View Full Version : боли ме сарцето
:smt010 :smt010 направих огромна гре6ка огромна а3 го оби4ах много беѕ да искам направих гре6ка кољто е много боле3нена ѕа него ....и мен много ме боли 3а него и сега в краина сметка аѕ го оби4ам о6те пове4е а не мога да сам с него !
о6те по боли 4е е от моя клас .........
как мога да си го варна, вси4ко опитах ......
или просто сарцето ми 6те остане под този тежък камък които ве4но 6те седи на сарцето ми
просто имам 4уството 4е живота ми свърши
моля ви помогнете ми ако можете
много боли много :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ghost rider
03-10-2007, 07:54
не разбрах само коя тема е болезнена за него
но те съветвам да го приклещиш някъде и да си поговорите много обстоино и да му кажеш как се 4увстваш и колко те боли!!!
Octofunk
03-10-2007, 07:55
Ако кажеш какво си направила, може и да ти помогнем...
emi iska mi skaipa za6toto mi nqma doverie iska ot kakto hodim da mi vidi 4at hitorito i mi kaza "ili mi go dava6 sega ili zabravq6 za men " i mu se nasalziha o4ite :( ama az ne iskam da mu go davam za6toto mislq 4e tova si mi e li4no prostranstvo .... toi misli 4e go lyja ama ne go lyja i taka ne mu go dadoh i mi kaza zabravi me i mi e mn tejko :smt010
btw toi e mnogo revniv :smt010
HopeLesss
03-10-2007, 08:33
И аз имам такъв ревнивец до мен, но с малката разлика, че той дори 1 смс не ми е чел от телефона. Ако няма какво да криеш, според мен трябва да му дадеш history-то. Така той ще се убеди, че не го лъжеш, а ти спокойно след това можеш да му натякваш: "Видя ли?!? Нямаш ми доверие" и виновния ще бъде той :lol:
FeelTheBeat
03-10-2007, 08:35
Разбрахме, че е много ревнив... Аз бих те посъветвала да го забравиш! То това направо не си е живот да ти поставя такива ултиматоми за щяло и нещяло... [-(
mnogomili4kata-sf
03-10-2007, 08:51
Оооо,мила...правилно си направила...в други ден ще ти каже "Гледай тука децата ,да си сготвила,да си изчистила иначе не ме обичаш...а да и да не забравя- дай си ключовете,никъде не може да излизаш!!!" ](*,) ](*,) ](*,) От къв зор
miloto_girl_4e
03-10-2007, 08:55
Уговаряш се с него, че ще му дадеш хисторито си, за да се увери, че няма за какво да се тревожи, но, че оттук нататък ще ти има доверие и няма да иска да навлиза в личното ти пространство :!:
OtherDimension
03-10-2007, 08:59
бе какви са тия : направих ОГРОМНА грешка , живота ми се срина..
я не се лигави ,а се вземи в ръце !
От мухата слон правите .. тцтцтц - хората изневери си прощават , а тука заради един скайп ще ми се вайкаш ?! :evil:
divo_kotence
03-10-2007, 09:31
ем не го лъжи казвай му истината и ако наистина те обича ще ти прости всяка твоя грешка..просто поговорете...
baby_angel
03-11-2007, 09:45
priqtelqt ti e super revniv moje da go obi4a6 oba4e moq savet e da zabravi6 za nego 6oto toi ti nqma nikakvo doverie a edna vrazka se izgrajda na doverieto mejdu dvama du6i VREMETO LEKUVA sarceto 6e spre da te boli i otnovi 6e se vlubi6 v nqmogo
ThePainIsReaL
03-11-2007, 09:50
Няма непоправими грешки . Няма неизлечими болки . Няма нераними сърца .. всичо това е кръговрат, мила моя . Ще свикнеш с болката , с паренето на сърцето . Ще се усмихнеш някой ден пак . Ще се смееш да сегашните си сълзи .. и твоето време ще дойде.
Ако искаш да си говорим , мисля , че бих могла да ти помогна и в двата варианта :ако искаш да си с него и ако искаш да продължиш напред. Така че , драскай едно лс ..
Наистина е много ревнив. Има всякакви хора, ако наистина се обичате, ще сте пак заедно. Говори с него, дай му хистъри-то и нека види, че не криеш нищо от него. Не се карайте за глупости.
убивате драматизма с думи като "сАрце"
От мухата слон правите .. тцтцтц - хората изневери си прощават , а тука заради един скайп ще ми се вайкаш ?! :evil:>!<
Между другото... първия пост изобщо не го разбрах ... то не беше смеsvane na латинica i kiriлица, то не беше чудо... И има препинателни знаци, не са за украса...
