! щом ти дава всичко от което се нуждаеш ,продължавайте да се обичате.
znachi,ako go obichash istinski i se chuvstvash dobre s nego,nqma kakvo da se vliqesh ot mnenieto dori i na fr ti [-X prosto gledai si jivota i nai veche ti da si dobre,p1k koito kakvoto shte da si misli :wink:
Абе скъпа случаино да си от варна ? :)
Абе скъпа случаино да си от варна ? :)
Ot Varna sum da.Za6to se interesuva6?
Кажи честно от Варна ли си ??? Пълна дискретност!!! не ме познаваш спокс !!! Само искам да знам дали си от варна ?!??!? :?: :?: :?: :?:
Кажи честно от Варна ли си ??? Пълна дискретност!!! не ме познаваш спокс !!! Само искам да знам дали си от варна ?!??!? :?: :?: :?: :?:
ot Varna sum suvsem 4estno-kaji za6to si tolkova lubopiten?
.................
03-09-2007, 20:50
и се казваш Весела :P \:D/ \:D/ \:D/ в десетката :)
;);););););):0:0)::)::)
03-09-2007, 20:55
Много знам еййй ьаьа щом млъкна така значи познах добре окс ясна ми е работата и аз подкрепям мнението на другите да не та ебе аверките ти защото ако са ти истински аверки няма да ти говорят такива простотии аз и на дидо съм му го казвал много пъти !!!!!! :|
и се казваш Весела :P \:D/ \:D/ \:D/ в десетката :)
Kaji koi si ti i otkude znae6 koq sum :shock: :shock:
даката ;)
03-09-2007, 20:57
Може да се каже че с Дидо сме мн мн мн добри авери !!!Питаи за даката ^Dak_a7a^ ako se se6ta6 ot IrC ;)
Може да се каже че с Дидо сме мн мн мн добри авери !!!Питаи за даката ^Dak_a7a^ ako se se6ta6 ot IrC ;)
:)
daakaataa
03-09-2007, 21:02
Просто като каза 17 и 15 ми стана ясно :D:D:D Mълчанието знак за съгласие :P
хихихихи спокс няма да му кажа [-X имаш думата ми :wink:
f1s714e70
03-09-2007, 21:16
q da ne ti puka. .. .nqkvi mar6i 6ti kazvat 4e nqmala bade6te vrazkata vi vie kato se obi4ate imali zna4enie dali e po golqm ili po malak.Spored men v edna vraska e vajna obi4ta i doverieto 6tom se obi4ate i nemojete edin bez dryg..dryg pat da ne se zamislq6 dali e glupavo tva 4e xodi6 s po malko mom4e-NE E I SPORED MEN VRASKATA VI IMA BADE6TE :)
fire_16_f
03-09-2007, 22:32
Щом го харесваши и той теб, и се разбирате-защо се влияеш от мнението на приятелките си!?Това е ТВОЯ живот!
InitialD
03-09-2007, 22:58
немога разера кво ги слушаш твойте приятелки.Те се прекланят на някви шибани норми , който впрочем много хора ги зачитат ,но според мен както каза feshanka "ЗА любовта граници няма".Обичап ли го? да обичап го ?!? тогава кво се чудиш????! щом ти дава всичко от което се нуждаеш ,продължавайте да се обичате.
..и тези норми са..да ходим с 25-26 годишни за да се возим в Мерцедесите им и Голфовете им ... :-& [-X
DjBaloon
03-10-2007, 05:14
Az sum na 17 godini i hodq s po malko ot men mom4e-na 15 godini.Mislite li 4e na6ata vruzka nqma bude6te popneve taka kazvat vsi4kite mi priqtelki :? Mom4eto dyrji na men mnogo a i osven tova e strahoten v sex-a i az go obojavam prosto ne moga i den bez nego.Kajete va6eto mnenie poneje pove4eto momi4eta hodqt s po golemi mom4eta.izvinqvams e ako ima takava tema ve4e no ne uspqh da namerq.
Nema strashno ako se obichate i da 12 da behse sichko shte e ok :wink:
alkobalko
03-10-2007, 05:56
Щом ти е добре с него и няма защо да се влияеш от чуждото мнение. Все пак това си е твоя живот и ти избираш как да го живееш.
Pussy_Searcher
03-10-2007, 06:44
аве авторката,вчера нали написа тая тема,сега пак я пускаш същата.
Според мен няма нищо не нормално в това.Не слушай приятелките ти какво говорят.
CrazyWitch
03-10-2007, 18:24
Остави приятелките ти да се водят с по 25 годишни батковци ти си гледай кефа!
ThePainIsReaL
03-10-2007, 19:22
Щом ти е яко с него и секса върви .. кво ти пука за другите . Нека си говорят :wink:
П.П Да не ти прави впечатление за секса , че говоря , ама понеже тва си дала като аргумент за него .. :lol:
A_Loving_Girl
03-10-2007, 19:26
Ми не слушай приятелките си да ходят с по-големи като искат,ако смяташ че имаш бъдеще с това момче бъди с него :wink:
eternity
03-10-2007, 19:29
koi kakvoto 6te da ti razpravq,vajnoto e 4e ne6tata sa ok i se obi4ate :)
Slan4iceeee
03-10-2007, 20:31
Abe niama nishto neredno shtom vie dobre zaedno ima li znachenie vazrasta.Edna ot moia klas /12 kl./ hodi s edno momchence ot 8-mi kl. ot nashto daskalo..
16-годишния
03-10-2007, 20:54
Как я хванаха авторката ахаха - браво Дакааа браво !
Са как ще се осере само не е истина - няма как да не разбере приятеля ти !
Че защо да има проблем??????????Щом си се обичате,отношенията са ви добри няма проблеми.Кажи на скъпите си "приятелки" да си гледат тях и,че на теб така си ти е добре.Все пак...Абе к`во да говоря :roll:
znachi,ako go obichash istinski i se chuvstvash dobre s nego,nqma kakvo da se vliqesh ot mnenieto dori i na fr ti [-X prosto gledai si jivota i nai veche ti da si dobre,p1k koito kakvoto shte da si misli :wink:
Абсолютно! :wink:
що за тъпа тема!
естествено че имате бъдеще при дадени условия(които трябва да присъстват задължителни и във връзка с връстник или по-голям)!
относно "приятелките", които така те обезсърчават няма да кажа нищо, защото ще прекрача границата на добрия тон! просто думата наистина трябва да е в кавички, защото никоя истинска приятелка не би те посъветвала да зарежеш момчето с което си ЩАСТЛИВА заради някакви си там тъпи годинки!
Lorraine
03-11-2007, 15:47
С риск да се повторя-за любовта граници няма!! Мхм..
nEEdWeeD
03-14-2007, 15:29
ami ako se obichate imate bade6te zaedno.I ne se vliqi ot 4ujdoto mnenie tolkova, 6tom na teb ti haresva da si s negoi se obi4ate 6te prodaljite i zanapred :wink:
Krem4eto
03-14-2007, 15:33
Щом се разбирате...Това е най-важното! :) :) :)
magito_gandia
03-14-2007, 19:25
6tom kazva6 4e ste vliubeni,ne trqbva da ti puka ot mnenieto na horata,oki?ako smqta6 4e si 6tastliva s neo,produljavaite napred,bez da ti puka ot horskoto mnenie...pojelavam vi mn uspeh:))