А защо не му го даде?Така той си мисли някакви неща...По-добре му го дай, за да се убеди наистина, че няма какво да ревнува.
juSTkiddy
03-11-2007, 17:57
Уговаряш се с него, че ще му дадеш хисторито си, за да се увери, че няма за какво да се тревожи, но, че оттук нататък ще ти има доверие и няма да иска да навлиза в личното ти пространство :!:
:wink:
И аз имам такъв ревнивец до мен, но с малката разлика, че той дори 1 смс не ми е чел от телефона. Ако няма какво да криеш, според мен трябва да му дадеш history-то. Така той ще се убеди, че не го лъжеш, а ти спокойно след това можеш да му натякваш: "Видя ли?!? Нямаш ми доверие" и виновния ще бъде той :lol:
Съгласна съм
nqma kak da go zabravi pri polojenie 4e sa v edin klas i se nalaga da se vijdat vseki den spored men iz4akai ydoben moment i mu kaji vsi4ko koeto ti teji obqsni mu za6to ne si mu dala history-to i 4e ne odobrqva6 tova koeto ti e poiskal po obqsnimite ti pri4ini s edna duma deistvai i uspeh :-)
NAPRAVILA SI GRE6KA?!...q stiga...i kakva e gre6kata po to4no...4e nqki se opitva da ti vleze v li4noto prostranstvo a ti ne si razre6ila?!...nakade otiva tozi svqt...q se osaznai i mu tegli edna maina na toq revnivec... :evil:
Aбе, от къде на къде ще иска да и гледа хисторито ?
Това е лично. Да го еба и нещастника.
ехе тоя много нагал бе,ако се замислиш ше видиш,че няма за кво да съжаляваш,щото днеска това иска утре ша е друго и кво ти всеки ден ше се ядосваш с тоя лигльо ,я да си гледа работата,тва ся ти е моментно,щото си искала да стане нещо,а шанса е изгубен.. :roll:
OtherDimension
03-11-2007, 19:19
всички тука ми се правите на много силнохарактерни и бързо го разкарвате Ония .. ама съм сигурен ,че и у вас си имате такъв "нещастник" , който ви командори .. просто защото сте тъпи п*тки :twisted:
Уговаряш се с него, че ще му дадеш хисторито си, за да се увери, че няма за какво да се тревожи, но, че оттук нататък ще ти има доверие и няма да иска да навлиза в личното ти пространство :!: daaaa taka 66te e nai dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Като те боли сърцето - явно имаш високо кръвно, иди на лекар ... к'во се правите на интересни с това "боли ме". Знам, че е метафорично казано, но вече почвате да се втелявате ... >_<
f1s714e70
03-12-2007, 18:54
xmx i moq e tka i ne e tolkova lesno prosto da go razkara6 za6toto go obi4a6 predi vsi4ko! pogovori s nego tva e edinstvenoto koeto moje6 da napravi6.K1smet :?
Пии Витамин Б и помни сърцето обича бето! :-D
mgxpower
05-26-2007, 15:21
убивате драматизма с думи като "сАрце"Е ти незнаеш ли днешната младеж му вика сАрце вместо сЪрце присъствието в часове по БЕЛ драстично намалява и това не е добре ама грешките не са и само една...абе смях в залата...може да е много хубава ама братче за кво ти е хубава и тъпа мацка , която дори не може да пише пък представям си как чете брех отвращавам се чак! :smt014 :mrgreen: :smt005 :smt005 :smt005
kindergarden
05-26-2007, 15:30
6tom ni6to ne krie6 e triabvalo da mu go dade6 i kvo tolkova tva e samo edin skype mn tupo da se razdelite zaradi tova tctc
Mementomori
05-26-2007, 15:47
Явно той е прекалено много ревнив!Това е нещо лично,а той ти няма никакво доверие,а то лежи в основата на една добра връзка!Ако наистина искаш да си го върнеш,трябва да му се извиниш,да признаеш грешката си,да покажеш колко много съжаляваш и че много ти липсва и искаш отново да сте заедно!Тогава той може би ще иска да види хронологията и ще трябва да му я покажеш!Това е вариантът,за да го си го върнеш,но по мое мнение ти не си сгрешила,той е много натрапчив.Хубаво е да споделяте,но той го иска от теб насила,а всичко насила е неприятно и деградиращо!!!
От мухата слон правите .. тцтцтц - хората изневери си прощават , а тука заради един скайп ще ми се вайкаш ?! :evil:
Тук си доста прав...
Наистина му го дай.Не си струва да си разваляте отношенията заради един тъп скайп.